Reise til Etiopia - "The Land of Natural Wonders"

HØYDEPUNKTER

Vandring i tre eventyrlige områder:
- De vakre Simien fjellene – «Afrikas Tak» - med hærskarer av snille bavianer
- Fjellene i magiske Lalibela – «Afrikas Petra» - de 11 gåtefulle stenkirkene på UNESCOS verdensarvliste
- Unike Afar med sitt Månelandskap - enestående på denne planeten, enorme saltsletter, ørken og på kanten av en aktiv vulkan – en av fem i verden av sitt slag.
 

Last ned program

Opplev Etiopia med Kristi Alfredsen


I magisk atmosfære får du en uforglemmelig reise i kontrastenes land - kaffens hjemland. Dette er landet og folket som kan ta pusten fra de fleste - som berører deg langt inn i sjelen. I løpet av våre eventyrlige dager i «The Land Beyond Your Imagination» har vi flere opplevelsesrike stammebesøk, underholdningen er ubegrenset og sjelen nyter «Digital detox».

Vi vandrer i de vakreste fjell og i spennende Lalibela, der du blir satt helt tilbake i Bibelhistorien, da det er et aktivt religiøst sted. I tillegg vandrer vi på «Månen» i Afar, et område som er helt enestående på denne planeten. Det er ørken- og vulkanregionen der skjelettet til verdens eldste menneske «Lucy» ble funnet og hvor vi møter 3000 kameler i karavanen med salt til markedet – i solnedgangen. Vi overnatter på hotell, lodge, i telt og rett under et mylder av stjerner.

Etiopia byr på en mosaikk av mennesker med hele 80 språk og 200 dialekter, forskjellige livsstiler, klær og kulturell dans. Mer enn 50 % av landet ligger ca. 1000 moh. eller mer – «Afrikas Tak». Den høyeste toppen, Ras Dashen, rager 4.620 moh.

Bli med og du kan være sikker på en varm velkomst og ubegripelige minner for livet, i dette vakre, eldgamle landet, tidligere ABYSSINIA. Dette er vandreturen du garantert aldri vil glemme…

Flytider med Etiopian Airlines:

1 ET 20OCT OSLO 1945  ADDIS ABABA 0620
2 ET 21OCT ADDIS ABABA  0730 GONDER 0830
3 ET 05NOV MEKELE 0855  ADDIS ABABA 1010
4 ET 05NOV ADDIS ABABA 2350  OSLO 0845 (Vennligst oppmerksom på et vi flyr fra Addis Ababa den 05.nov kl 23:50 og ankommer Oslo neste dag 06.nov kl 08:45).

Velkommen!

 

 

Status:
Fullt