Portugal, Douro valley - Elvelangs i spektakulær natur og vinregion

Portugal, Douro Valley  - Elvelangs i spektakulær natur

Dato: Kommer i 2018

Din sykkelferie i Douro valley  vil tilby deg sin fascinerende og magiske natur, det beste kjøkkenet og noen av verdens beste viner, inkludert Portvin selvfølgelig som er berømt i denne regionen.
Starten på  Douro elven samt Canyon, viser deg 200 meter høye klipper i den østlige delen av regionen før det sykles videre over til høyfjellsplatå til International Douro Natur Reservat, med sine 170 fuglearter, blant annet den egyptiske gribben. Vi fortsetter så behaggelig sykling langs ett tidligere jernbanespor gjennom øde skog, mandeltrær og typiske jordbrukslandskap. Gjennom hele reisen, vil elven Douro omslutte deg med sin magi, enten du nyter en fantastisk utsikt fra høyden, sykling langs den, eller til og med fra en båt. De finner unike vinmarker, så typisk for denne regionen og er oppført som under UNESCO World Heritag. Det er en fryd for øyet! Vi  besøk Pinhão, stedet der de berømte Port vingårdene ligger, og Peso da Régua, en internasjonal hovedstad for vin og vinmarker.
Innkvarteringen er valgt med den største omhu, og på hver sin måte gir deg en smak av lokalt liv og skikker. Du vil bo i en tid-æret hotell med utsikt over elven, på en tradisjonell olivengård, i en elegant byvilla, og på en Douro herregård.

Område Douro: Douro (portugisisk) eller Duero (spansk) er en av de største elvene på den iberiske halvøy. Den har sitt utspring nord i fjellkjeden Sistema Iberico i provinsen Soria i Castilla y León i Spania, og går i hovedsak vestover før den når Atlanterhavet ved byen Porto i Portugal. Elven er om lag 897 km lang, hvorav 112 km danner grense mellom Spania og Portugal. Av elven samlede løp regnes 320 km til Portugal og 567 til Spania. Elven har det største tilsigsområdet av alle elvene på den iberiske halvøya med 97 270 km²

Region: Porto og Nord Portugal        Varighet: 8 dager / 7 netter       Nivå: Medium med Hybrid eller lett med El-sykkel          Sykler: Hybrid og El-sykkel

Pris kommer snart

 

Status:
Fullt

Kart