Skip to main content

Den dominikanske republikk - Trening sol og salsa på kariboens hvite strender

Dato: 25 januar - 7 februar 2019
Pris: 26 800,-
Inkludert:
 • Fly t/r Oslo – Den dominikanske Republikk via Paris
 • Transfer t/r flyplassen
 • 4 netter på hotell Sunscape Dominican Beach 5* i delt dobbeltrom
 • 9 netter på Hotel Alisei 4* i delt dobbeltrom
 • Måltider på flyet
 • 5 dager all inclusive + 9 frokost, 1 lunsj
 • 4 heldagsutflukter
 • Engelsktalende guide dag 6, 8, 10 og 13
 • Alle inngangsbilletter på resien
Reisedagar: 14
Bestill reise

Naturlig trening, tropisk klima og salsarytmer med Jasmin Haraldsen

Bli med Jasmin Haraldsen på reise til et karibisk ferieparadis! Du får daglig gode treningsøkter som passer for alle. Fokuset er på balanse, bevegelse og styrke - alt med egen kroppsvekt som verktøy. Samtidig får du nyte de hvite strendene, danse salsa på kvelden og oppleve tropisk natur, kultur og historie på utflukter under reisen. Velkommen til Karibien! <3

Høydepunkter

 • Karibiske solfylte sandstrender
 • Eksotiske utflukter
 • Herlig og enkel trening som alle mestrer
 • Tropisk klima
 • Norsk leder - med hele veien fra og tilbake til Norge
 • Herlige rytmer

Se detaljert program nederst

dominican republic beach dominikanske republikk strand

Den Dominikanske republikk - et ferieparadis

Denne eventyrøya er en kontrastfylt øy med høye fjell i innlandet og et mykt rolig landskap ut mot de fantastiske kritthvite strendene. Her møter man det rolige karibiske hav, asurblått med veksling i smaragdgrønt. Klimaet er aldri for varmt eller kaldt. Temperaturen ligger gjennomsnittlig på 25 grader året rundt - både i vannet og i luften! I 1492 ble øya oppdaget av Christofer Columbus - nå er det din tur til å oppdage den! :D

Eksotiske opplevelser - uberørt tropisk nasjonalpark og hvalsafari

Vi besøker nasjonalparken «Los Haities» som er en av de største uberørte områdene med tropiske jungel i Karibien. Et stort grønt mangrovebelte og over 50 små øyer danner en labyrint av vannveier. Vi skal besøker en grotte - og deretter utforske mangroveskogen i kajakk. Vi skal også på hvalsafari! Hver vinter kommer flere tusen knølhvaler til kysten nordøst for øya for å føde unger og pare seg. Under gode værforhold er det mulig å høre hvalens sang. En unik naturopplevelse!

Sunscape Dominican Beach - 5* hotell i Punta Cana, karibisk luksus med lavt prisnivå

Vårt opphold starter i tettstedet Punta Cana, som ligger helt ute på tuppen øst på øya. Hotellet, Sunscape Dominican Beach, er et 5 stjerners all inclusive hotell med mange aktivitetstilbud. I fire netter bor vi her, bare noen få skritt fra den nydelige stranda - og får virkelig boltret oss i deilig luksus!

Neste stopp er Las Terrenas og er de siste årene blitt et attraktivt reisemål. Hotellet heter Alisei og er et leilighetshotell - også dette med beliggenhet helt nede ved stranden.

jasmin haraldsen jomfrureiser

Treningsveileder, Jasmin Haraldsen

Leder og treningsveileder på denne reisen er Jasmin Haraldsen. Hun er livsstils- og treningsterapeut, personlig trener og en av våre mest erfarne instruktører. Hun legger opp til to timelange økter daglig, med øvelser som passer for alle. Morgenøkten fokuserer på balanse, bevegelse, styrketrening med egen kroppsvekt. Jasmin gir deg morsomme og gode core øvelser (mage-/ryggtrening). Det fortelles at etter bare 3 dager er forskjellen merkbar? Bli med og test det ut! På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yogainspirerte øvelser og en kjærlighetsmeditasjon eventuelt en liten tur i område med rask gange og styrketrening. Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD! Meld deg gjerne på alene. Det gjør mange, og Jasmin sørger for godt samhold, herlig treningsøkter, dans og moro på kveldene. Måltidene inntas sammen og Jasmin blir gjerne med på shopping, arrangerer utflukter og hjelper til hvis noen har spesielle ønsker.

Og glem enkeltrom jenter! En fremmed er bare en venn du ikke har blitt kjent med ennå. Dobbeltrommene har god plass med separate senger (og prisen for enkeltrom er ganske stiv).

domminikanske republikk reise drink flower

Søk reise

Program - dag for dag

Dag 1 - Avreise (25.01.)
Vi møtes ved utgangen til flyet til Paris. I Paris bytter vi fly og flyr direkte over Atlanterhavet til flyplassen i Punta Cana. Her blir vi møtt og kjørt direkte til vårt hotell som heter Sunscape Dominican Beach. På kvelden møtes vi til informasjon- og presentasjonsmøte og felles middag på vårt all-inclusivehotell.
Overnatting: Sunscape Dominican Beach
Måltider: All-inclusive

Dag 2 til 5 - trening og fritid (26.01 – 29.01.)
Etter frokost møtes vi til den første av to daglige treningsøkter. Morgenøktene har fokus på balanse, bevegelse og styrke, alt med egen kroppsvekt som hjelpemiddel. Varighet ca. 60 minutter. Etter treningen er det tid til å gjøre hva du vil, enten man vil benytte seg av de mange tilbudene på hotellet, bruke bassenget, gå på stranden, låne en kajakk, et padlebrett, bade, snorkle, dykke eller slappe av med et spabesøk. Mulighetene er mange, valget er ditt. Ettermiddagsøkten inneholder bøy, tøy, strekk og litt yoga. Vi avslutter ofte med litt kjærlighetsmeditasjon, alternativt en liten tur i området med rask gange og styrketrening. Varighet ca. 60 minutter. Felles middag om kvelden.
Overnatting: Sunscape Dominican Beach
Måltider: All-inclusive

Dag 6 - vi flytter fra Punta Cana til Las Terrenas (30.01.)
Dagen starter med vår faste morgenøkt, før vi pakker kofferten og setter oss på bussen for en herlig tur (290 km/3t 45 min) først langs kysten og så tvers over øya. Vårt nye bestemmelsessted er Las Terrenas som ligger på nordkysten. Her sjekker vi inn på Hotel Aliseo 4*. Vi har med oss engelsktalende guide og på veien stopper vi ved “las Cuevas de las Maravillas” (1 t), som er en stor dryppsteinshule dekorert med hundrevis av hulemalerier utført av de innfødte Tainoindianerne. Neste stopp er Barceló-museet i San Pedro de Macoris (1 t), hvor vi får se bak kulissene til en av de viktigste handelsvarene i Den Dominikanske Republikk, Barceló Rum. Omvisningen tar oss gjennom de ulike prosessene for romproduksjon, destillering, raffinering, lagring og tapping. Utstilling viser også historien om romproduksjon og knytningen til familiedynastiet Barceló. Utstillingsmuseet er bygget som et romfat. Som en “grand finale” på besøket, skal vi på romsmaking. Deretter fortsetter turen til Las Terrenas og innsjekking på Hotel Aliseo.
Overnatting: Hotel Alise
Måltider: Frokost

Dag 7 – trening og fritid (31.01.)
Vi starter dagen med vår faste morgentrening og avslutter med ettermiddagsøvelsene. Mellom de to øktene er det tid til å gjøre hva du vil og bli kjent i nye områder. Kos deg ved bassenget eller nyt mange kilometer med gylden sandstrand eller en avslappende massasje i hotellets spaavdeling.
Overnatting: Hotel Alisei
Måltider: Frokost

Dag 8 – heldagsutflukt (01.02.)
I dag er det ingen trening. Vi skal bruke hele dagen på tur med engelsktalende guide. Vi stater med båttur til nasjonalparken "Los Haitises". Dette er en av de mest interessante og en av de største uberørte områdene med tropisk jungel i Karibien. Denne kystsonen omfatter et mer enn 200 km² beskyttet område, med et stort grønt mangrovebelte og over 50 små øyer som danner en labyrint av vannveier. Landskapet er svært kupert og består hovedsakelig av 200 til 300 meter høye kalksteinsåser. Over millioner av år har regnet vasket ut grotter som har vært bosted for urbefolkningen, rikt dekorert med steinutskjæringer. Vi skal besøke en grotte og tar en kort tur i denne imponerende nasjonalparken. Etter lunsj, fortsetter vi med kajakk. Vi glir gjennom den tropiske mangroveskogen og nyter roen i dette fredelige miljøet. På ettermiddagen drar vi tilbake til hotellet.
Overnatting: Hotel Alisei
Måltider: Frokost og lunsj

Dag 9 – trening og fritid (02.02.)
Vi tar det med ro i dag med trening og fritid.
Overnatting: Hotel Alisei
Måltider: Frokost

Dag 10 – heldagsutflukt (03.02.)
I dag skal vi på båttur og hvalsafari med engelsktalende guide. Hvert år, fra januar til slutten av mars, møtes nesten hele hvalbestanden i Nord-Atlanterhavet i farvannet ved den Den dominikanske republikk. I dette varme og skjermede området finner både parring og fødsel sted. Samanábukten er et av de få stedene i verden hvor man kan oppleve hvalkalver med sine mødre. Grupper med hanhval kan også observeres i deres kamp for å vinne hunnenes gunst. Under gode værforhold er det mulig å høre hvalens sang, en unik naturopplevelse!
Overnatting: Hotel Alisei
Måltider: Frokost

Dag 11 og 12 - trening og fritid (04. og 05.02.)
Vi nyter stedet og treningen disse to dagene.
Overnatting: Hotel Alisei
Måltider: Frokost

Dag 13 - heldagsutflukt (06.02.)
Også i dag drar vi på heldagstur. Fra hotellet kjører vi til havnen i Savana. Her tar vi en båt over til øya Cayo Levantado, hvor håndklær og solstoler venter på oss. Øya er mest kjent som Bacardi Island og er bare ren nytelse.
Overnatting: Hotel Alisei
Måltider: Frokost

Dag 14 - hjemreise (07.02.)
Vi har hele dagen til disposisjon og tar i alle fall morgentreningen. På ettermiddagen sjekker vi ut av hotellet og setter kursen mot flyplassen utenfor hovedstaden Santo Domingo. Her går vi om bord i nattflyet tilbake til Paris.
Måltider: Frokost og mat på flyet

Dag 15 – ankomst Oslo (08.02.)
Vi ankommer Paris om morgenen. Her skifter vi fly og setter kursen mot Norge og Oslo hvor vi lander tidlig på ettermiddagen (kl. 15:55).

Vi tar forbehold om endringer i programmet grunnet værforhold eller andre uforutsette forhold.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
25/01Oslo GardermoenDomenikanske Republikken - Trening, salsa, sol & bad med Jasmin
Leder: Jasmin Haraldsen
526 800,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo