Maldivene - Ekte opplevelser i paradis

Dato: 2 - 14 juli 2018
Pris: 24 500,-

Høydepunkter:

• Grunnkurs i snorkling 
• Se delfiner
• Lokale øyer
• Snorkle med skilpadder og haier?
• Matkurs med Suzy
• Grille dagens fangst hos lokal fisker
• Sightseeing i Male på pick-up
• Late herlige dager på paradisstrender med sol & bad
• Maldivisk aften
• Besøke det lokale fisk- og fruktmarkedet

Last ned program

Maldivene - Paradisøyer, snorkling og unike opplevelser på "ekte Maldivene".

Fantastiske strender og ubebodde øyer. Eksotisk maritimt miljø med lokal kultur og forbløffende sjømat. Et eldorado for vannsport. Strødd utover det Indiske hav, med 1192 øyer som ofte ikke er høyere enn to meter, ligger myldret av koralløyer som til sammen utgjør øyparadiset Maldivene. Geografisk og meteorologisk perfekt plassert - så nært opp til paradiset som mulig! Hvis man vil ha sol, varmt turkist hav, fargesprakende korallrev og nydelige strender, blir man lykkelig ved å være på Maldivene.

Vi har booket opp flere flybilletter, dessverre er det da til et noe dyrere pris. Vårt første flyallotment ble raskt utsolgt. Innhold og oppelgg koster det samme - det er kun flybilletter som utgjør en fordyrelse i priset.

​Kort om reisen:

De fleste som besøker Maldivene reiser og bor på ett sted, men øygruppen har så mye å by på, og derfor vil vi gjøre mest mulig ut av vårt opphold. Vi tilbyr derfor et opphold hvor vi starter i den moderne byen Male, forflytter oss og bor lokalt på to øyer, som blir det perfekte ferieopplegg. Vi begrenser gruppens størrelse og tilbyr deltagerne et interessant, morsomt og spennende alternativ til den vanlige strandferien. Du får masse tid til å "puste ut" og slappe av på et av de vakreste stedene i verden, samtidig som du blir kjent med lokalbefolkningen! Vi bor enkelt men fint på denne reisen. Vi har ikke satt fokus på dyre luksushotell på denne reisen, men heller på alle opplevelsene du får. Maafushi er en muslimsk øy, så det serveres ikke alkohol her, men man kan bli med på ølbåten som går hver kveld :)

Din leder på Maldivene

Signe Rosland Jensen jobber egentlig som økonomileder, men elsker å arrangere og lede reiser. En av hennes store lidenskaper er vandringsturer til forskjellige steder i verden. Mauritius og Maldivene er perfekte steder hvor Signe koser seg med å snorkle. Hun er lokalkjent på Maafushi og vet akkurat hvor hun skal ta dere med for å få de beste opplevelsene. Signe har også en vandringstur tur til Madeira i mars 2019.

Hvis det er din første reise til Maldivene, vil denne reisen gi deg sjansen til å se mye av øyene, oppleve lokal kultur, vakkert øylandskap, vennlige folk og atmosfære i dette tropiske paradiset. 

Flytider til juli reise med QATAR AIRWAYS
1  QR 176 02JUL OSLO 1635 DOHA 0005+1
2  QR 672 03JUL DOHA 0200 MALE 0900
3  QR 675 13JUL MALE 1910 DOHA 2210
4  QR 179 14JUL DOHA 0130 OSLO 0715

Kommentarer fra tidligere reisende til Maldivene:

"Fantastiske turer på sjøen. Disse turene var høydepunktet på turen... Flott tur og kjempebra at vi hadde med guide som kjente øya vi var på. Spennende å få et lite innblikk i hvordan befolkningen der levde. Båtturene og snorklingen var et eventyr fra ende til annen."

"Ja vi hadde noen fantastiske utflukter. Herlige snorkelturer... Dette er det beste på turen. En herlig og dyktig reiseleder...  Jeg synes det er veldig bra å være på lokal øy og ikke kun resort. Utover det hyggelig å være så tett på lokalbefolkningen. Nydelige mennesker. Reiser gjerne tilbake til Maasfushi👍😃 "

HJERTELIG VELKOMMEN!

Pris:
24 500,-
Dager:13
Inkludert i reisen
● Fly t/ Oslo Gardermoen - Male.
● 7 netter på 3* hotell
● 3 netter på all inclusive resort
● All transport til og fra Maafushi, til og fra Male, og fra resort til flyplass.
● Frokost: alle dager
● Lunsj: alle dager unntatt dag 5,7,8
● Middag: Alle dager unntatt dag 5
● Guidet tur på Maafushi
● Grunnkurs i snorkling
● Snorkle på Byadhoo reef
● Besøke lokale øya Gulhi og Gureidoo
● Maldivisk aften buffet
● Matkurs med Suzy
● Besøke lokale familier
● Snorkle på sand bank
● Lunsj på sand bank
● Sightseeing i Male på picup
● Besøke lokal fiskemarked
● Norsk leder
● Snorkle med skilpadde

Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
02/07Oslo GardermoenMaldivene - Eksotisk øyparadis med norsk leder524 500,-Bestill