Skip to main content

Thailand, Phang - Nga - Qigong, strandliv og spennende utflukter

Dato: 11 - 28 november 2020

Opplevelser og sjelero i Thailand

Velkommen på en reise skapt for kropp og sjel med spennende opplevelser og utflukter. Vi bor i romslige hytter/villaer rett ved stranden i Phang-Nga. Hyttene våre ligger i en vakker hage ved en innsjø, rett i nærheten av en 6 km lang nydelig sandstrand som vi har nesten for oss selv. Det blir en daglig morgenøkt med Qi gong/meditasjon med vår leder Karin Rød. På utfluktene får du bla. besøke et lokalt veveri og en cashewnøttfabrikk. Vi besøker også de tre templer med omvisning og blir introdusert for buddhistisk kultur og levesett.

Høydepunkt

 • Qi gong i vakre omgivelser
 • Økt kunnskap om Qi gong med Karin
 • Thailandsk kultur og mat
 • Flotte hytter i vakker hage
 • Lokale omgivelser (lite turisme)
 • Cashewnøttfabrikk og tempelbesøk
 • Stranden

Les hele det spennende programmet nederst på siden.

Morgenstemning med Qigong

Vi våkner til lyden av tropiske fugler og nyter en kopp te en stille morgenstund. Solens fargespill over innsjøen stimulerer sansene og vi møtes for Qigong. Sakte bevegelser får kroppen til å mykne og bli sterkere og tankene får hvile. Vi er i ett med naturen og henter inn energi fra dette naturskjønne og frodige stedet. "A peaceful hideaway", Thailife Homestay and Spa.
Rolig til sinns spiser vi frokost med full oppmerksomhet - økologisk salatbar og egg fra frie høner. Daglig massasje, deilige bad i Andammanhavet, turer i lokalmiljøet, fantastisk mat og innblikk i Buddhistisk levevis fyller dagene.
Det er nok tid til ro og egne strandturer hvis du ikke ønskser å skravle med hyggelige damer i strandkafeen.
I solnedgang mykgjøres kroppen med mer Qigong og balansen blir styrket i sanden. Middag ved stranden med lyden av sirisser og havet gjør kroppen godt før en god natt søvn.
Gi deg selv denne tiden!

qigong yoga beach thailand

Qi gong

Qi betyr energi eller livskraft og gong betyr metode. Kineserne utøver ofte Qi gong-øvelser i parker på morgenen, vi velger denne gangen Qi gong i Thailand sine lyder av fugleliv i soloppgang og bølgebrus i solnedgang. Biyunmetoden er enkle, rolige øvelser som alle klarer. Rolig trening styrker indre muskulatur, balanse og bevegelighet. Mange opplever en mental ro og bedre tilstedeværelse. Du vil lære et program og få med cd og kompendium som gjør at du kan fortsette hjemme etter turen. Har du kroniske plager, er litt stresset kan det gjøre godt å lære noe nytt i god og varm atmosfære. Vi vil også ha stillhetstrening/meditasjon. Les mer om metoden på www.biyun.no.

qigong garden

  Phang-Nga

  Phang-Nga er en av de sørlige provinser i Thailand, med kyst mot Andamanhavet. Fra Phuket er det halvannen time å reise nordover. Thai Life ligger i Phang-Nga provinsen. Den nærmeste byen er Takuapa og nærmeste turiststed er Kao Lak.

  Vi bor på Thai Life Homestay Resort and Spa

  Hyttene ligger rundt et idyllisk vann og egen restaurant serverer oss frokost og middag. Thai Life Homestay Resort and Spa ligger i et særdeles rolig område, men med korte avstander for våre opplevelser. På stranden er det mulig å ta velgjørende spa-behandlinger.

  Hytte Thailand

  Instruktør Karin Rød

  Karin Rød er Qigong instruktør, livsstyrketrener, veileder, coach og gir akupunkturbehandling. Hun er også utdannet sykepleier. Det vil være mulighet for egne behandlinger eller veiledningstimer hvis du ønsker det. www.karinrod.no

  qigong karin rod

  Flere utflukter?

  Mulighet for egne turer til nærmeste lille by (5 min kjøretid med sjåfør), egne turer til nærmeste tettsted med grønnsaksmarked og små butikker (5 min kjøretid), og eventuelt egne turer til turist- og shoppingstedet, Kao Lak. Her er det 30 minutters kjøretid også med mulighet for elefant tracking, 20 min biltur fra ThaiLife. Matkurs er også tilgjengelig for de som ønsker det.

  De som bestiller enkeltrom, får en hytte alene. De som deler hytte, deler et veldig stort rom med to brede senger, felles bad, wc, kjøkkenkrok og veranda.

  Tilbakmeldinger fra tidligere deltager på novemberreisen 2018:

  "Det var spennende utflukter og mye flott å oppleve av en annen verdensdel og kultur"

  "Thailand var fantastisk. Karin Rød er ei flott dame som er lett å like. Trener qigong fra før, men dette ga inspirasjon. Meditasjonen var nydelig. Masse gode opplevelser"

  Din leder: Karin Rød

  Karin Rød er Qigong instruktør, livsstyrketrener, veileder, coach og gir akupunkturbehandling. Egentlig er hun utdannet sykepleier. Men hennes store lidenskap og hobby er hennes reiser til eks Thailand med en gjeng herli...

  Pris: 24 900,-
  Inkludert:
  • Fly tur/retur Oslo - Phuket via Bangkok
  • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
  • 15 netter innkvartering i delt rom i hytte
  • Frokost
  • 2 felles lunsjer
  • Daglig middag
  • Utflukter som nevnt i program
  • Daglig Qi gong/ meditasjon med Karin Rød
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
  Reisedager: 18
  Bestill reise

  Søk reise

  Program dag for dag nov 2020

  Thailand – Qigong og utflukter med Karin Rød 11.-28.november 2020


  Dag 1
  Avreise fra Gardermoen ca kl 1330 med Thai Air – Bangkok- Phuket flyplass

  Dag 2
  Torsdag ankomst Phuket flyplasspå morgenen og vi kjører halvannentime nordover til Thailife. Nyt et deilig bad i Andamanhavet, få massasje, vi spiser deilig Thaimat og blir litt kjent. Nyt den 6 km lange sandstranden vi har nesten for oss selv

  Dag 3
  Fredag. Qigong før frokost. Bli kjent i Thailife sin utrolige flotte hage hvor de også dyrker økologiske frukt og grønnsaker. Egentid til massasje, bad og strandtur før Qigong i solnedgang Velkomstmiddag

  Dag 4
  Lørdag Qigong. Egentid til massasje, bad og strandtur før Qigong i solnedgang

  Dag 5
  Søndag  Qigong og meditasjon. Tur til Takuapa, en by som er eldre enn Bangkok. Lokal guide forteller historien imens vi kjører rundt i typiske Thailandske biler og ser hvordan Thaier levde og lever i dag. Vi besøker et Taoistisk tempel. Spennende marked på slutten av turen. Fire timers tur.

  Dag 6
  Mandag Qigong, meditasjon og egentid

  Dag 7
  Tirsdag Heldagstur til tre forskjellig templer og vi lærer om Buddhistisk levesett og tradisjon ved å gi munkene mat på morgenen.

  Dag 8
  Onsdag Qigong og egentid

  Dag 9
  Torsdag Qigong i Khao Sok Nasjonalpark med lyder fra jungelen. Helsebringende bad i varme kilder på returen, halvdagstur

  Dag 10
  Fredag Qigong, meditasjon og egentid med massasje, bad, benytt vår 6 km sandstrand som vi har nesten for oss selv.

  Dag 11
  Lørdag  Qigong Ettermiddagstur til lokalt marked med stopp på vakkert utsiktspunkt

  Dag 12
  Søndag Qigong og egentid . Ekstra tur mulighet som du betaler for på stedet: Båttur rundt Koh Koh Khao med longtailbåt. Vi spiser lunch på øya og det er mulighet for litt snorkling.

  Dag 13
  Mandag Qigong, meditasjon og egentid

  Dag 14
  Tirsdag Qigong , egentid Lokal sightseeing i nærområdet til Cashewnøtt fabrikk, Fiskerlandsby og Takuapa ca 3 timers tur.

  Dag 15
  Onsdag  Qigong,  Meditasjon Ekstra tur mulighet som du betaler for på stedet: Ettermiddags shopping til Khao Lak og se et typisk turiststed.

  Dag 16
  Torsdag  Meditasjon, Qigong og egentid

  Dag 17
  Fredag Qigong og vi nyter den siste dagen med bad og massasje i Thailife før avreise på ettermiddagen.

  Dag 18
  Lørdag Vi lander i Oslo på morgenen

  Endringer på programmet kan forekomme.

  Dette er en helsereise for din egen skyld og du deltar på det som du ønsker og trekker deg tilbake i din egen hytte/ er for deg selv  hvis du har behov for det.

  Thailife  Homestay and Spa er en ”Peaceful hideway” – et rolig og fredelig familiedrevet sted med ansatte som gjør alt de kan for at vi skal ha et fint opphold. Det bygges et hotell på nabotomten, noen hundre meter fra der vi bor og noe støy kan komme derfra, naboens planer får vi ikke gjort noe med. 

  Massasje damene er dyktige og gjør stive norske kropper mer bevegelige for en billig penge. Du bestemmer selv hvor milde eller kraftfulle de skal være. Flere gode behandlingsalternativer.

   

  Det er enkelt å få til turer i lokalmiljøet i tillegg til oppsatte turer. Sykkel tilgjengelig og hyggelige sjåfører er alltid behjelpelige.

   

  Velkommen til å være med til mitt ferieparadis med energigivende Qigong

   

  Vennlig hilsen Karin

   

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  November 2020

  11/11Oslo GardermoenThailand, Phang - Nga - Qigong , strandliv og spennende utflukter med Karin
  Leder: Karin Rød
  Mer enn 424 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo