Skip to main content

Kroatia, Supetar - Trening i juli, direkte fly fra Bergen og Oslo

Status:
Fullt

Aktiv sommerferie med Natalie Totland

Supetar er en koselig liten by med en rolig atmosfære selv når turistene inntar den lille byen om sommeren. Byen har mange trange, brolagte smug, omkranset av godt bevarte gamle steinhus. Her skal vi både svette og le til gangsperra tar oss. Det blir variert og morsom trening på sørsiden av øya Brac. Hotellresorten vår ligger rett ved havet og 1 km fra sentrum av Supetar. Natalie er din spreke motivator hele uken og hjelper deg til å finne indre treningsglede og finne mestringsfølelsen! Her er det jenter som heier på jenter, og sammen gjør vi hverandre gode.

Etter en uke med variert, og effektiv trening i juli måned lover vi at du drar hjem med en fastere og solbrun kropp, og et grunnlag som gjør det enklere å fortsette med treningen. Reisene er motivasjon-/og energiboost for å fortsette en sunn, og aktiv livsstil hjemme.

Høydepunkter

  • Aktiv ferie

  • En av norges beste personlige trenere

  • "Kortstokktrening"

  • Krystallklart badevann

  • Fredelig øy

Om Supetar, Brac:

Supetar er en liten landsby men tross det er det største tettstedet på øya Brac. Her kan du spise godt i mange koselige restauranter, handle litt av hvert og alt det vi ønsker oss som turister og nyte ferielivet. Fint å leie sykler her og ta seg en sykkeltur omman ønsker det. Det er båtforbindelse med fastlandet flere ganger daglig si sommersesongen. Her kan du nyte gode feriedager med et aktivt strandliv, spaserturer i det historiske området eller på utflukter til andre steder på øya. Det bor ca 3500 innbyggere i Supetar. Vi har utsikt rett over Kroatiske havet og da ser vi til Split. Rett på andre siden for oss og hvor vi bor på øya Brac ligger halvøyen Bol, den lange "tunga" som Kroatia bruker som sitt varemerke.

Om hotellet:

Vi skal bo på Velaris Resort som ligger 1 km fra sentrum av Supetar. Hotellet ligger i bukten som heter Vela Luka. Her er det god plass til trening, sol & bad og herlig ferieliv. Hotellet er både 3 og 4*, felles fasciliteter er det samme for alle men rommene varierer noe med innredning og størrelser samt balkong. Hotellet har svømmebasseng med gratis solstoler, solstoler på stranden betaler man ekstra for. I tillegg har de treningsrom, velværeavdeling med behandlinger, restaurant og barer. Videre dyrker de sine grønnsaker selv og serverer god og helseriktig halvpensjon til oss (frokost og middag). Vi har valgt oss 3* hotellrom som alle har privat baderom, separate senger samt et litet kjøleskap. Balkong tildeles i mån av kapasitet og jo tidligere vi bekrefter navn jo sikrerer er vi på å kunne tilby det. Vil man garantere seg balkong koster det kr 900 ekstra pr person i delt rom. Link til hotellet

Instruktør og leder på reisen: Natalie Totland

Vår treningsekspert på denne reisen er Natalie Totland. Hun er til daglig å finne på EVO Fitness i Bergen. Natalie jobber med hverdagshelter, og brenner for å gjøre trening og kosthold så enkelt og ukomplisert som mulig. På Natalies treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Natalie er flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av treningsturen.

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på reise med Natalie? Sjekk ut facebooksiden hennes: Personlig trener Natalie Totland. Og/eller Instagram: @NatalieTotland

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av trening med strikk, intervalltrening, bootcamp, mobilitetstrening, styrke og kondisjon, sklimatter og mye mer. Det vil også være muligheter til å bli med på inspirerende foredrag, hvor engasjementet pleier å være stort! I tillegg til treninger og foredrag, vil det også bli muligheter til å bli med på forskjellige utflukter.

Eksempel på dagsplan*:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.00.: Trening: Powerwalk og morgentrening
Kl. 10.00.: Felles frokost
Kl. 11-12.: Inspirerende foredrag
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30.: Trening: Bootcamp, trening med strikk, kortstokk, egen kroppsvekt m.m
Kl. 20.00.: Felles middag

*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som liker å være i fysisk aktivitet, og som ønsker å trene sammen med andre motiverte damer i alle aldre! For DEG som ønsker å lære mer om trening, og kosthold, og hvordan du kan bruke dette i et hektisk liv når du kommer hjem. #livetskjer er Natalies motto, og på våre reiser lærer du å takle det bittelitt bedre.

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo