Skip to main content

Finn reisevenn

Her kan du legge inn et "søk" og finne reisevenninne før avreise på en spesifik reise du har valgt. Du kan også legge inn generelt ønskemål om å finne en venninne å reise med. På våre gruppereiser mottar alle en oversikt med deltagerliste ca 2 uker føre avreise slik at man også kan kontakte hverandre før avreisedagen.

Obligatorisk oppgave
Obligatorisk oppgave
Obligatorisk oppgave
this is a picture of the number 3this is a picture of the number 8this is a picture of the number 6this is a picture of the number 6

Vennligst sett inn kontrollsifferet som blir oppgitt. Bruk av kontrollsiffer benyttes for å forhindre at skjemaet kan misbrukes til søppelpost/ spam.

Som bruker av denne tjenesten, kan det skje at vi i Jomfrureiser kontakter deg om vi har en løsning, forslag på rom kamerat eller annet tilbud på det du søker. Etter 1 år blir du automatisk slettet fra listen, men du kan selvfølgelig når som helst før dette slette detaljene dine ved å kontakte oss.
Reiseønske/r: gran canaria
Fornavn: lasse
E-post: lassejonassen@ymail.com
Alder: 29
Hva søker du: En reiseglad person som ønsker å reise med en snill å trivelig kar på 29 år. Er åpen for det meste. Har reist masse tidligere.
Publisert: 10.02.2020

Reiseønske/r: Marbella, Malaga, Faro
Fornavn: Kristian
E-post: angenkristian@gmail.com
Alder: 52
Hva søker du: Søker reisevenn i perioden 13 juni til 1 august, noen dager eller uker. Har allerede bestilt og betalt overnatting som følger: Faro/Portugal 13-23 juni, Malaga 23-30 juni, Marbella hele juli.
Publisert: 10.02.2020

Reiseønske/r: Side, Antalya
Fornavn: Helle
E-post: hellehaugetun@gmail.com
Alder: 20
Hva søker du: Hei. Jeg ser etter en reisepartner (helst jente mellom 19-23) som vil være med på tur 23. Mai 2020. Jeg har bestilt hotellrom på et koselig bungalow hotel i den vakre gamle byen i Side. Det er nærmt stranden med inkludert frokost og vi bil bo i en vakker, frodig hage. Jeg reiser for å nyte en to uker lang ferie i solen og bare leva live Gi en lyd om du er interessert 3
Publisert: 05.02.2020

Reiseønske/r: hvor som helst
Fornavn: Sarah
E-post: sarahdoverby88@gmail.com
Alder: 31
Hva søker du: Hei jeg ser etter en eller flere som vil ut å reise nå i Mars et sted? vil mest til Bali eller asia?costa rica ? eller andre steder i verden. noen her som skal ut å reise nå i mars?
Publisert: 24.01.2020

Søk reise

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo