Skip to main content

Kroatia, Dubrovnik - Opplevelsesreise med kultur og påfyll

Status:
Fullt

Kroatia, Dubrovnik - Velkommen på en opplevelsesrik reise!

Velkommen til mangfoldige Kroatia. Landet med en perlerad av øyer på kysten ut mot det glitrende Adriaterhavet, og innlandsgrensene mot landene i Mellom-Europa. Her møter vi majestetiske fjell, krystallklare elver, evig-grønne pinjeskoger og den berømte skjærgården. Denne uken skal vi bo i Dubrovnik, helt syd på landets kyststripe. Byen har en lang historie og var i middelalderen en rival til Venezia. Dubrovnik er regnet som en av de vakreste og best bevarte byene i Middelhavsområdet - bli med og opplev sjarmen, kulturen og fellesskapet!

Hotellet:

Denne herlige ferieuken bor vi på Hotel Uvala 4* som ligger like ved havet og det er ca. 45 min inn til gamlebyen i Dubrovnik. Hotel Uvala ligger på halvøya Lapad, og er omgitt av den flotte blå sjøen og mye fin skog rundt. Hotellet har et spa med både innendørs- og utendørsbassenger, dampbad, boblebad, ulike badstuer i tillegg til et massasjesenter. Det ligger også flere populære strender omtrent 100 meter unna. Denne unike uken vil Kroatia glede deg med sin skjønnhet, Middelhavets vegetasjon og en mystisk sjarm som ord ikke kan beskrive.

Program:

Dette blir en ekte feel-good uke med mye inkludert; vi skal på fottur, på båttur, på sykkeltur, på sightseeing og i tillegg til vår egen sosiale leder somer med fra Norge engasjerte lokale guider. Her blir det mange herlige opplevelser og en luksusuke av de sjeldne - en reise som gir deg mye for pengene!

Vår leder:

Renata Abramac er vår vandringsglade leder. Renata er født i Kroatia men er nå bofast i Bærum, Norge. Hun snakker både norsk og kroatisk flytende. Renata er med på reisen fra Norge og bidrar med sin lokale kunnskap og forslag til felles aktiviteter. I tillegg har vi lokal fastboende guide (englesktalende) på våre aktivitetsdager. Hvis ønskelig kan Renata oversette informasjon.

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo