Portugal, Faro - SUP-safari og styrketrening på vannet

SUP-eventyr på Algarvekysten

Kunne du tenke deg å oppleve Portugals spennende og vakre kyst – fra havet? Å padle på brett inn i solnedgangen? Å utforske og utfordre egen styrke og balanse, der faren ikke er større enn å få seg et deilig bad i det blågrønne vannet du befinner deg på? Da er det bare å lese videre!

I Faro, Portugal, kan du bli med Aksel på SUP-safari der dere får utforske de karakteristiske sandsteinsklippene og Atlanterhavet utenfor. Med havet mot de gyllenoransje strendene er det nesten som å padle i et postkort! Er du ekstra heldig, kan du også få selskap av en delfin eller flere. Du vil få brynet deg på litt styrketrening og SUP-teknikk. Det blir trening med glimt i øyet og masse humor. Med god energi og nye kunnskaper er du klar for en helt spinnvill opplevelse og flere magiske evenTUR på havet!

Høydepunkt

 • Mestringsfølelse ved å stå og padle på vannet
 • Naturopplevelser langs Algarvekysten
 • Morsom og utfordrende styrketrening på brett
 • Hotellkomfort og hyggelige måltider
 • Sosial moro både på vann og på land
 • Avkobling og den gode feriefølelsen

SUP – Stand Up Paddleboard

SUP - Stand Up Paddleboard er en fantastisk måte å trene for hele kroppen, fra topp til tå. Med riktig padleteknikk får du trent styrke, utholdenhet og balanse. SUP er en trygg treningsform og du vil raskt få mestringsfølelse på brettet.

7 gode grunner til å padle SUP

1. Treningseffekt - Her får du virkelig trent hele kroppen
2. Rekreasjon - Sjelero, avkobling og nytelse - skikkelig rekreasjon
3. Stressreduksjon - Du er i ett med vannet og flyter utover på eget brett. Du finner ikke så mye som er mer avslappende enn det.
4. Naturopplevelser - Opplev naturen og områdene fra vannet.
5. Enkelt - Du mestrer raskt eget brett. Lett å lære og enkel teknikk.
6. Ekstra frihet - SUP gjør noe med kroppen så du klarer å koble helt av på brettet.
7. En «lykkepille» - Fysisk aktivitet og naturopplevelsene som SUP gir, kan være med på å balansere ditt serotoninnivå og øke utskillelse av dopamin i hjernen – og dette fungerer som ditt «lykkehormon».

Bo på 4 stjerners hotell i Gordo - Prime Energize Monte Gordo

Dere bor på Prime Energize Monte Gordo som er et nytt hotellkonsept. Det er designet for de som leter etter den optimale komboen mellom komfort og sportens energi. Hotellet ligger i Monto Gordo sentrum, 400 m fra stranden og 61 km fra Faro lufthavn.

Du bor i delt dobbeltrom eller enkeltrom. Alle rommene har klimaanlegg, TV, trådløs internettilgang, hårføner, telefon, safe, mini bar (ikke inkl.), terrasse / balkong og bad.

Hotellet har 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, treningssenter, boblebad, tyrkisk bad, badstue, innendørs svømmebasseng og trådløs internettilgang.

Det er også mulighet for romservice, vaskeriservice og massasje mot en ekstra kostnad.

Slik kan dagen se ut

 • Oppvarming på stranden med deilige øvelser og tøying, lett jogging, gode historier og push ups
 • Teknikk og teori på stranden
 • Alle mann på brett, rolig tur med instruks på hver enkelt
 • Ut på SUP Safari
 • Styrke-trening på brett
 • SUP aktivitet/konkurranse med premiering
 • KveldsSUP kan også bli aktuelt

Vår instruktør

Aksel Kolstad er jo en lykkepille i seg selv!
Med vannet og musikk som lidenskap. I det store utland er han kjent som "the surfing pianist" og han er en solid SUP- atlet med svært gode pedagogiske egenskaper på vannet.
Aksel er en av de første aktørene som fikk SUP under media-lupen i Norge. Med Kolstad i spissen blir ikke SUP bare en opplevelse på havet, men en uforglemmelig morsom opplevelse under kategorien "pure enterainment on water".


Les mer om Aksel her

Status:
Fullt

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo