Skip to main content

Italia, Trevi - Lær pusteteknikk og bo på et sjarmerende kloster i middelalderbyen Umbria

Dato: 9.- 16.juli 2022

Pust ut og nyt rolige dager i et sjarmerende kloster

På denne ferien får du virkelig lære å slappe av, senke skuldrene, fylle opp energilagrene og stresse ned. I vakre Umbria har vi et unikt kloster fra 1100-tallet helt for oss selv! I en grønn lunge med store løvtrær, olivenlunder og vinranker vil Norges fremste pusteekspert Anette Aarsland lærer deg enkle forskningsbaserte øvelser du kan bruke som verktøy også etter ferien.

Eget kloster i Umbria

Høydepunkter

 • Et eget kloster i det grønne
 • Lære pusteteknikk av en ekspert
 • Forskningsbaserte øvelser med hjem
 • Nydelig mat, hjemmelaget av private kokker
 • Guidet utflukt i Umbria
 • Smaksopplevelser fra lokale råvarer

Pusteteknikk med Anette Aarslalnd

Reisens innhold

Gjennom oppholdet får du enkle verktøy, i form av veldokumenterte og forskningsbaserte pusteøvelser, som du kan ta med deg hjem og bruke i din travle hverdag! Og best av alt, øvelsene tar kun 2 minutter for at de skal fungere helt ned på cellenivå. Du lærer pusteteknikker som er 100% basert på forskning gjort på pust!

Teknikkene har hjulpet utallige av Anettes klienter med alt fra indre uro, muskelspenninger, smerter, angst, mild/moderat depresjon, migrene, hodeverk, dårlig søvn, høyt blodtrykk, dårlig fordøyelse, dårlig konsentrasjon/ tilstedeværelse og hukommelse! Teknikkene er enkle, og du vil ha god tid til å bli kjent med dem, slik at du vil kunne bruke dem som del av ditt verktøyskrin etter du kommer hjem.

Innimellom pustetreningen er det selvfølgelig tid til å nyte kaffe eller te, ta deg en dukkert i bassenget. Det er din ferie, og den er til for å nytes!

Reisen er åpen for alle kjønn.

Basseng

Om stedet, vakre Umbria

Umbria er en region i det sentrale Italia. Umbria grenser til Toscana i vest, til Marche i øst og til Lazio i syd. Landskapet er dominert av fjell og daler, med Appenninenei øst på grensen mot Marche. Studie- og feriesenteret vi skal bo på, Il Convento, ligger i dette paradiset og drives av norske Live Mørstad. Hun er klosterets ildsjel og daglige leder, har bodd i Italia i over 35 år og er utdannet tekstilkunstner. Klosterets opprinnelige navn er Abbazia di San Pedro og ble bygget i år 1158. Det tilhørte Benediktinerordenen og ble i 1177 et abbedi med over hundre kirker under seg. Klostret ligger ved den gamle romerske veien Via Flaminia som fører fra Roma til Adriaterhavet. Mye av klostrets tidlige historie er ukjent, men man vet at ødeleggelsen av byen Trevi i år 1240 også gikk ut over klostret, og det var på denne tiden legenden sier at klostret ble besøkt av Sankt Frans av Assisi. Nærmeste naboen er den pittoreske Trevi.

En av dagene har vi inkludert en utflukt til Umbria med guide, her får du oppleve hva middelalderstedet har å by på.

Dame som leser under et stort grønt tre, en buet åpning inn mot en bakgård i et gammelt kloster

Overnatting på kloster i Italia

NB! Det kreves at alle som reiser til klosteret må være fullvaksinerte. Det er ekstremt viktig for overnattingsstedet.

Alle 14 gjesterommene (herav 7 enkeltrom) har god standard og eget baderom.

Den italienske kokkemammaen på klosteret er spesiell, og den hjemmelagede maten som vi spiser ved langbordet er aldeles herlig. Måltidene baseres på lokale, italienske råvarer. Det serveres tre måltider hver dag og det står frukt fremme hele tiden. Både lunsj og middag serveres med vin for de som ønsker det. Reisen er inkluder helpensjon, samt vin, vann og kaffe/te alle dager!

Det må opplyses om matallergier ved påmelding for at kokken skal kunne legge til rette så mye som. Vår kokk tilbereder til hver allergiker separat.

Annette Aarsland, dame i turkis kjole som ler hjertelig, andre damer med vinglass i hånden

Din pustecoach Anette Aarsland

Anette er Norges mest profilerte pusteveileder og innehaver av firmaet Pusteteknikk AS. Øvelsene Anette tilbyr er svært enkle og kan brukes som effektive stressmestringsverktøy i en travel hverdag. Anette vil gi deg en grundig forklaring på hvorfor den enkelte øvelsen fungerer. Etter reisen vil du kunne oppleve en større indre ro og trygghet. Les mer om Anette her.

Din leder: Anette Sutter Aarsland

Anette Aarsland er Norges mest profilerte pusteveileder og innehaver av firmaet Pusteteknikk AS. Hun kom i mars 2014 ut med boka "PUSTEN - Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet". I tillegg er hun opphavskvinnen til...

Pris: 18 990,-
Inkludert:
 • Flyreise tur/retur direkte Oslo - Roma inkludert innsjekket bagasje
 • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
 • 7 netter i delt dobbeltrom på klosteret
 • All mat og drikke under oppholdet (også vin)
 • Halvdags utflukt med guide
 • 2 daglige økter med pusteøvelser
 • Foredrag med Anette Aasland
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet.
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juli 2022

09/07Oslo, GardermoenItalia, Trevi - Pustereise til vakkert kloster i Umbria
Leder: Anette Sutter Aarsland
Fullbooket, venteliste18 990,-Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo