Skip to main content

Norge, Hurdalsjøen - Pust ut og nyt rolige dager ved sjøen

Dato: 19.- 22.august 2021

Pust ut og nyt rolige dager ved sjøen

Bli med oss til herlige Hurdalsjøen og oppdag hva god pusteteknikk kan gjøre for å skape en mer balansert hverdag. Anette lærer deg ulike pusteteknikker - både for å roe ned og for å skape mer energi. Dette er helgeturen for deg som virkelig vil lære å slappe av, senke skuldrene, fylle opp energilagrene og stresse ned. En helg fylt med glede, latter, pust, spa og turer i nærområdet som passer for absolutt alle!

Høydepunkt

 • Lære deg å stresse ned ved bruk av pusteteknikk
 • Forskningsbasserte øvelser du får med deg hjem etter reise
 • Fine turer i nærområdet
 • Deilige måltider basert på lokale, kortreiste råvarer
 • Mulighet for egentid og spabehandlinger

Pusteteknikkene basert på forskning

Basert på forskning gjort på pust skal du få lære teknikker for å balansere det autonome nervesystemet, og du vil oppleve den utrolige påvirkningen dette har på din helse, fysisk så vel som psykisk. Øvelsene gjennomføres liggende, sittende, stående og gående. Du vil lære teknikkene som har hjulpet utallige av Anettes klienter med alt fra indre uro, muskelspenninger, smerter, angst, mild/moderat depresjon, migrene, hodeverk, dårlig søvn, høyt blodtrykk, dårlig fordøyelse, dårlig konsentrasjon / tilstedeværelse, hukommelse og mye mer! Teknikkene er enkle og vi har god tid til å lære de, slik at du kan bruke de som en del av ditt verktøyskrin etter at du kommer hjem.

Hurdalsjøen Hotell og Spa en perle ved sjøen

Hotellet har en fantastisk beliggenhet rett ved Hurdalsjøen, med lyse delikate rom og utsikt mot skogen eller sjøen. Dette er en arkitektonisk perle som speiler seg vakkert i Hurdalsjøen. Stedet ligger rolig og tilbaketrukket fra hverdagens støy og mas. Spa-anlegget er helt nytt og kan friste med et stort og varmt terapibad, forskjellige badstuer både inne og ute, hydromassasje og selvfølgelig et fullverdig behandligstilbud. Hotellets kjøkken byr på retter med sesongens lokale råvarer.

I den store hagen kan man virkelig puste ut, og hotellet har også en liten strand som inviterer til bading og andre vannaktiviteter. Hurdal byr på både skiløyper og alpinbakker på vinteren og uendelig med tur- og sykkelstier på sommeren.

I anledning Hurdalsjøen Hotells 50 års jubileum ble det i 2019 åpnet en skulpturpark hvor temaet for parken er "mangfold". I dette ligger det at den skal inneholde kunst og skulpturer fra etablerte og uetablerte kunstnere.

Hotellet ligger kun 30 minutter fra Gardermoen og 20 minutter fra Eidsvoll Verk Stasjon.

Om reisens leder Anette Aarsland

Anette Aarsland er kjent som Norges mest profilerte puste-ekspert. Hun er kjent fra blant annet A-Magasinet, God Morgen Norge, diverse radio program og podcaster samt utallige artikler fra aviser og ukeblader. Anette er entusiastisk, kunnskapsrik, motiverende, åpen og opptatt av hvor stor rolle innestengte følelser har for vårt pustemønster og dermed for vår helse. Hun har selv opplevd smerter, både fysisk og psykiske, og kjent på kroppen hvordan enkle pusteteknikker da har hjulpet henne.

Din leder: Anette Sutter Aarsland

Anette Aarsland er Norges mest profilerte pusteveileder og innehaver av firmaet Pusteteknikk AS. Hun kom i mars 2014 ut med boka "PUSTEN - Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet". I tillegg er hun opphavskvinnen til...

Pris: 6 990
Inkludert:
 • Innkvartering i valgt rom (enkeltrom mot tillegg)
 • Frokost alle dager
 • 2 pusteteknikk timer hver dag - inne eller ute, alt etter vær
 • Felles 2 retters middag
 • Tilgang til terapibasseng og spaavdeling
 • Fri internett
 • Fri kaffe og te i fellesområdet
 • Sosialt fellesskap med andre
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Program - dag for dag

Vårt program under oppholdet

Torsdag:

15:00 vi sjekker inn på hotellet og får litt tid til å pakke oss ut og finne oss til rette

16:00-17:30 "Bli kjent stund". Her skal vi ikke bare bli kjent med de andre deltagerne, men også bli grundig kjent med Anette og hennes reise inn i pustens verden. Du vil lære hvordan pusten endrer seg ved enhver følelse og hvordan du også kan reversere dette slik at du kan puste deg ut av enhver emosjon og følelse.

17:30-19:00 Egentid med mulighet for å gå en tur, ta et glass eller slappe av litt før middag.

19:00 Felles middag

Fredag:

10:00-11:30 Vi starter dagen med en energigivende pusteøvelse som trener diafragma, eller denviktige mellomgulvs-muskelen vår. Deretter vil du lære om pustens utrolig viktige funksjon i kroppen og hvordan du kan bruke den bevisste pusten til å håndtere smerter, senke indre uro, stoppe panikkanfall, kvitte deg med uønskede muskelspenninger i nakke, skuldre og rygg, hjelpe på spenningshodepine / migrene, senke stressrelatert høyt blodtrykk, bedre din søvn og sist, men ikke minst, få en mye bedre fordøyelse! Jeg er overbevist om at mye av dette vil overraske deg på en positiv måte.

Du vil i denne økten lære Anettes mest effektive pusteøvelser grundig.

12:00-13:00 Egentid og lunsj

14:30-16:00 De som ønsker det går en tur i det fine nærområdet hvor vi hele tiden har fokus på hvordan vi puster. Annette vil sørge for å gå sist slik at ingen skal føle at de ikke kan være med. Hovedfokuset på turen er tilstedeværelse og pust.

16:00-17:00 Vi gjør beroligende puste-meditasjoner for å roe oss helt ned og kjenne på den ro-givende effekten pusten har på kropp og sinn.

19:00 Middag i fellesskap

Lørdag

10:00-11:30 Vi repeterer alle øvelsene fra i går grundig slik at du kan ta dem med deg i ditt verktøyskrin og bruke dem etter at du kommer hjem

12:00-13:00 Egentid og lunsj

13:30-14:30 I dag lærer vi hvilken stor rolle pusten spiller for din stemme. Har du for eksempel merket at:

 • Stemmen din begynner å skjelve når du blir nervøs?
 • Stemmen ikke bærer om skal snakke i et rom med mye støy?
 • Du blir fort sliten eller hes i stemmen?
 • Du føler stemmen din blir pipete eller lys?

Da vil du få Anettes aller beste tips for hva du kan gjøre for å unngå dette.

15:00-16:00 De som ønnsker det blir igjen med på en tur i nærområdet hvor vi har fokus på bestemte pusteteknikker.

16:00-17:00 Vi repeterer øvelser og du får mulighet til å spørre om det du eventuelt måtte lure på etter kurset

19:00 Samlet middag

Søndag

Vi møtes for felles frokost før vi tar avskjed og forlater vakre Hurdalsjøen.

 

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

August 2021

19/08Norge, Hurdalsjøen - Pust ut og nyt rolige dager ved sjøen
Leder: Anette Sutter Aarsland
Mer enn 46 990Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo