Skip to main content

India – Rundreise i The Golden Triangle med lysfestivalen Divali

Dato: 19 - 29 oktober 2019
Pris: 24 500,-
Inkludert:
 • Fly tur/retur Oslo-New Delhi, inkludert mat på flyet
 • Bagasje
 • All transport (flyplass-hotell, sightseeing og utflukter)
 • 9 netter i delt dobbeltrom i 4* hoteller
 • Halvpensjon (uten drikke) på alle steder unntatt Ranthambore hvor det er helpensjon
 • Rickshaw tur i Old Delhi
 • Delhi–Gwalior togbilletter i A/C vogn
 • 2 Jungle safari i Ranthambore National Park (morgen og kveld)
 • 1 Jeep ride i Jaipur
 • Feiring av lysfestival i Jaipur
 • Engelsktalende guide er med på hele reisen
 • Jyoti som reiseleder fra Jomfrureiser
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Ikke inkludert:
 • Visum til India
 • Reise og avbestillingsforsikring
 • Måltider og drikke som ikke er oppgitt i programmet
 • Personlig forbruk
 • Tips/ kameraavgift på besøks stedene
  Reisedager: 11
  Bestill reise

  Feire lysfestivalen Divali i Jaipur og besøk et av verdens 7 underverk Taj Mahal

  India - mystikkens land - med sine enorme variasjoner i kultur, tradisjoner og natur. Har du ikke vært her før, gir vi deg denne enestående muligheten til å oppleve landet med vår egen lokalkjente Jyoti, fra vårt eget kontor. Denne reisen tar deg til de mest kjente destinasjonene i India, Delhi, Agra og Jaipur. Disse tre destinasjonene er godt kjent for sin rike historie og det berømte monumentet om kjærlighet, TajMahal. I tillegg vil du oppleve lokale opplevelser, aktiviteter og kulinariske spisesteder.

  Jyoti er din leder og det er derfor ekstra gøy å invitere til denne spesielle reisen, hjem til hennes hjemland og alt det innebærer. Jyoti gir deg et innblikk i hinduismen, spennende kultur, sang og dans, fantastiske byggverk, og mye god hjemmelaget indisk mat!

  Høydepunkter

  • Å feire Divali med en kongelig familie i Jaipur (den rosa byen av India)
  • Taj Mahal
  • Storby opplevelser i New Delhi
  • Nasjonalparken i Ranthambore med stor muligheter å se tigrer
  • Tog tur (i god standard og air-condition vogn)
  • Rickshaw ride
  • Indisk mat
  • Lokalkjent Jyoti fra Norge

  Divali - Lysfestivalen

  Divali er den største høytiden innen hinduismen. I følge den hinduistiske kalenderen er starten på et nytt år i oktober/november. Divali er en av de mest betydningsfulle og vakreste festivaler i India, med millioner av lamper, rad på rad, som stråler og lyser opp for å feire begynnelsen av ett nytt år. Lyset er et universielt tegn som symboliserer det gode over det onde, håp over fortvilelse, et åndelig lys over det mørke. Hvor den mørkeste natt forvandles til høsten av en verden i belysning og utstråling.

  Dager før Divali, blir hus og hjem rengjort skinnende blankt. På den lovende natten bærer folk nye klær, lyser opp sine hjem med leire/ oljelamper eller stearinlys, og utfører puja (tilbedelse og bønner) til Lakshmi, gudinnen av rikdom. Og som nattehimmelen lyser med spektakulære fyrverkeri, nyter man spesielle søtsaker og retter tilbredt til familie og venner, og man utveksler gaver med stor glede og kjærlighet.

  Vi skal besøke 5 forskjellige byer:

  • New Delhi
  • Gwalior
  • Agra
  • Ranthambore
  • Jaipur

  Opplev ekte indisk mat fra ulike regioner

  Indisk mat er nå kjent og populær over hele verden. Samtidig er det økende fokus på vegetarmat og i India er ca. 40% av befolkningen vegetarianere. Siden hver region i India har sine egne tradisjonelle retter og spesialiteter. Her er også mat og mattilberedning høyst forskjellig, men uansett en av de viktigste tingene i livet. Her får vi et smakfullt møte med hverdagsmat i en kombinasjon av nordindiske chutneys, rajasthani thali, punjabi mango lassi osv.

  Vår leder Jyoti

  Jyoti er opprinnelig fra India, men har bodd i Norge de siste 12 årene. Hun har jobbet på Jomfrureisers kontor i 8 år. Jyoti har god erfaring med kundebehandling og liker å gjøre ting systematisk. Hun er sosial og blid og liker å være sammen med folk. Jyoti har nå gleden å vise deg sitt hjemmeland. Hun forstår godt begge kulturer (norsk og indisk) og behersker også begge språk godt, noe som er en stor fordel for alle på reisen. Det blir en veldig spennende reise sammen med henne til India hvor hun har samlet mange flotte opplevelser til dere. Det er bare å glede seg!

  Overnatting i India

  Vi skal bo på 4 forskjellige hoteller. Alle har 4 stjerner, og har god standard. Det er mulighet for enkeltrom gjennom hele reisen.

  स्वागतम!! Swagatam betyr Velkommen!!

  Søk reise

  Flytider

  Flyreise med Aeroflot Airlines:

  1  SU2175 19OCT OSLO 1310 MOSKVA 1645
  2  SU 232 19OCT MOSKVA 1850 DELHI 0320+1
  3  SU 233 29OCT DELHI 0550 MOSKVA 1005 
  4  SU2174 29OCT MOSKVA 1115 OSLO 1210

  Det er en av det korteste flyreise til India:)

  Program

  Dag for dag program India

  Dag 1: 19.Oktober Oslo – New Delhi
  Vi flyr fra Oslo Gardermoen med Aeroflot kl 13:10 med en fly bytte til hovedstaden New Delhi.  Vi får mat på flyet.

  Dag 2: 20.Oktober i New Delhi
  Ankomst New Delhi ca. kl 03:20 på natta. Etter tollpassering og bagasje henting, transfer til vårt hotell The Park som er booket fra dagen før. Vi sjekker inn og sover i noen timer.

  Kl 12:30: Lunsj (ikke inkludert) 
  Kl 14:00: India er et land med mange fine templer og vi vil starte vår reise ved å besøke templet Akshardham som viser tusenvis av tradisjonelle indiske kulturskulpturer av åndelighet i arkitekturen.

  Etter vært besøker vi Lotus Temple. Lotus-tempelet er et ganske unikt sted for tilbedelse. Det er kjent for sin vakre blomstlignende arkitektur og fantastisk atmosfære som gjør den til en populær turistattraksjon for folk av alle trosretninger. Bahai Lotus Temple er en av verdens vakreste religiøse bygninger og et must-besøk når du er i Delhi. 

  Tilbake til hotellet, felles middag på kvelden.

  //Overnatting i New Delhi, på Hotel The Park Link til hotellet

  Dag 3: 21.Oktober i New Delhi
  Etter frokost, vi skal på utflukter i New Delhi. Vi skal besøke mange steder idag og oppleve ekte India. Først, vi skal til Raj Ghat, et enkelt minnesmerke til Mahatma Gandhi; Kjør forbi Red Fort. Det praktfulle Røde Fortet, med utsikt over elven Jamuna, ble bygget i løpet av årene 1638 - 48 da Mughal-riket var på topp. Turen fortsetter til Jama Masjid, en av Asias største moskeer, og som ses fra utsiden.  Rickshaw ri gjennom det travle gamle Delhi markedet for å oppleve det omkringliggende og besøke også Spice markedet.

  Etterpå fortsetter for turen til Imperial Delhi vil inkludere et besøk til Qutub Minar, som er det høyeste steinstårnet i India. Deretter besøker Humayuns grav, bygget av enken av den andre Mughal keiseren, Humayun, det er et enestående monument i indo-persisk stil, en forløper til Taj Mahal. Turen inkluderer også en kjøretur forbi den imponerende India Gate, parliamentets bygning og Rashtrapati Bhawan, presidentens bolig.

  Tilbake til hotellet, felles middag på kvelden.
  //Overnatting i New Delhi, på Hotel The Park 

  Dag 4: 22.Oktober New Delhi – Gwalior (ca. 3 timers tog tur)
  Etter tidlig frokost, vi skal til New Delhi jernbanestasjonen for å ta toget til Gwalior kl 08:10. Det blir en morsom opplevelse, veldig annerledes fra tog tur i Norge. Ved ankomst Gwalior ca. 11:15, møter vi assistenten og transfer til vårt hotell Radisson Gwalior. Ettermiddag besøker vi Gwalior fort og Jai Vilas museum.
  Tilbake til hotellet, felles middag på kvelden.
  //Overnatting i Gwalior, på Radisson Link til hotellet

  Taj Mahal gruppereise

  Dag 5: 23.Oktober Gwalior – Agra (ca. 2 og halv timer)
  Etter frokost kjøre vi mot Agra. Ved ankomst innsjekking på hotellet. Senere på ettermiddagen besøker vi Agra Fort og Taj Mahal), et virkelig inspirerende øyeblikk av kjærlighet. 
  Taj Mahal er alt som har blitt sagt om det og mer. Med 22 år og 20 000 menn å bygge ble den hvite marmor brutt 200 mil unna og ble transportert til stedet ved en flåte på 1000 elefanter. Bygget av Mughal keiseren Shah Jahan som et uttrykk for sin kjærlighet til sin kone Mumtaz Mahal, i midten av 1700-tallet, er Taj Mahal virkelig en av verdens underverk. 
  Tilbake til hotellet, felles middag på kvelden.
  //Overnatting i Agra, på Crystal Sarovar Link til hotellet

  tiger i nasjonalpark

  Dag 6: 24.Oktober Agra – Ranthambore (ca. 6 og halv timer)
  Etter frokost, vi skal kjøre til Ranthambore. På veien , besøker vi Fatehpur Sikri, den øde røde sandstenen byen, bygget av den store Mughal keiseren Akbar som sin hovedstad og palass i slutten av 1500-tallet. Den ble forlatt kort tid etter at den ble bygget da de lokale brønnene ble tørre og det gjenstår i dag i mye samme tilstand som det var over 300 år siden. Den er komplett med palasser og moskeer og pleide å være en by større enn London da den ble opprinnelig bygget. Nå er det et ekstraordinært sted å vandre rundt med sine bygninger i nær perfekt stand.

  Deretter kjører vi videre til Ranthambore. Sjekk inn på Jungle Vilas. Ranthambore National Park er en av de største og mest berømte nasjonalparken i Nord-India. Parken ligger i Sawai Madhopur-distriktet i sørøstlige Rajasthan, som ligger ca 130 km fra Jaipur. Å betraktes som en av de berømte og tidligere jaktområdene til Maharajaene i Jaipur, er i dag Ranthambore National Park terreng et stort dyreliv turistattraksjon sted som har trukket oppmerksomheten til mange dyrelivsfotografer og elskere i denne destinasjonen.
  //Overnatting i nasjonalparken Ranthambore i Jungle Villas. Alle måltider er inkludert i nasjonalparken. Link til hotellet

  Dag 7: 25.Oktober Ranthambore
  Om morgenen, det blir første safari til Ranthambore National Park. Berømt for sine turistvennlige og mest fotograferte tigre, denne reserven tilbyr et bredt utvalg av dyreliv som inkluderer tiger, leopard, dovendyrbjørn, hyena, jungelkatt, ørkenkatt, spotted hjort, vanlig langur, marsh krokodille. Det er også vert for et rikt fugleliv som dekker nesten 300 forskjellige arter av trekkende og bosatt fugler som inkluderer noen av de meget vakre vannet fugler. Tilbake til hotellet for frokost. 
  - På ettermiddag blir det den andre safari i nasjonalparken etterfulgt av middag 
  //Overnatting i nasjonalparken Ranthambore i Jungle Villas. Alle måltider er inkludert i nasjonalparken

  Dag 8: 26.Oktober Ranthambore – Jaipur (ca. 4 timer)
  Etter frokost, vi skal kjøre til Jaipur som er 160 km fra Ranthambore og det tar ca. 4 timer. 
  Innsjekk på hotell Marriott i Jaipur. Dagen er fri for egen disposisjon med mulighet for shopping. Kanskje en tur til klessbutikk til å kjøpe indisk tradisjonell klær for Divali aften imorgen
  Tilbake til hotellet, felles middag på kvelden.
  //Overnatting i Jaipur på Jaipur Marriott Link til hotellet

  Dag 9: 27.Oktober Jaipur Utflukter og Divali feiring
  Etter frokost, fortsett for utflukt til Amber Palace. Nyt en tur eller en jeep kjøring opp til palasset. Høydepunktet på dette palasset er Sheesh Mahal (speilhus). På vei til palasset vil vi få et bilde stopp ved Hawa Mahal, Palace of Winds. Senere besøker vi City Palace. Inhusmuseet i bypalasset har en stor samling sjeldne manuskripter, armering, kostymer, tepper og miniatyrmalerier. Deretter besøker vi observatoriet (Jantar Mantar), som er det største stein- og marmorbyggede observatoriet i verden.

  Denne Divali, vi og vår agent i India har gleden av å organisere en eksklusiv fest i det ikoniske Diggi Palace, i Jaipur, Rajasthan, og inviterer sine gjester til å feire en fantastisk kveld med indisk tradisjon med lys og kjærlighet.

  Den lille og sjarmerende eiendommen til Diggi Palace metamorfoses til et sted med nesten eterisk skjønnhet som gjestene blir ønsket velkommen med utsøkt dekorerte elefanter og hester, blomsterkranser, tikka (et tradisjonelt rødt vertikalt merke på på pannen) og folkemusikk. 
  På ettermiddagen går vi sammen med den kongelige familien på Diggi Palace hvor vi feirer Divali-festivalen av lys. Nyt gala velkommen, tradisjonell mat, levende musikk og fyrverkeri. Tilbake til hotellet.
  //Overnatting i Jaipur på Jaipur Marriott

  Dag 10: 28.Oktober Jaipur – New Delhi (ca. 5 timer)
  Etter frokost, kjører vi til New Delhi. Det skal ta ca. 5 timer. Vi skal stoppe for lunsj (ikke inkludert). 
  Vi sjekker inn på hotel The Park, og spiser avslutningsmiddag på et lokal restaurant. 
  *Avreise fra hotellet ca. kl 01:00 på natta den 29. Oktober og rekke fly som går kl 05:50. Ankomst Oslo den 29. oktober ca. kl 12:10.

  Tusen takk for turen!

  (Med forbehold om endring av program)

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
  19/10Oslo GardermoenIndia – Rundreise i The Golden Triangle med lysfestivalen DivaliFullbooket, venteliste24 500,-Book på venteliste
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo