Skip to main content

Latvia, Jurmala - Spa og treningsweekend i mars

Status:
Fullt

Riga/Jurmala i mars - spa og treningsweekend

Jurmalaområdet rett utenfor Riga har lange tradisjoner som klassisk bade- og kursted. Hit skal vi en langweekend i mars og kose oss på spa, oppleve storby og landliv, bo på 5* hotell og trene daglig sammen med Jasmin Haraldsen som er vår leder på reisen. En herlig «Ole Brumm-reise» - ja takk til alt!

Baltic Beach Hotel & Spa 5*

Vi skal bo på Baltic Beach Hotel & Spa. Hotellet ligger rett ved den milelange stranden i Jurmala, ca 20 minutter utenfor Riga. Hotellet er 5*! Grønne, naturskjønne omgivelser og lange sandstrender har i over 100 år tiltrukket folk hit. Hotellet er fullt renovert og har 165 rom. Hotellet har flere restauranter og butikker. Men det hotellet er meste kjent for er sitt spa anlegg; Baltic Beach Spa har 4800 m2 med spa fasiliteter! Det moderne spasenteret har saltvannsbassenger (det største på 25 meter), badstuer, basseng med havvann, sauna, massasje, solsenger, berømte leirebad etc. De har 70 behandlingsrom fordelt på 3 etasjer, og er ett av de største og mest moderne i landet. Her kan du velge mellom over 400 behandlinger! Det er inkludert med entre til svømmesbasseng, badstuer og treningsfasciliteter. Man betaler ekstra for entre til spa og velværavdelingenen samt behandlinger.

Her skal vi bo alle 4 netter, det er inkludert med frokost daglig. Her skal vi også ha daglig trening med Jasmin. Det er i tillegg til dette gode treingsfasiliteter for individuell treing - om man vil og orker mer :).

Baltic Beach Hotel & Spa

Jurmala/Riga:

Feriestedet Jurmala er velkjent for sine naturressurser, sitt milde klima, havet, den sunne luften, og sine helbredende gjørme- og mineralbad. Det er 15 km til flyplassen og 25 km til Riga senrum. Stedet er den eneste byen i Latvia som har fått status som «sunn by».

Jurmala fascinerer med sine hvite sandstrand som er nesten 26 km lang, omsluttet av vakker furuskog. Det finnes en rekke aktiviteter samme når på året du besøker byen, som for eksempel kunstutstillinger, lokale og internasjonale konserter og mange andre arrangementer. Jurmala ligger som nr. tre på listen over de største historiske arkitektoniske kulturminner i Latvia. I gangavstand fra hotellet finner du også barer, klubber, butikker og restauranter.

Latvias hovedstad Riga er landets pulserende hjerte. Den gamle Hansabyen har gjennomgått en enorm utvikling de siste årene. Her har mange utenlandske interesser gjort sitt inntog, noe du merker både på de gode, moderne hotellene, det store utvalget av butikker og kjøpesentre, og interessante og gode restauranter. Byen har en fantastisk middelalderarkitektur og er verdenskjent for sin art nouveau-stil (jugendstil), og de har vært flinke til å bevare og renovere de tallrike, vakre og historiske bygningene i gamlebyen. Til Riga er det 25 km og ca 20 min med bil/tog og buss. Taxi er rimelig og det er fine store veier.

Trening og aktiviteter med Jasmin Haraldsen

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/PT og blir med deg til Baltic Beach. «BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin Haraldsens fokus. Hun har også fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening – alt med egen kroppsvekt. Vi bruker ingen apparater eller manualer. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga, kjærlighetsmeditasjon og eventuelt en liten tur i område med rask gange og styrketrening. Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD!

leder og pt jasmsin haraldsen

Den gode magefølelsen :)

Jasmin har morsomme og gode core øvelser (øvelser for kjernemuskulatur i rygg/mage). Det fortelles at etter bare 3 dager kan forskjellen være merkbar? Bli med og test det ut!

trening jasmin haraldsen

Reisen passer for deg som:

  • Liker naturlig og effektiv styrketrening
  • Ønsker inspirasjon til en sunn livsstil
  • Liker enkel yoga/stretching
  • Vil nyte livet, danse og le
  • Vil ha en herlig effektiv og avslappende langwwend i mars
  • Liker å bli litt bortskjemt på ferie:)

Om programmet

Vi har kort transfer til hotellet ankomstdagen, så vi rekker en treningsøkt alt første dagen. Felles middag på en av hotellets restauranter. De andre dagene har vi treningsøkter på morgenen før frokost og ettermiddagstrening. Dagene nyter du litt som du vil - her er det mange muligheter til individuelle valg. Spa-behandlinger, bli med Jasmin på tur i området, gå på cafe' i Jurmala etc. En av dagene har vi utflukt til Riga - vi drar dit etter frokost og vandrer rundt i gamlebyen og tar oss tid til shopping. Det er ikke lokal guide. Vi har totalt 3 felles middager inkludert i pakken. Siste dagen er det retur på ettermiddagen så her får vi med oss en morgenøkt med trening før vi pakker og sier takk for nå.

Reis gjerne alene, det gjør de aller fleste av våre reisende. Hele 8 av 10 reiser alene - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng der praten og latteren sitter løst :) Velkommen!

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo