Madeira, styrkende og varmende senior yoga

Dato: 30 oktober - 6 november 2018
Pris: 15 600,-

Denne reisen passer for deg som er over 55 år og som ønsker en forsiktig tilnærming til Yoga. Her vil du bo på den grønne øya, Madeira. Det vil bli tilrettelagt for levada-vandring i frodig natur og utflukt til koselig smågater i Funchal, eller bare avslapping på hotellområdet. 

Atlanterhavets perle

Madeira, denne grønne oasen langt ute i havet nordvest for Kanariøyene, blir ofte kalt Atlanterhavets perle. Her finnes Nord-Europas eneste regnskog, og et mangfold av blomster hele året. Den flotte naturen oppleves best på vandreturer langs vanningskanalene, såkalte levadaer. De første ble bygget på 1400-tallet, og i dag finnes det rundt 200 levadaer, som til sammen utgjør mer enn 1500 kilometer. Madeira har også mange veradaer (turstier) høyt oppe i fjellene. Turen mellom Pico de Arieiro og Pico Ruvio er den mest spektakulære, hvor man får en følelse av å vandre på verdens tak. Funchal er hovedstaden på Madeira. En utrolig sjarmerende by med livlige hovedgater, trendy butikker, kafeer, frodige salgshaller, og stillferdige små smug med hyggelige restauranter og barer.

Slik bor vi på Madeira

Vårt hotell heter Galosol 4*, ligger rett ved havet i vakre omgivelser i Caniço-de-baixo, ca 10 min fra Funchal som er hovedstaden på Madeira. I tillegg til totalt 123 rom, tilbyr hotellet et bredt utvalg av sportsaktiviteter, treningssenter, spa, ayurveda-senter, dykkersenter, eget sjøbasseng og flotte basseng med utsikt mot havet. Hotellet ble nyoppusset våren 2018 og har flere gode restauranter, hvor dere vil nyte frokost og middag med et glass vin.

Senior yoga

Yoga er for alle. Ettersom vi blir eldre er det viktig å opprettholde bevegelighet, styrke og balanse i kroppen og i sinnet.  Yogapraksis bidrar til dette samt at du lindrer og forebygger skader og aldersrelaterte sykdommer. Yoga er mye mer enn bare fysiske øvelser. Vi vil utforske yoga på matte og stol- yoga. Du vil også lære deg gode pusteøvelser og meditasjon, som bidrar til å gi deg mer mental ro, gjøre deg tryggere og mer balansert. Forutsetning for å bli med på denne turen er at du er ved god helse, har et åpent sinn og kan delta på yogatimene. Det vil bli en yoga-økt om morgenen før frokost, og en om ettermiddagen før middag. 

Fordeler med yoga

• Forbedrer balansen.
• Kroppens muskler og ledd styrkes, og forebygger skader.
• Sirkulasjonen i kroppen øker.
• Kroppens bevegelighet blir større når vi myker opp og strekker musklene.
• Bidrar til bedre søvn.
• Skaper fred og ro i kropp og sjel. 
• Kan redusere angst.
• Gir økt fokus.

Norske Heidi Satya Bakk som leder og yogalærer

Heidi Satya Bakk er din yogalærer på Madeira. Hun har en varm og tydelig undervisningsstil som mange verdsetter. 
Til daglig er Heidi utøver og lærer i Terapeutisk Ayurvedisk Yogamassasje. Hun gir privattimer i yoga og er profesjonell samtalepartner som Gestaltterapeut. I tillegg er hun sertifisert Helsecoach. ”Yoga, samtaleterapi og yogamassasje utgjør en unik kombinasjon som gir dype avtrykk og igangsetter gode og varige prosesser”. Heidi eier www.yogaverkstedet.no i Bærum. 

Klarer du ikke å vente, har Heidi også en reise for damer i alle aldre, til Italia i slutten av Mai, med fokus på økologisk mat, med meditasjon og yoga hver dag. Se her: spennnde mai reise

 

Pris:
15 600,-
Dager:8
Inkludert i reisen
Inkludert i reisen
• Flyreise Madeira t/r
• Bagasje
• Transport fra/til flyplassen
• Halvpensjon med vin til middag
• Yoga og meditasjon daglig
• Heidi Satya Bakk som din yogalærer
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
30/10Oslo GardermoenMadeira - Senioryoga med Heidi Satya BakkMer enn 815 600,-Bestill