Skip to main content

Indonesia - Balis hemmeligheter og øya Flores

Bali
Dato: 29 oktober - 10 november 2019
Pris: 33 000,-
Inkludert:
 • Flyreise tur/retur Oslo - Bali med mellomlanding
 • All transport til og fra flyplasser og hoteller
 • 3 + 1 netter i eget rom på Adma hotell på Bali
 • Flyreise tur/retur Bali - Flores
 • 7 netter i delt bungalow på øya Flores
 • Alle utflukter, entrer som nevnt i programmet
 • Norske ledere som møter på Bali og er med alle dager
 • 2 yogaøkter daglig på Flores
 • Alle måltider på øya Flores og som avtalt i programmet på Bali
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 13
Bestill reise

Stillhet og rolige dager på paradisøyene Bali og Flores

Velkommen til en unik reise med fokus på deg og ditt velvære. Det blir gode dager med yoga, meditasjon og nydelig hjemmelaget, økologisk og sunn mat. Krystallklart hav med supre snorklingsforhold rett utenfor døren - og absolutt ingen trafikkstøy på vår lille paradisøy. Finn egen indre ro ved havet og i de nydelige omgivelsene.

Høydepunkter:

 • Dagstur til Ubud, Uluwatu på Bali
 • 2 dagsturer med båt på øyene i Flores
 • Meditasjon, yoga og sjelefred på liten paradisøy
 • Norsk yogalærer
 • Bo på en eco friendly resort, bygget i bambus
 • Snorkling
 • SUP brett som kan brukes til yoga øvelser
 • Sunn og økologisk mat

Indonesia - Bali, Flores og Seraja Kecil

Vi reiser til landet med flest øyer, vakre strender og nydelig mat; Indonesia. Vi starter reisen på den kjente øya Bali, og får med oss de viktigste severdigheter; Ubud, Uluwatu og Tanah Lot. Her bor vi på et sjarmerende og luksuriøst hotell med mulighet for mange aktiviteter.

Så flyr vi videre, en liten time, til paradisøyen Flores. Navnet Flores kommer fra «blomster» på portugisisk og øyen oser av farger, sommer og sol. Det er flere småøyer rundt Flores, og vi skal til en liten privat paradisøy, omgitt av krystallklart turkist hav, kritthvite strender, stillhet og ro. Denne lille bortgjemte øyen heter Seraja Kecil, som betyr liten øy. Her er det kun to resorter, og vi skal bo på Ten Ecofriendly Resort; The Seraja. Her blir det meget avslappende dager på vår økologiske retreat og private strand hvor man kan snorkle eller benytte seg av SUP og kajakk. Det blir også en dagsutflukt der vi hopper fra øy til øy. Det er et paradis for snorkling, og det er også mulig for de som vil dykke med instruktør. Her kan man se alt fra blåhval, delfiner og baby reef sharks. Etter 7 netter på den lille øya må vi snu nesen tilbake til virkeligheten og fly til bake til Bali. Her bor vi siste natten før vi reiser tilbake til Norge.

Ledere på Bali

Dine lokalkjente ledere Tone og Trudi

Våre norske ledere er begge er bofast på Bali.
Tone Oraini er sosial leder og lokal guide (norsk).Tone er født på Bali i Indonesia og oppvokst i Norge. Hun har et naturlig talent for å blande det beste av flere verdener. Tone er nå bosatt på Bali og snakker flytende Indonesisk. Nå kombinerer hun dette med en overflod av hjerterom, latter, mot og livsglede og er klar for å være veiviser for andre i dette eksotiske paradiset.
Trudi er vår yogaleder på reisen. Hennes spesialitet er Vinyasa Flow og Ashtanga. Hun har også utdannelse innen Kundalini yoga (heart opening) hvor man praktiserer mer i dybden. Hun er kjent for sin kreative og engasjerende form for undervisning og har en intuitiv forståelse for hvordan kroppen responderer noe hennes elever nyter godt av. Hun praktiserer og underviser også i pusteteknikk. Du kan fint være nybegynner i yoga for å delta - alle vil ha glede og nytte av det uansett ferdighetsnivå.

Overnatting på Bali

Vi skal bo i Seminyak på Adma hotell. Herlig uteområde, grøntareal, basseng, jacuzzi og poolbar. Hotellet ligger i et i rolig området i nærheten av sentrum med kort avstand til Seminyaks beste restauranter og shoppingsteder. Her bor vi i tre netter. Alle får eget hotellrom her, det er inkludert i prisen.

Overnatting på Flores

På Flores skal vi bo på øyas eneste ecofriendly resort, The Seraya. Resorten var ny i 2017 og er bygget av bambus. Langs den 200 m private stranden ligger det små bambusbungalows, og alt er bygget med resirkulerbare materialer. Resorten består av 8 bungalows i hagen og 6 bungalows på stranden. Bungalows i hagen er standard, men man kan betale ekstra for å få bungalow ved stranden med utsikt rett ut over havet.

Rom alternativ

 1. Delt bungalow. Her er det dobbeltseng 1.70 bred, med separat oppredning
 2. Egen bungalow mot enkeltromstillegg

Fasiliteter

 • Alle bungalows har bad, air condition
 • myggnett over seng
 • strand- og badehåndkle
 • strandbag og paraply
 • safe, te og kaffe og vannflasker.
 • Vann kan fylles på døgnet rundt, det leveres ferskt vann fra hovedøya hver dag.

Restauranten er selve hjertet av denne lille resorten. Her kan du nyte dagen med en god bok, brettspill og samtaler med smilende ansatte. Her blir alle måltider servert daglig; frokost, lunsj og middag ved et langbord. Det er også mulig å kjøpe snacks og drikke mellom måltidene. Om du deler rom (for å unngå ekstra kostnad) har du likevel god plass her til å være for deg selv om du ønsker og har behov for det. Resorten har også saltvannsbasseng, flere solsenger og hengekøyer både på stranden, over havet og langs hotelles promenade. Her kan man ligge og kose seg i solen og titte ned på et yrende liv mellom korallene. Nytelse!

Det er ikke internett her, men det er mulig å kjøpe lokale simkort med 4G på flyplassen på Bali. Tone hjelper oss med dette for de som trenger det.

The Seraya ligger 9 km fra Labun Bajo, der flyplassen ligger. Fra flyplassen tar det 5 min inn til selve byen, og havna og herfra tar det 45 min ut til The Seraya med båt. Det er et unikt sted vi funnet og deler med våre kunder, langt fra hverdagen og «allemannsferie». Er du fortsatt litt i tvil? Ta en kikk på deres nydelige hjemmeside; HER

Bli med på en reise utenom det vanlige - vi gleder oss til å ta deg med på en sjelereise og til et sted som er unikt og tiltenkt for veldig få!
- Tone og Trudi -

Søk reise

Dag for dag program

Dag 1: Avreise fra Norge 

Dag 2: Ankomst Bali og her på flyplassen møter vi Tone vår lokale guide og vertinne for de neste 2 uker på Bali og Flores. Fra flyplassen til hotellet tar det ca 1 time. Ankomst til hotell Adma med velkomstforfriskninger. Presentasjon og bli kjent.  
// Felles middag på hotellet som vi skal bo på de neste 3 netter. 

Dag 3: Frokost på hotellet. Vi møter vår healer og prest Luh i Ubud der hun tar oss med til et av Balis eldste vanntempler. Her leder hun oss gjennom en cleansing. Videre går turen til rismarkeder der vi spiser felles lunsj og drikker kaffe (lokalprodusert) Deretter byvandring i Ubud. Retur til hotellet rundt solnedgang. 

Dag 4: Frokost på hotellet. Avslapping på dagen før vi på ettermiddagen tar turen til Uluwatu templet og dess krittvite strender. Det er et av Balis 6 hovedtempel. Her er det Kecak danseforestilling ved solnedgang.
// Siste natten på hotellet på Bali.  

Dag 5: Frokost på hotellet før avreise. Transfer fra hotellet til flyplassen og fly til Flores (1 time). Vel fremme på Flores blir vi hentet og kjørat til havna, det tar ca 10 min. Deretter en 40 min båttur til øya. Sjekk inn i våre bungalows og nyt omgivelsen.  Info om oppholdet på Flores og sunset yoga. Felles middag. 
// Alle måltider - frokost, lunsj og middag er inkludert alle dager på Flores. Her skla vi bo i 7 netter. 

Dag 6: Morgen Yoga før frokost og vi blir kjent med resorten og den lille øya. Felles lunch. Kveldsyoga før middag. 

Dag 7: Frokost. Dagstur til Padar og Manta point . Fjelltur, snorkling og soling. Medbrakt lunch. Kveldsyoga før middag. 

Dag 8: Morgen yoga før felles frokost. Nyte dagen med soling og muligheter for snorkling. Kveldsyoga før middag.

Dag 9: Morgen yoga før felles  frokost. Nyet dagen med Soling og muligheter for snorkling. Kveldsyoga før middag. 

Dag 10Frokost. Dagstur til Pink Beach og Komodo, snorkling med mantaries, og se på Komodoøglene. Medbrakt lunch. Kveldsyoga før middag. 

Dag 11: Morgen yoga før frokost. Nyte dagen Soling og muligheter for snorkling. Kveldsyoga før middag. 

Dag 12Morgen yoga før frokost. Avreise tilbake til Bali. Felles avskjedsmiddag på Sarong Resturant, en av Balis beste og mest kjent asian - fusion steder. 
// Felles transport til Adma hotell. Siste natt i Bali

Dag 13: Frokost på hotellet. Avreise Bali - Oslo 

Dag 14: Ankomst Oslo 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
29/10Oslo GardermoenIndonesia, Bali og Flores - Yoga og ro på privat resortFullbooket, venteliste33 000,-Book på venteliste
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo