Skip to main content

Trygghet på reisen

Påmeldingsreiser med Jomfrureiser i 2021/2022!

Jomfrureiser satser stort i Norge i 2021/2022!
Vi i Jomfrureiser gjør alt vi kan for å kunne sende dere reiseglade jomfruer på spennende reiser i Norge. I 2021 og 2022 har vi satt opp mange opplevelsesrike reiser over det langstrakte landet vårt, fra Tromsø i Nord til Lyngør i sør.
Vi forholder oss til Utenriksdepartementet (UD) sine reiseråd og anbefalinger. Vi er også underlagt RGF og pakkereiseloven. Ønsker du å lese om UD sine anbefalinger og reiseråd kan du gå inn på www.landsider.no. Disse sidene blir oppdatert jevnlig.

Smittevern hos våre samarbeidspartnere:
Situasjonen rundt Covid- 19 endrer seg dag for dag og vi i Jomfrureiser følger situasjonen tett. Vi har hyppig kontakt med våre samarbeidspartnere både i Norge og andre steder i verden, for å forsikre oss om at de kan ta imot oss og gjennomføre alle aktiviteter innenfor de restriksjoner som blir gitt av de norske myndigheter og UD.

Ut på reise med Jomfrureiser?
Våre grupper består av mellom 8 og 20 deltagere og blir alltid gjennomført innenfor de restriksjoner som er gitt ved avreisetidspunktet.

På våre reiser skal det alltid være mulig å holde tilstrekkelig avstand mellom jentene til enhver tid, for å begrense smittespredning. Både leder på reisen og hotellet har oversikt over hvilke personer som er med på reisen, i tilfelle smittesporing skulle være nødvendig. Dersom en reisende ikke følger leders anmodninger, kan vedkommende bli bedt om å forlate gruppen.

Hva skjer hvis jeg kjenner symptomer til Covid-19 dagen før avreise eller blir syk under reisen?
Dersom du ved avreise har symptomer på Covid-19, også milde symptomer, kan du dessverre ikke bli med på en Jomfrureise. Dette gjelder også hvis du er i karantene, i hjemmeisolering, eller de siste 10 dagene har hatt nær kontakt med noen som har blitt diagnostisert med Covid-19. Vi ber deg varsle oss om dette. I følge FHI skal alle med akutt luftveisinfeksjon også holde seg hjemme til minst ett døgn etter man er fri for symptomer. Har du reiseforsikring, kan du ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å søke om å få dekket kostnadene for reisen, om avbestillingen blir gjort etter at det påløper avgifter for avbestilling.

Dersom noen viser symptomer på Covid-19 i løpet av reisen, plikter deltageren å si fra til leder på reisen. Vedkommende skal isoleres fra gruppen, og vil ikke lenger kunne ta del av reisen. Kostnader knyttet til hjemreise/karantene ved symptomer dekkes av den enkelte reisende, eventuelt reiseforsikring.

Deltakelse på eget ansvar
Jomfrureiser og våre samarbeidspartnere vil ta vare på våre reisende så godt vi kan, men deltagelse skjer på eget ansvar. Vi oppfordrer alle til å ta hensyn til sine medreisende og følge FHI`s smittvernsregler. https://www.fhi.no/

Usikker på å bestille din Jomfrureise?
Vi forstår at det i disse usikre tider er vanskelig å binde seg til en reise med oss. Så vi har laget egne regler for våre reiser i Norge. Finner du en reise du er interessert i, kan du reservere plass uten forpliktelser helt frem til 35 dager før avreise.

På bakgrunn av innstramminger i forhold til nasjonale tiltak rundt Covid-19 situasjonen vil vi vurdere hver enkelt reise avhengig av destinasjon og smittesituasjon. Når reiser påvirkes av råd og restriksjoner tar vi kontakt med de som blir berørt. Merk at vi samarbeider kontinuerlig med våre leverandører for å tilrettelegge våre Norgesreiser i henhold til gjeldende smittevernregler når reisen gjennomføres.

Regler for avbestilling av reiser innen Norge
a) Reisen kan fritt avbestilles inntil 35 dager før avreise
b) Ved avbestilling etter 35 dager og frem til avreisetidspunktet, eller hvis den reisende ikke møter ved avgang gis ingen refusjon.


Har du bestilt en reise med Jomfrureiser?
Blir reisen kansellert eller utsatt vil den reisende få mulighet til å velge mellom gratis endring av reise, gavekort eller få refundert det innbetalte beløpet.

Se mer under våre restriksjoner for reiser utenlands - https://www.jomfrureiser.no/reisevilkor

Om du har meldt deg på en kommende reise med Jomfrureiser og denne blir kansellert eller utsatt vil du få informasjon via e-post som ble registrert ved bestilling. Jomfrureiser følger Pakkereiselovens vedtekter og er medlem av det norske Reisegarantifondet.

Forbehold
Vi tar forbehold om at programendringer kan forekomme grunnet restriksjoner.

Jomfrureiser til utlandet
Vi lengter etter en reise utenfor Norge, men vi har sett oss nødt til å kansellere de fleste av våre utenlandsreiser frem til sommeren 2021.

Har du en bestilling til utlandet fra sommeren 2021 og utover høsten/vinteren 2021 vil den foreløpig gå som planlagt. Vi kan forsikre deg om at vi alltid tenker på deres sikkerhet og forholder oss til enhver tid reiseråd utstedt av Utenriksdepartementet (UD). Reiserådene oppdateres fortløpende og vårt råd er å ha tålmodighet og avvente situasjonen.

Ved avbestilling gjelder disse restriksjonene for Norge og ellers i utlandet:
https://www.jomfrureiser.no/reisevilkor

Ønsker du å endre reisen din?
Velger du å endre din reise vil du kunne gjøre dette frem til 35 dager før avreise i Norge eller 45 dager før avreise til utlandet uten kostnader i denne spesielle situasjonen. Vi har mange flotte reiser planlagt i 2021 og 2022 og flere kommer.

Kontaktinformasjon
Har du noen spørsmål om din Jomfrureise, så er du hjertelig velkommen til å ringe oss på 67 55 80 80 (mandag – fredag 10.00 – 14.00) eller ta kontakt med oss via chat på vår hjemmeside eller facebook eller send oss en e-post på jomfru@jomfrureiser.no

Søk reise

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo