Skip to main content

Norge, Spidsbergseter - fjellferie med yoga og aktiviteter for mor og barn

Dato: 26.- 30.juni 2021

Yoga og aktiviteter for mor og barn i fjellheimen

På Spidsbergseter inviterer Inga Maria og hennes datter Vilja Aurora til yoga og spennende aktiviteter utendørs. Disse dagene vil du få oppleve noe helt spesielt, et fullspekket aktivitetstilbud for barna, mens mor får yoga, pustepause og egentid<3

I løpet av oppholdet lover vi deg frisk luft, god kortreist mat, en god seng og fantastiske yogatimer inne og ute i det fri! I tillegg gir vi deg mulighet for å bli godt kjent i området og de vakre fjellene.

Yoga mor og barn

Dagene på Spidsbergseter Resort skal være dine. Tenk deg at du ligger i lyngen og titter opp på skyene som lager de fineste formasjoner. Friske bad i en av kulpene venter og en lokal guide tar dere med ut og forteller om historien og hva du ser og hører underveis… Vaffel med nyrørt jordbær i solveggen på en seter. Norsk sommer på sitt beste!

Vi starter dagene med deilige yogatimer for både mor og barn og vi spiser felles frokost og middag hver kveld. Midt på dagen blir barna hentet og fraktet til dagens aktivitet. Barna får god kjennskap til naturen, lærer seg grunnleggende ferdigheter innen orientering, hvordan sette opp telt, lage gapahuk og blant annet fisking. Det blir mange fantastiske speideraktiviteter og vi avslutter med en liten mini ekspedisjonstur. Barna for også prøve seg med stell av hester og får en liten ridetur.

Helgens høydepunkter i fjellheimen

 • Felles yoga for mor og barn
 • 100% mammatid, uten dårlig samvittighet når barna er på kule aktiviteter
 • Speideraktiviteter
 • Ridetur og dyrestell
 • Ro og pustepause i vakker natur og frisk luft

Om helgens yogatimer

Fellesyoga for mor og barn - er et spesialtilpasset program for akkurat denne helgen. Vi skal jobbe med tillit og være god mot oss selv og hverandre. Vi skal utforske yogaens store aspekt, på en leken og folkelig måte. Det vil være introduksjon til enkle yogaøvelser som passer alle, nybegynnere som erfaren . Modifiseringer vil bli gitt.

Barneyoga Inkkayoga

Vi skal leke sammen, hjelpe og støtte hverandre i praksisen, utforske balanse, styrke og fleksibilitet i trygge rammer.
Det vil veiledes i avspenning, aktiv hvile og myke pust som er fine verktøy til hjemmebruk for små og store.

Mamayoga

En feminin, styrkende yoga tilpasset mor med varmende sekvenser, samt myke og velgjørende posisjoner for problemområder som nakke, skuldre og korsrygg. Avrundes med beroligende pust, dyp avspenning og veiledet meditasjon for virkelig kunne lade batteriene og nære oss selv.

Spidsbergseter Resort

Norges koseligste fjellhotell, midt mellom Trondheim og Oslo. Her inviteres du inn til et herlig hotell med god mat, trivlig betjening og super gode senger. Og våkner opp til storslåtte omgivelser rett utenfor hotellrommet. Hotellet har også et inbydende basseng med utsikt mot vær og vind utenfor.

Aktiviteter og god stemning pa Spidsbergseter

Vi bor i dobbeltrom for 1 voksen og 1 barn og har inkludert halvpensjon - frokost og middag under hele oppholdet. Barna får smøre nistepakke som de kan ha med på aktivitetene. Mor velger om hun ønsker å lage en nistepakke fra frokosten (60,-) eller om hun ønsker å kjøpe seg lunsj.

Det finnes også større leiligheter på 35 kvaderat med stue, kjøkkenkrok, 2 soverom og 2 bad (mot tillegg på NOK 1000,- for hele oppholdet)


Ønsker du å ta med et ekstra barn kan man dette mot et tillegg på NOK 2000,-

Inga Maria din yogalærer

Friluftsjente opprinnelig fra Pasvik, en real globetrotter med base i Drammen. Inga Maria er pioneer innen SUPyoga i Norge, og har siden 2014 rigget flytende yogastudio på vann på oppblåsbare PVC brett. Hun har tre yogastudio bak seg og har viet de siste ti årene sine til trening, eventyr og studier innen yogaterapi, yogamedisin og holistisk helse. Inga Maria er senior lærer i yoga med over 1400 privat-timer under beltet og er advanced yoga teacher med over 1000TT +. Hun lever for å spre bevegelsesglede og nærende pust.

Din leder: Inga Maria Beddari

Friluftsjente opprinnelig fra Pasvik, en real Globetrotter med base i Drammen. Inga Maria er pioneer innen SUPyoga i Norge, og har siden 2014 rigget flytende yogastudio på vann på oppblåsbare PVC brett. Hun har tre yogas...

Pris: 9 990
Inkludert:
 • Innkvartering 4 netter i delt twin rom (1 voksen og 1 barn) Eller oppgradering til en leilighet mot tillegg (1000,- for hele oppholdet for 1 voksen og 1 barn)
 • Daglig yogaøkter med Inga Maria
 • Daglig aktiviteter for barna
 • Frokost og middag
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Prisen er for 1 voksen og 1 barn. Du gjør bestilling på den voksnes navn.
Reisedager: 5
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2021

26/06Norge, Spidsbergseter - fjellferie med yoga og aktiviteter for mor og barn
Leder: Inga Maria Beddari
Mer enn 49 990Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo