Skip to main content

Thailand, Phang - Nga - Qigong, strandliv og spennende utflukter

Dato: 11.- 27.november 2021

Opplevelser og sjelero i Thailand

Velkommen på en reise skapt for kropp og sjel med spennende opplevelser og utflukter. Vi bor i romslige hytter/villaer rett ved stranden i Phang-Nga. Hyttene våre ligger i en vakker hage ved en innsjø, rett i nærheten av en 6 km lang nydelig sandstrand som vi har nesten for oss selv. Det blir en daglig morgenøkt med Qi gong/meditasjon med vår leder Karin Rød. På utfluktene får du bla. besøke et lokalt veveri og en cashewnøttfabrikk. Vi besøker også de tre templer med omvisning og blir introdusert for buddhistisk kultur og levesett.

Høydepunkt

 • Qi gong i vakre omgivelser
 • Økt kunnskap om Qi gong med Karin
 • Thailandsk kultur og mat
 • Flotte hytter i vakker hage
 • Lokale omgivelser (lite turisme)
 • Cashewnøttfabrikk og tempelbesøk
 • Stranden

Les hele det spennende programmet nederst på siden.

Morgenstemning med Qigong

Vi våkner til lyden av tropiske fugler og nyter en kopp te en stille morgenstund. Solens fargespill over innsjøen stimulerer sansene og vi møtes for Qigong. Sakte bevegelser får kroppen til å mykne og bli sterkere og tankene får hvile. Vi er i ett med naturen og henter inn energi fra dette naturskjønne og frodige stedet. "A peaceful hideaway", Thailife Homestay and Spa.
Rolig til sinns spiser vi frokost med full oppmerksomhet - økologisk salatbar og egg fra frie høner. Daglig massasje, deilige bad i Andammanhavet, turer i lokalmiljøet, fantastisk mat og innblikk i Buddhistisk levevis fyller dagene.
Det er nok tid til ro og egne strandturer hvis du ikke ønskser å skravle med hyggelige damer i strandkafeen.
I solnedgang mykgjøres kroppen med mer Qigong og balansen blir styrket i sanden. Middag ved stranden med lyden av sirisser og havet gjør kroppen godt før en god natt søvn.
Gi deg selv denne tiden!

qigong yoga beach thailand

Qi gong

Qi betyr energi eller livskraft og gong betyr metode. Kineserne utøver ofte Qi gong-øvelser i parker på morgenen, vi velger denne gangen Qi gong i Thailand sine lyder av fugleliv i soloppgang og bølgebrus i solnedgang. Biyunmetoden er enkle, rolige øvelser som alle klarer. Rolig trening styrker indre muskulatur, balanse og bevegelighet. Mange opplever en mental ro og bedre tilstedeværelse. Du vil lære et program og få med cd og kompendium som gjør at du kan fortsette hjemme etter turen. Har du kroniske plager, er litt stresset kan det gjøre godt å lære noe nytt i god og varm atmosfære. Vi vil også ha stillhetstrening/meditasjon. Les mer om metoden på www.biyun.no.

qigong garden

  Phang-Nga

  Phang-Nga er en av de sørlige provinser i Thailand, med kyst mot Andamanhavet. Fra Phuket er det halvannen time å reise nordover. Thai Life ligger i Phang-Nga provinsen. Den nærmeste byen er Takuapa og nærmeste turiststed er Kao Lak.

  Vi bor på Thai Life Homestay Resort and Spa

  Hyttene ligger rundt et idyllisk vann og egen restaurant serverer oss frokost og middag. Thai Life Homestay Resort and Spa ligger i et særdeles rolig område, men med korte avstander for våre opplevelser. På stranden er det mulig å ta velgjørende spa-behandlinger.

  Hytte Thailand

  Thailife er SHA Sertifisert:

  Det betyr at Thailandaske helse, sikkerhet og turist departement har gått g rundig igjennom alle detaljer for vask av villaer vi bor i, restauranter vi spiser, lobby, bilder med mer.

  As ‘new normal’ measurements “The Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) project is a result of cooperation between the Ministry of Tourism and Sports, the Tourism Authority of Thailand (TAT), the Ministry of Public Health, the Department of Disease Control, the Department of Health and the Department of Health Service Support, as well as government and private sector organizations involved in the tourism industry.
  Together they aim to make tourism a part of Thailand’s disease prevention measures and ensure that both Thai and foreign tourists have a positive experience, that they are happy and confident in the sanitation and safety standards of Thailand’s tourism products and services. This can be achieved by combining public health safety measures and establishments’ high-quality service standards to reduce the risk and prevent the spread of COVID-19, as well as improving Thailand’s tourism products and service standards. ( source : https://thailandsha.tourismthailand.org/about_us )

  Instruktør Karin Rød

  Karin Rød er Qigong instruktør, livsstyrketrener, veileder, coach og gir akupunkturbehandling. Hun er også utdannet sykepleier. Det vil være mulighet for egne behandlinger eller veiledningstimer hvis du ønsker det. www.karinrod.no

  qigong karin rod

  Flere utflukter?

  Mulighet for egne turer til nærmeste lille by (5 min kjøretid med sjåfør), egne turer til nærmeste tettsted med grønnsaksmarked og små butikker (5 min kjøretid), og eventuelt egne turer til turist- og shoppingstedet, Kao Lak. Her er det 30 minutters kjøretid også med mulighet for elefant tracking, 20 min biltur fra ThaiLife. Matkurs er også tilgjengelig for de som ønsker det.

  De som bestiller enkeltrom, får en hytte alene. De som deler hytte, deler et veldig stort rom med to brede senger, felles bad, wc, kjøkkenkrok og veranda.

  Tilbakmeldinger fra tidligere deltager på novemberreisen 2018:

  "Det var spennende utflukter og mye flott å oppleve av en annen verdensdel og kultur"

  "Thailand var fantastisk. Karin Rød er ei flott dame som er lett å like. Trener qigong fra før, men dette ga inspirasjon. Meditasjonen var nydelig. Masse gode opplevelser"

  Din leder: Karin Rød

  Karin Rød er Qigong instruktør, livsstyrketrener, veileder, coach og gir akupunkturbehandling. Egentlig er hun utdannet sykepleier. Men hennes store lidenskap og hobby er hennes reiser til eks Thailand med en gjeng herli...

  Pris: 25 900,-
  Inkludert:
  • Fly tur/retur Oslo - Phuket via Bangkok
  • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
  • 15 netter innkvartering i delt rom i hytte
  • Daglig frokost
  • 2 felles lunsjer
  • Daglig middag
  • Utflukter som nevnt i program
  • Daglig Qi gong/ meditasjon med Karin Rød
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  • Reisen er med forbehold om prisendring grunnet valuta og fly
  Reisedager: 17
  Bestill reise

  Søk reise

  Program dag for dag

  Thailand – Qigong og utflukter med Karin Rød november 2021


  Dag 1
  Avreise fra Gardermoen ca kl 1330 med Thai Air – Bangkok- Phuket flyplass

  Dag 2
  Torsdag:
  Ankomst Phuket flyplass på morgenen og vi kjører halvannentime nordover til Thailife. Nyt et deilig bad i Andamanhavet og kanskje få en deiligh massasje, vi spiser deilig Thaimat og blir litt kjent. Her nyter vi den 6 km lange sandstranden vi har nesten for oss selv.

  Dag 3
  Fredag:
  Qigong før frokost. Bli kjent i Thailife sin utrolig flotte hage hvor de også dyrker økologiske frukt og grønnsaker. Egentid til massasje, bad og strandtur før Qigong i solnedgang. Velkomstmiddag

  Dag 4
  Lørdag:
  Qigong. Egentid til massasje, bad og strandtur før Qigong i solnedgang.

  Dag 5
  Søndag:
  Qigong og meditasjon. Tur til Takuapa, en by som er eldre enn Bangkok. Lokal guide forteller historien imens vi kjører rundt i typiske Thailandske biler og ser hvordan Thaier levde og lever i dag. Vi besøker et Taoistisk tempel. Fire timers tur.

  Dag 6
  Mandag:
  Qigong, meditasjon og egentid

  Dag 7
  Tirsdag:
  Heldagstur til tre forskjellig templer og vi lærer om Buddhistisk levesett og tradisjon ved å gi munkene mat på morgenen.

  Dag 8
  Onsdag:
  Qigong og egentid

  Dag 9
  Torsdag:
  Qigong i Khao Sok Nasjonalpark med lyder fra jungelen. Helsebringende bad i varme kilder på returen, halvdagstur.

  Dag 10
  Fredag:
  Qigong, meditasjon og egentid med massasje, bad, benytt vår 6 km sandstrand som vi har nesten for oss selv. Gå gjerne en halvtime til vår lokale smykkebutikk og støtt lokale dyktige smykkedesignere.

  Dag 11
  Lørdag :
  Qigong og egentid. Halvmåne meditasjon i Buddhistisk tradisjon. 

  Dag 12
  Søndag:
  Qigong og egentid . Ekstra turmulighet som du betaler for på stedet: Båttur til en vakker øy av sand med longtailbåt. Vi spiser lunsj på øya og det er mulighet for litt snorkling. 3 - 4 timers tur. 

  Dag 13
  Mandag:
  Qigong, meditasjon og egentid

  Dag 14
  Tirsdag:
  Qigong. Lokal sightseeing i nærområdet til Cashewnøtt fabrikk, Fiskerlandsby, Kinesisk apotek og Takuapa ca 3 timers tur.

  Dag 15
  Onsdag :
  Qigong, meditasjon og egentid. 

  Dag 16
  Torsdag:
  Qigong og egentid

  Dag 17
  Fredag:
  Qigong og vi nyter den siste dagen med bad og massasje i Thailife før avreise på ettermiddagen.

  Dag 18
  Lørdag:
  Vi lander i Oslo på morgenen

  Endringer på programmet kan forekomme og vi følger myndighetenes eventuelle restriksjoner. 

  Dette er en helsereise for din egen skyld og du deltar på det som du ønsker og trekker deg tilbake i din egen hytte/ veranda/er for deg selv  hvis du har behov for det. Mer sosial? Det er alltid noen jomfruer som ønsker en sykkeltur, strandtur eller slappe av i strandrestauranten sammen med deg. 

  Thailife  Homestay and Spa er en ”Peaceful hideway” – et rolig og fredelig familiedrevet sted med ansatte som gjør alt de kan for at vi skal ha et fint opphold. Bostedet er SHA sertifisert. Det betyr at Thailandske helse, sikkerhet og turist departementer har gått detaljert igjennom alle detaljer for vask av villaer vi bor i, restauranter vi spiser i, lobby, biler med mer.  Det er enkelt å få til turer i lokalmiljøet i tillegg til oppsatte turer. Sykkel er gratis tilgjengelig og hyggelige sjåfører er alltid behjelpelige. Inntak av solens varme og D- vitaminer er utrolig godt påfyll i november.

  Det bygges et hotell på nabotomten, noen hundre meter fra der vi bor og noe støy kan komme derfra, naboens planer får vi ikke gjort noe med.  

  Massasje damene er dyktige og gjør stive norske kropper mer bevegelige for en billig penge. Du bestemmer selv hvor milde eller kraftfulle de skal være. Flere gode behandlingsalternativer som anbefales.

  Velkommen til dette ferieparadiset med energigivende Qigong.

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  November 2021

  11/11Oslo, GardermoenThailand, Phang - Nga - Qigong , strandliv og spennende utflukter med Karin
  Leder: Karin Rød
  Mer enn 425 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo