Sardinia, Cal Gongone - Trening , strandliv og utflukter med Christin Kalve 

Dato: 3 - 10 juli 2018
Pris: 16 950,-

Langs den 18 km lange kysten Golfo di Orosei, finner du landsbyen nede ved sjøen: Cal Gongone.  Golfo di Orosei består av imponerende grotter, laguner og små strender med hvit sand ligger som perler på en snor. I selve Cala Gonone finnes to flotte sandstrender, og mange muligheter for å besøke bortgjemte små strender via fottur eller båt.  Cala Gonone havn er utgangspunkt for dagsturer til strendene langs Golfo di Orosei og du kan slenge deg på en av de mange ferjene som trafikkerer mellom strendene som bryter opp den bratte kysten. Til den nærmeste stranden, Cala Luna, kan du også gå til fots, som en del av en fottur langs denne ville kyststrekningen. Ved Cala Gonone finner du i tillegg Sardinia`s største nasjonalpark, Gennargentu, med øyas høyeste punkt (Punta La Marmora 1834 m.o.h.) og den imponerende kløfta Gola Su Goruppu - også kalt "Europas Grand Canyon".  Mange muligheter for korte eller lengre  fotturer til klare kilder, vannfall og kløfter. Stedet passer for alle beachlovers samt naturglade mennesker her er det mulighet for: Kajakk, dykking, snorkling, klatring, fottur, vinsmaking og båttur. Da dette er en gammel fiskerlandsby har den fortsatt klart å bevare sin sjarm og du finner noen restauranter og cafeer ved havna og i byen.

Utflukter: Vi har inkludert 2 utflukter. Det blir en dagsutflukt med båt hvor vi besøker flere av strandperlene langs kysten og ett Italiensk kokkekurs med middag.

Her bor vi: Hotellet vi har valgt er ett enkelt familiedrevet 3* hotell i typisk Italiensk stil. Det har god beliggenhet med både gangavstand til strand og «sentrum» av landsbyen. Hotellet har også ett basseng og grønne hager.

Christin Kalve er en aktiv-dyktig -erfaren  & fargerik vestlandsdame  som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet i 20 år som instruktør så meget erfaren dame. Hun gir deg varierete -inspirerende og utfordrende treningøkter.Du får råd om mye mer livskvalitet- gleder og muligheter som er styrt  av tanker, energi og  de valg man velger å ta.Det er ALDRI en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan .Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og anderledes treningsuke. Passer for alle aldre.

Variert trening: styrke og stabilitet, kondisjon, inetrvall, stram opp, tabata, bootcamp, stretch and relax ++

Enkeltrom tillegg: kr 2 000,- (begrenset antall)   Tillegg turistskatt 2018: Det er turisme skatt som turister er pålagt å betale til hotellet. På denne reisen er det estimert å være 1-2 euro per person per dag. Dette må direkte i cash der til hotellet.

Pris:
16 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise Oslo – Olbia t/r
• Transport t/r flyplass
• 7 netter på 3* hotell
• Halvpesnjon
• Daglig trening med Christin
• Italiensk Kokkekurs
• Heldags båtutflukt til strender
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/07Oslo Sardinia - Trening, strand og utflukter med Christin Mer enn 816 950,-Bestill