Skip to main content

Portugal, Cascais - Strand, yoga og storby med Henriette Lien

Status:
Fullt

Komplett yoga, storby og feriereise - alt i ett!

En nyhet i år er vår 4 dagers langweekend med Henriette Lien til sjarmerende Cascais, 25 minutter utenfor Lisboa. Her blir det ferieliv, yoga og storbybesøk. En skikkelig «kinderegg-reise»! Bli med oss og få en super opplading før arbeid- og skolestart :)

Cascais, et sjarmerende sted uansett tidspunkt på dagen

Rett i nærheten av det som en gang var en fiskelandsby er det hele 17 strender å velge mellom. Det er krystallklart hav - litt friskt siden det er Atlanterhavet, og nydelig myk sand som man gjerne kan grave ned føttene i og nyte. Det er klipper, skog og sanddyner. De mest kjente strendene heter Praia Do Guincho, Praia da Duquesa og Praia Dos Pescadores og det fortelles at vannet her har en healende effekt. Cascais har også en lang strandpromenade - ypperlig for gå eller joggeturer. Nydelig utsikt og de vakreste solnedganger.

Selve Cascais by har mange butikker, restauranter og barer og landets kanskje absolutt beste iskrembar?! Det er gåavstand fra hotellet til Cascais by.

Vår yogaleder Henriette Lien

Henriette har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i TV og radio. Hun har praktisert ashtanga-yoga i 13 år og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i vinyasa flow, også kalt flyt-yoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pust og asanaene/posisjoner som settes sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser, noe alle klarer! Klassene har ofte et tema, som gir en fin variasjon i øvelsene. Etter noen yogatimer vil du kjenne at du utvikler smidighet, styrke og en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Du vil også kjenne at yoga kan hjelpe deg med å håndtere en ellers hektisk hverdag. Henriette er også opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga, som vil si hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

«Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.» Henriette

henriette lien yogareise jomfrureiser

På denne reisen blir det morgentimer i 90 minutters dynamisk yoga. Vi vil være innom forskjellige teknikker som Vinyasa flow og Ashtanga. På ettermiddagstimene blir det en mye roligere praksis for å runde av dagen. Vi skal praktisere yin yoga som hjelper oss å roe nervesystemet ned, lære litt thai massage, bindevevsavspenning, meditasjon, pusteøvelser og mye mer. Det vil være en mulighet å booke privattimer med Henriette mot et tillegg i prisen. Du kan delta på reisen uansett om du er nybegynner eller erfaren «yogi».

Programmet

To daglige yogaøkter ledet av Henriette LIen - på morgenen før frokost og på sen ettermiddagen. Det vil skje ute i mens vi nyter av solen og havet. Du må ha med deg egen yoga matte og vi anbefaler også yogastropp og blokk. Mer info om det kommer i huskelisten.

Morgentimer: 90 min med Vinyasa flow (med forskjellig tema)
Ettermiddagstimer: Yin/stretch/meditativ praksis

Hotel Vila Gale Cascais

Vi bor rett ved strand på Hotel Vila Gale Cascais

Hotel Vila Gale Cascais ligger rett ved strandpromenaden, havnen og nære sentrum. Hotellet har et flott utendørsbasseng og hage (for vår trening) som gjør hotellet egnet for avslapning. I tillegg er det også et innendørs svømmebasseng, boblebad, tennisbane, restaurant og bar.

Hotel Vila Gale Cascais

Alle rommene er romslige dobbeltrom med seperate senger, balkong med bord og stoler, air condition og internett.

Hvem reisen passer for

Denne reisen passer for deg som vil lære mer om yoga, bli enda dyktigere i din yogapraksis, finne balansen i livet og få påfyll og energi. Du kan være nybegynner eller erfaren «yogi». Du er velkommen å reise med deg selv, vi har reisevenniner og daglig program så vi blir raskt godt kjent med hverandre og en god sammensveiset gjeng. Du trenger heller ikke å bruke penger på eget rom, det er flott å dele og en fin måte å bli kjent med nye venninner på. Vi gleder oss til å hilse DEG velkommen!

yoga

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo