Skip to main content

India – Rundreise til Taj Mahal, lysfestivalen Divali og Goa

Dato: 10 - 21 november 2020

Feire lysfestivalen Divali i Jaipur, besøk et av verdens 7 underverk Taj Mahal og nyt strandparadiset Goa

India, mystikkens land - med sine enorme variasjoner i kultur, tradisjoner og natur. Har du ikke vært her før, gir vi deg denne enestående muligheten til å oppleve landet med vår egen lokalkjente Jyoti, fra vårt eget kontor. Denne reisen tar deg til de mest kjente destinasjonene i India, Delhi, Agra, Jaipur og Goa. Disse fire destinasjonene er godt kjent for sin rike historie og det berømte monumentet om kjærlighet, TajMahal og nydelige strender. I tillegg vil du oppleve lokale opplevelser, aktiviteter og kulinariske spisesteder.

Jyoti er din leder og det er derfor ekstra gøy å invitere til denne spesielle reisen, hjem til hennes hjemland og alt det innebærer. Jyoti gir deg et innblikk i hinduismen, spennende kultur, sang og dans, fantastiske byggverk, og mye god hjemmelaget indisk mat!

Høydepunkter

 • Å feire Divali med en kongelig familie i Jaipur (den rosa byen av India)
 • Taj Mahal
 • Storby opplevelser i New Delhi
 • Strandliv i Goa
 • Indisk mat
 • Lokalkjente Jyoti fra Norge

Divali - Lysfestivalen

Divali er den største høytiden innen hinduismen. I følge den hinduistiske kalenderen er starten på et nytt år i oktober/november. Divali er en av de mest betydningsfulle og vakreste festivaler i India, med millioner av lamper, rad på rad, som stråler og lyser opp for å feire begynnelsen av ett nytt år. Lyset er et universielt tegn som symboliserer det gode over det onde, håp over fortvilelse, et åndelig lys over det mørke. Hvor den mørkeste natt forvandles til høsten av en verden i belysning og utstråling.

Dager før Divali, blir hus og hjem rengjort skinnende blankt. På den lovende natten bærer folk nye klær, lyser opp sine hjem med leire/ oljelamper eller stearinlys, og utfører puja (tilbedelse og bønner) til Lakshmi, gudinnen av rikdom. Og som nattehimmelen lyser med spektakulære fyrverkeri, nyter man spesielle søtsaker og retter tilbredt til familie og venner, og man utveksler gaver med stor glede og kjærlighet.

Vi skal besøke 4 forskjellige byer:

 • New Delhi
 • Agra
 • Jaipur
 • Goa

Opplev ekte indisk mat fra ulike regioner

Indisk mat er nå kjent og populær over hele verden. Samtidig er det økende fokus på vegetarmat og i India er ca. 40% av befolkningen vegetarianere. Siden hver region i India har sine egne tradisjonelle retter og spesialiteter. Her er også mat og mattilberedning høyst forskjellig, men uansett en av de viktigste tingene i livet. Her får vi et smakfullt møte med hverdagsmat i en kombinasjon av nordindiske chutneys, rajasthani thali, punjabi mango lassi osv.

Vår leder Jyoti

Jyoti er opprinnelig fra India, men har bodd i Norge de siste 12 årene. Hun har jobbet på Jomfrureisers kontor i 8 år. Jyoti har god erfaring med kundebehandling og liker å gjøre ting systematisk. Hun er sosial og blid og liker å være sammen med folk. Jyoti har nå gleden å vise deg sitt hjemmeland. Hun forstår godt begge kulturer (norsk og indisk) og behersker også begge språk godt, noe som er en stor fordel for alle på reisen. Det blir en veldig spennende reise sammen med henne til India hvor hun har samlet mange flotte opplevelser til dere. Det er bare å glede seg!

स्वागतम!! Swagatam betyr Velkommen!!

Din leder: Jyoti Sthapak

Jyoti er opprinnelig fra India, men har bodd i Norge de siste 12 årene. Hun har jobbet på Jomfrureisers kontor i 8 år, og har god erfaring med kundebehandling og liker å gjøre ting systematisk. Hun er sosial og blid og l...

Pris: 26 500,-
Inkludert:
 • Fly utreise til Oslo-New Delhi og hjemreise fra Goa-Oslo med bagasje og mat på flyet
 • All transport (flyplass-hotell, sightseeing og utflukter i følge program)
 • 11 netter i delt dobbeltrom i 4* hoteller
 • Halvpensjon (uten drikke) på alle steder
 • Innenriks flyreise fra Jaipur - Goa med mellomlanding og 15 kg sjekk inn bagagge
 • 1 Jeep ride i Jaipur
 • Feiring av lysfestival i Jaipur
 • Engelsktalende guide i forskjellige byer
 • Jyoti som reiseleder fra Jomfrureiser
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Ikke inkludert:
 • Visum til India
 • Reise og avbestillingsforsikring
Reisedager: 12
Bestill reise

Søk reise

Flytider

Flyreise med Qatar Airways:

Utreise til New Delhi:

1  QR 180 10NOV OSLO 0745 DOHA 1620 
2  QR 578 10NOV DOHA 2000 DELHI 0205+1

Hjemreise fra Goa:

3  QR 523 21NOV GOA 0340 DOHA 0530
4  QR 175 21NOV DOHA 0900 OSLO 1355

Dag for dag program for India rundreise

Dag for dag program India rundreise 

Dag 1: 10. November Oslo – New Delhi 
Vi flyr fra Oslo Gardermoen med Qatar Airways flyet kl 07:45 med en fly bytte i Doha til hovedstaden New Delhi. Vi får mat på flyet. 

Dag 2: 11. November i New Delhi 
Ankomst New Delhi ca. kl 02:05 på natta. Etter tollpassering og bagasje henting, transfer til vårt hotell The Park som er booket fra dagen før. Vi sjekker inn og sover i noen timer. 
08:00 - 09:30: Frokost åpner på hotellet.
Ca. kl 10:30: Vi skal på utflukter i New Delhi. 
Vi skal besøke mange steder idag og oppleve ekte India. India er et land med mange fine templer og vi vil starte vår reise ved å besøke templet Akshardham som viser tusenvis av tradisjonelle indiske kulturskulpturer av åndelighet i arkitekturen. Etter vært besøker vi Lotus Temple. Lotus-tempelet er et ganske unikt sted for tilbedelse. Det er kjent for sin vakre blomstlignende arkitektur og fantastisk atmosfære som gjør den til en populær turistattraksjon for folk av alle trosretninger. Bahai Lotus Temple er en av verdens vakreste religiøse bygninger og et must-besøk når du er i Delhi. 
14:00: Lunsj pause (kjøpes på egenhånd).
Vi skal kjøre forbi Red Fort. Det praktfulle Røde Fortet, med utsikt over elven Jamuna, ble bygget i løpet av årene 1638 - 48 da Mughal-riket var på topp. Etterpå fortsetter for turen til Imperial Delhi vil inkludere et besøk til Qutub Minar, som er det høyeste steinstårnet i India Turen inkluderer også en kjøretur forbi den imponerende India Gate, parliamentets bygning og Rashtrapati Bhawan, presidentens bolig.
Tilbake til hotellet, felles middag på kvelden. 
//Overnatting i New Delhi, på Hotel The Park Link til hotellet 

Dag 3: 12. November New Delhi – Agra (ca. 3 og halv timers kjøretur) 
Etter frokost kjøre vi mot Agra. 
Ca. kl 13:00: Ved ankomst innsjekking på hotellet. Vi spiser lunsj på hotellet (ikke inkludert).
Ca. kl 15:00: Senere på ettermiddagen besøker vi Taj Mahal, et virkelig inspirerende øyeblikk av kjærlighet. Taj Mahal er alt som har blitt sagt om det og mer. Med 22 år og 20 000 menn å bygge ble den hvite marmor brutt 200 mil unna og ble transportert til stedet ved en flåte på 1000 elefanter. Bygget av Mughal keiseren Shah Jahan som et uttrykk for sin kjærlighet til sin kone Mumtaz Mahal, i midten av 1700-tallet, er Taj Mahal virkelig en av verdens underverk. Det er mulighet for litt shopping den dagen.
Tilbake til hotellet, felles middag på kvelden. 
//Overnatting i Agra, på Hotel Radisson Link til hotellet

Dag 4: 13. November Agra – Jaipur (ca. 5 og halv timers kjøretur) 
Etter frokost, vi skal sjekke ut og besøke Agra Fort. Etter hvert kjører vi til Jaipur som er 230 km fra Agra.
Vi tar en lunsj pause ca. kl 13:30.
Innsjekk på Jaipur Hilton hotel. Dagen er fri for egen disposisjon med mulighet for shopping. Kanskje en tur til kless butikk til å kjøpe indisk tradisjonell klær for Divali aften neste dag. 
Tilbake til hotellet, felles middag på kvelden.

//Overnatting i Jaipur Hilton Link til hotellet

Dag 5: 14. November Jaipur Utflukter og Divali feiring 
Etter frokost, fortsett for utflukt til Amber Palace. Nyt en tur eller en jeep kjøring opp til palasset. Høydepunktet på dette palasset er Sheesh Mahal (speilhus). På vei til palasset vil vi få et bilde stopp ved Hawa Mahal, Palace of Winds. Senere besøker vi City Palace. Inhusmuseet i bypalasset har en stor samling sjeldne manuskripter, armering, kostymer, tepper og miniatyrmalerier. Deretter besøker vi observatoriet (Jantar Mantar), som er det største stein- og marmorbyggede observatoriet i verden. Denne Divali, vi og vår agent i India har gleden av å organisere en eksklusiv fest i det ikoniske Diggi Palace, i Jaipur, Rajasthan, og inviterer sine gjester til å feire en fantastisk kveld med indisk tradisjon med lys og kjærlighet.
Den lille og sjarmerende eiendommen til Diggi Palace metamorfoses til et sted med nesten eterisk skjønnhet som gjestene blir ønsket velkommen med utsøkt dekorerte elefanter og hester, blomsterkranser, tikka (et tradisjonelt rødt vertikalt merke på på pannen) og folkemusikk. På ettermiddagen går vi sammen med den kongelige familien på Diggi Palace hvor vi feirer Divali-festivalen av lys. Nyt gala velkommen, tradisjonell mat, levende musikk og fyrverkeri. 
Tilbake til hotellet. 
//Overnatting i Jaipur Hilton Link til hotellet

Dag 6: 15. November Jaipur – Mumbai - Goa flyreise.
Etter tidlig frokost, sjekker vi ut fra hotellet og kjøre til flyplassen i Jaipur å rekke flyet til Mumbai. Det blir mellomlanding i Mumbai og vi tar neste flyet fra Mumbai – Goa. Ankomst ca. kl 12:45. Transfer til vårt hotell i Goa. 
Goa er kjent for sine strender, alt fra populære strekninger ved Colva, Baga og Palolem til de i avslappede fiskevær som Agonda.
Dagen fri for egen disposisjon. Middag på hotellet.
// Overnatting i Goa på Baywatch Resort Link til hotellet

Dag 7-10: 16.-20. November – Nyt ferien med avslapping på Goa strender
Et sted utenfor tid ... en liten smaragd flekke på vestkysten av India, bortgjemt tett mellom åsene i de vestlige Ghats og Arabiske hav. Goa har et varmt, tropisk klima med en gjennomsnittstemperatur på 21 ° C i hele år. Vintermånedene desember til februar er herlig kjølig og solrik, og fra juni til september er Goa gjennomvåt av den sørvestlige monsunen, som gjør landskapet til en frodig hage.
Dagen fri til egen disposisjon.
Frokost og middag inkludert på hotellet.
// Overnatting i Goa på Baywatch Resort Link til hotellet

Den 20. November: Sjekk ut fra resort ca. kl 22:00 for å rekke flyet fra Goa til Oslo som går kl 03:40.

Ankomst Oslo den 21. November ca. kl 13:55.

Tusen takk for turen!

(Med forbehold om små endringer i programmet)
 

Hotell overnatting

Overnatting i India

Vi skal bo på 4 forskjellige hoteller. Alle har 4 stjerner, og har god standard. Det er mulighet for enkeltrom gjennom hele reisen.

The Park Hotel i New Delhi

Hotell Radisson i Agra

Hotell Hilton i Jaipur

Baywatch Resort i Goa

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

November 2020

10/11Oslo GardermoenIndia – Rundreise til Taj Mahal, lysfestivalen Divali og Goa
Leder: Jyoti Sthapak
Mer enn 426 500,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo