Sardinia, Cala Gongone - Pilates, strandliv og utflukter med Rikke Schillinger i juli

Velkommen på en avslappende og innholdsrik pilatesferie ved havet i sommerfeien, og nærmere bestemt til den koselige strandbyen Cala Gonone som ligger ca 10 mil fra Olbia flyplass. Pilates instruktør og reiseglade Rikke Schillinger er med på turen og sørger for daglige pilates økter i beste klasse.  Langs den 18 km lange kysten Golfo di Orosei, finner du landsbyen nede ved sjøen: Cal Gongone.  Golfo di Orosei består av imponerende grotter, laguner og små strender med hvit sand ligger som perler på en snor. I selve Cala Gonone finnes to flotte sandstrender, og mange muligheter for å besøke bortgjemte små strender via fottur eller båt.  Cala Gonone havn er utgangspunkt for dagsturer til strendene langs Golfo di Orosei og du kan slenge deg på en av de mange ferjene som trafikkerer mellom strendene som bryter opp den bratte kysten. Til den nærmeste stranden, Cala Luna, kan du også gå til fots, som en del av en fottur langs denne ville kyststrekningen. Ved Cala Gonone finner du i tillegg Sardinia`s største nasjonalpark, Gennargentu, med øyas høyeste punkt (Punta La Marmora 1834 m.o.h.) og den imponerende kløfta Gola Su Goruppu - også kalt "Europas Grand Canyon".  Mange muligheter for korte eller lengre  fotturer til klare kilder, vannfall og kløfter. Stedet passer for alle beachlovers samt naturglade mennesker her er det mulighet for: Kajakk, dykking, snorkling, klatring, fottur, vinsmaking og båttur. Da dette er en gammel fiskerlandsby har den fortsatt klart å bevare sin sjarm og du finner noen restauranter og cafeer ved havna og i byen.

Utflukter: Vi har inkludert 2 utflukter. Det blir en dagsutflukt med båt hvor vi besøker flere av strandperlene langs kysten og en fottur i Monte Tiscali. På Monte Tiscali finnes fortsatt arkeologiske kulturminner og en forbløffende utsikt over hele området. Vi vil kjøre Jeep hit.

PIlates: Vi starter hver morgen kl 07:30 med Pilates trening! Denne treningsteknikken hjelper deg å koble dyp muskulatur, som gir deg en flott holdning, forbygger skader, mykner opp ledd og muskler og former hele kroppen din. Treningsøktene er lagt opp for å passe alle og utførs i et rolig og behagelig tempo. Alle treningsøktene avsluttes med avspenning/meditasjon. Lær Pilates av hun som bringte Pilatesteknikken hjem til Norge, som har utdannet flere hundre Pilates instruktører i løpet av de siste 13 årene og er Grùnderen av Pilates Room i Oslo. Få godfølelsen gjennom effektiv og skånsom trening!

Her bor vi: Hotellet vi har valgt er ett enkelt familiedrevet 3* hotell i typisk Italiensk stil. Det har god beliggenhet med både gangavstand til strand og «sentrum» av landsbyen. Hotellet har også ett basseng og grønne hager.

Pris: 15 800,- i delt rom  Enkeltrom tillegg: kr 1900

Status:
Fullt

Kart