Skip to main content

Portugal, Algarve - Positivt påfyll for kroppen og toppen

Dato: 15 - 22 oktober 2019
Pris: 11 900,-
Inkludert:
 • Flyreise t/r Oslo-Faro
 • Transport tur/retur flyplass i Faro
 • 7 netter i delt dobbeltrom på Vila Galé Albacora
 • All inclusive (3 måltid om dagen + snacks)
 • Drikke til maten, unntatt alkohol
 • 2 daglige treningsøkter med Anne Marte
 • Medlem Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Morsom trening på solfylte Algarvekysten

Mange lever hektiske liv hvor alt og alle andre kommer først, enten det er jobb, barn, mann, foreldre, barnebarn etc. Egentid og egne behov kommer ofte sist. Dette er en aktivitetsreise hvor du er i fokus, og i førersetet. Dette er en reise for deg som ønsker å lære mer om hvordan tanker blir til følelser, og hvordan du kan få til positive endringer. Bli med oss på lekkert hotell, morsom og leken trening, masse sosialt samvær og påfyll for kropp og sjel. Anne Marte Sneve er vår treningsleder og motivater og gleder seg til å bli kjent med deg.

Basseng

Høydepunkt

 • Algarvekysten med sol og deilig temperatur
 • Balansert program mellom fellessamlinger og egentid
 • Mulighet for å skjemme seg bort med SPA
 • Alle måltider inklusive i pris, helpensjon med drikkevarer (alkohol må kjøpes separat)
 • Fellesskap med likesinnede damer
 • En uke mindre i mørketiden hjemme og påfyll av D-vitaminer.

trening med Anne Marte

Vårt hotell, Vila Gale Alagoa

Vårt hotell heter Vila Gale Alagoa og ligger i Albufeira. Omgivelsene er supre for fysisk og mentaltrening, bading, soling og refleksjoner. Vi skal leve i nuet og nyte livet. I området rundt finner du restauranter, uteliv og shopping. Gamlebyen er pittoresk og sjarmerende, og her samles både turister og lokalbefolkningen blant historiske hvitkalkede hus. Vi får servert deilig helpensjon inkludert mineralvann til alle måltider (ikke inkludert alkohol). Det blir felles trening, samlinger og måltider hver dag, men det blir også lagt opp til egentid, med mulighet for å kjøpe spabehandlinger eller nyte gåturer langs stranden! Her er link til hotellets hjemmeside: vilagale.com

hotel alagoa portugal

Vår leder Anne Marte Sneve

Anne Marte Sneve er utdannet personlig trener ved Norges Idrettshøgskole og er i tillegg utdannet massasjeterapeut og kostholdsveileder. Hun har tidligere vært mye i media som personlig trener i programmet Tv2Sporty, God morgen Norge, Hjemmet og KK. I i tillegg holder hun foredrag innenfor helse og trening og har de siste årene jobbet mye med bedriftstrening. Anne Marte brenner for å få alle til å oppleve treningens glede, uansett nivå og mål.

Anne Marte Sneve

Ukens treningsprogram
Det blir 2 økter med meg hver dag og treningen blir tilpasset alle uansett nivå. Det blir både styrketrening, kondisjonstrening og bevegelighetstrening gjennom varierte og motiverende økter. I tillegg til trening skal vi ha det gøy og jeg kommer også til å utforske og bruke den fantastiske naturen som finnes i området. Jeg vil også holde et foredrag om trening og motivasjon under uken og det vil også være mulighet til å avtale ekstra privat oppfølging/kartlegging (dette er ikke inkl) utover to fellesøkter hver dag. Dette skal bli gøy og det er du selv som bestemmer hvor mye og hvor hardt du ønsker å ta i. Jeg lover å gi deg en utfordring - om du er klar for det?

Eksempel på dagsplan:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.30: Trening: Kjernetrening med fokus på mage/rygg og holdning
Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30: Trening: Sirkeltrening på stranden. Trening for hele kroppen på ulike stasjoner der du bestemmer tempo og nivå.
Kl. 20.00: Felles middag.

En annen dag kan se slik ut:

Formiddag:
Kl. 08.30-09.30: Trening: Sterk med strikk
Felles frokost.
Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.

Ettermiddag:
Kl. 17.30-18.30: Trening: Bootcamp på stranden.
Kl. 20.00: Felles middag.

*Alt er frivillig men inkludert, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

Hvem passer reisen for?

Alle jenter uansett alder - det pleier å være variert på mine reiser. Alt fra 22 til 72. Alder er kun et heldig tall, er du enig? Treningen er lagt opp slik at du trener etter dine evner og jeg veileder. Etter en uke med meg skal du komme hjem med mer overskudd og energi og en tro på at du kan få til det du bestemmer deg for. Skap deg ett minne og lær deg mye nyttig kunnskap om trening, kosthold og motivasjon som du tar med deg hjem og bygger videre på hjemme. Velkommen!

Og helt til slutt...

Tenk så smart og herlig det er å ha denne uka reservert i kalenderen allerede nå? Da vet du at mørketiden og høsten blir kortere - og at du har satt av tid til en deilig uke fri fra hektiske hverdager. Fordi du fortjener det! Reis gjerne "singel", men det blir kun til flyplassen. Her blir vi fort en sammensveiset gjeng som har mye moro sammen! Hjertlig velkommen - vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
15/10Oslo GardermoenPortugal, Algarve - Treningsreise med Anne MarteMer enn 811 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo