Skip to main content

Finn reisevenn

Her kan du legge inn et "søk" og finne reisevenninne før avreise på en spesifik reise du har valgt. Du kan også legge inn generelt ønskemål om å finne en venninne å reise med. På våre gruppereiser mottar alle en oversikt med deltagerliste ca 2 uker føre avreise slik at man også kan kontakte hverandre før avreisedagen.

Obligatorisk oppgave
Obligatorisk oppgave
Obligatorisk oppgave
this is a picture of the number 6this is a picture of the number 2this is a picture of the number 9this is a picture of the number 9

Vennligst sett inn kontrollsifferet som blir oppgitt. Bruk av kontrollsiffer benyttes for å forhindre at skjemaet kan misbrukes til søppelpost/ spam.

Som bruker av denne tjenesten, kan det skje at vi i Jomfrureiser kontakter deg om vi har en løsning, forslag på rom kamerat eller annet tilbud på det du søker. Etter 1 år blir du automatisk slettet fra listen, men du kan selvfølgelig når som helst før dette slette detaljene dine ved å kontakte oss.
Reiseønske/r: Åpen for det meste
Fornavn: Bodil
E-post: bodilfjelland@hotmail.com
Alder: 44
Hva søker du: Hadde vert kjekt å reist ilag med andre som liker fjell turer,alt fra små til store fjell (Machu Picchu)fks. Solferie eller noko kulturelt.
Publisert: 30.05.2019

Reiseønske/r: Peru
Fornavn: Bodil
E-post: bodilfjelland@hotmail.com
Alder: 44
Hva søker du: Reisevenn til peru eller rundt i Europa
Publisert: 30.05.2019

Reiseønske/r: Vandring i Piemonte/Italia, sept.
Fornavn: Anne Liv
E-post: andersenanneliv@gmail.com
Alder: 58
Hva søker du: Har satt meg på venteliste på enkeltrom på vandringstur i Italia/Piemonte september 2019. Er ikke redd for å reise alene eller treffe nye mennesker, men liker å legge meg tidlig, da jeg ofte blir trett før andre jeg er sammen/reiser med. Enkeltrom er dyrt. Ønsker meg i tilfelle en likesinnet å dele rom med.
Publisert: 19.05.2019

Reiseønske/r: Mexico med Kalve
Fornavn: Anita
E-post: anitaselje@hotmail.com
Alder: 50
Hva søker du: Hei. Er det noen som har meldt seg på treningsturen til Mexico til høsten? Noen som reiser alene? Det koster endel med singel rom derfor kunne det vært ok å dele et rom.
Publisert: 15.05.2019

Reiseønske/r: Hellas
Fornavn: Rebecca
E-post: Rebfo@hotmail.com
Alder: 21
Hva søker du: Jeg ønsker meg en reisevenninne eller fler. Jeg vil reise til Hellas med min tvillingsøster i sommer, men vi er ikke så vandt med å reise alene. Så det hadde vært greit å ha en eller flere reisevenninner. Hadde vært greit å reise med noen fra Kristiansand området i 20 årene :)
Publisert: 12.05.2019

Reiseønske/r: Sicilia, Italia 1-8. august
Fornavn: Anita
E-post: anita@le-mo.no
Alder: 51
Hva søker du: Flere som skal på denne turen, jeg reiser alene. Utadvendt, blid nordlenning, bygd mere for komfort enn fart ;) Har i min optimisme bestilt dobbeltrom... prøvd turer som dette før med god erfaring.
Publisert: 23.04.2019

Reiseønske/r: Lofoten
Fornavn: Linda
E-post: linda-as@hotmail.com
Alder: 55
Hva søker du: Reisevenninne.
Publisert: 23.04.2019

Reiseønske/r: Mallorca
Fornavn: Inger Lise
E-post: Ingerlho@gmail.com
Alder: 41
Hva søker du: Hvem andre skal på denne turen
Publisert: 23.04.2019

Reiseønske/r: Åpen for det meste
Fornavn: Janne
E-post: Janne.johannesen@online.no
Alder: 45
Hva søker du: Nylig blitt alene. Har sett en del på turene til Jomfrureiser, men har ikke funnet noe som har passet. Må reise når sønnen min er hos faren sin, uke 29/31/32 i 2019.
Publisert: 23.04.2019

Reiseønske/r: Kroatia/Portugal/Italia. Juli
Fornavn: Tanja
E-post: tanjai@online.no
Alder: 50
Hva søker du: Reiseveninne
Publisert: 29.03.2019

Reiseønske/r: Hvor som helst, også i Norge
Fornavn: Anne
E-post: anne@microderm.no
Alder: 66
Hva søker du: Ble enke for et år siden og ønsker en venninne og reise med. Ikke reist med Jomfrutur før men har lyst på tur med Jasmin Halvorsen. Ikke passet med turer hun har hatt da annet har vært avtalt.
Publisert: 20.03.2019

Søk reise

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo