Sardinia - Trening, strand og utflukter med Christin i juli

Dato: 3 - 10 juli 2018
Pris: 16 950,-

Høydepunkter:
​- Cala Gonone, Sardinia
​- Sardinias største nasjonalpark Gennargentu 1835 m.o.h)
​- "Europas Grand Canyon"
- Christin Kalve
- Variert trening

 

Last ned program

Sardinia, Cala Gonone - Trening, strandliv og utflukter med Christin Kalve

Om reisen:

Langs den 18 km lange kysten Golfo di Orosei, finner du landsbyen nede ved sjøen: Cala Gonone. Golfo di Orosei består av imponerende grotter, laguner og små strender med hvit sand som ligger som perler på en snor. I selve Cala Gonone finnes to flotte sandstrender, og mange muligheter for å besøke bortgjemte små strender via fottur eller båt. Cala Gonone havn er utgangspunkt for dagsturer til strendene langs Golfo di Orosei, og du kan slenge deg på en av de mange fergene som trafikkerer mellom strendene som bryter opp den bratte kysten. Til den nærmeste stranden, Cala Luna, kan du også gå til fots, som en del av en fottur langs denne ville kyststrekningen. Ved Cala Gonone finner du i tillegg Sardinias største nasjonalpark, Gennargentu, med øyas høyeste punkt (Punta La Marmora 1834 m.o.h.) og den imponerende kløfta Gola Su Goruppu, også kalt "Europas Grand Canyon". Mange muligheter for korte eller lengre fotturer til klare kilder, vannfall og kløfter. Stedet passer for alle beach lovers samt naturglade mennesker, og her er det mulighet for kajakk, dykking, snorkling, klatring, fottur, vinsmaking og båttur. Da dette er en gammel fiskerlandsby har den fortsatt klart å bevare sin sjarm, og du finner noen restauranter og kafeer ved havna og i byen. 

Variert trening: Styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, stram opp, tabata, bootcamp, stretch and relax m.m.

​Utflukter og hotell:

Vi har inkludert 2 utflukter. Det blir en dagsutflukt med båt hvor vi besøker flere av strandperlene langs kysten, og et italiensk kokkekurs med middag.

​Her bor vi: Hotellet vi har valgt er et enklere familiedrevet 3-4* hotell i typisk italiensk stil. Det har god beliggenhet med både gangavstand til strand og sentrum av landsbyen. Hotellet har også ett basseng og grønne hager. Hotellet heter I Ginepri og ligger i Cala Gonone. Hotellet er helt nybygget. Link til hjemmeside

​Om Christin Kalve:

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 20 år, så hun er en meget erfaren dame. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter. Du får råd om mye mer livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man velger å ta. Det er aldri en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke. Passer for alle aldre.

Enkeltrom tillegg: kr 2 000,- (begrenset antall)  Det er turistkatt som vi er pålagt å betale til hotellet. På denne reisen er det estimert å være 1-2 euro per person per dag. Dette må betales direkte i kontanter til hotellet.

Pris:
16 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Oslo – Olbia t/r
• Transport t/r flyplass
• 7 netter på 3* hotell
• Halvpesnjon
• Daglig trening med Christin
• Italiensk Kokkekurs
• Heldags båtutflukt til strender
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/07Oslo Sardinia - Trening, strand og utflukter med Christin Mer enn 816 950,-Bestill