Skip to main content

Portugal, Algarve - Treningsglede på nydelige strender

Dato: 11 - 18 august 2020

Få energipåfyll, motivasjonsboost og en sprekere kropp i vakre Algarve

Bli med til en av Europas nydeligste strender på Algarvekysten som byr på et vakkert landskap med sanddyner, klipper og fiskelandsbyer. Her vil du få en sporty treningsuke med allsidig og variert trening og med fokus på treningsglede og mestringsfølelse. Turen passer for damer i alle aldre og treningen vil bli tilrettelagt for at du får best mulig utbytte. Instruktør Silje vil motivere deg til å klare mer enn du tror, slik at du får maks ut av din treningsreise. I løpet av uken vil du kjenne at kroppen blir både sterkere og sprekere!

Høydepunkt

 • Varierte treningsøkter med erfaren instruktør
 • Egentid til påfyll og nytelse
 • Sol, varme og bading i nydelige omgivelser
 • Inspirerende foredrag
 • Sosialt fellesskap
 • Motivasjon til egentrening og en sunnere livsstil

Program

Du har muligheten til å trene to ganger daglig og alle øktene er selvfølgelig frivillige å delta på. I løpet av uken blir det blant annet sirkeltrening med styrke og kondisjon, effektive tabata-intervaller, kjernetrening, mobilitetsøvelser og bootcamp. Tiden mellom treningsøktene brukes som du ønsker; strandliv, bading, utflukter, egentid og velvære. Vi kommer til å trene mye utendørs hvor vi nyter den
fantastiske naturen i området. I løpet av uken vil det også bli holdt en motivasjonsforedrag om “trening i tidsklemma”. Silje har tipsene for hvordan du enkelt kan få til regelmessig fysisk aktivitet i hverdagen som ikke krever mye tid, plass eller treningsutstyr!

Overnatting i Portugal på stilig hotell - Vila Galé Lagos

Vi skal bo på et veldig stilig hotell Vila Galé Lagos som ligger rett over sanden på Meia Praia-stranden i Algarve, med en vakker utsikt over havet. Et stilig hotel og innredningen er laget av de anerkjente portugisiske designerne Som Ana Salazar, José António Tenente, Miguel Vieira og Katty Xiomara. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi på alle områder, og det er romslige og komfortable rom. Det mest kjente og fantastiske med hotellet er deres super store basseng; hele 1.200 m2 stort!! Vila Gale Lagos har også en Satsanga spa med innendørs panoramabasseng og tilbyr deilig massasje. Hotellet har tre restauranter hvor de serverer typisk regional mat. Videre har de egne tennisbaner, multi-idrettsplass og en putting green. Nærheten til stranden er ideell for å praktisere nautisk sport og dykking. Så her skulle det være gode muligheter for en aktiv og avslappende ferie!

Hvem passer reisen for?

Dette er turen for deg som ønsker en aktiv og inspirerende ferie, samtidig som du har god tid til å nyte livet som det passer deg. Du kan reise både alene eller sammen med noen. Med kombinasjonen av variert og morsom trening, foredrag, masse deilig mat, sol og avslapping vil du garantert komme hjem igjen med masse motivasjon og overskudd!

Eksempel på hvordan en dag kan se ut:

07:30-09:30 Felles frokost
10:00-11:00 Sterk med strikk - sirkeltrening med strikk som treningsverktøy hvor man jobber på ulike
stasjoner.
11:00-17:00 Egentid hvor du kan slappe av, nyte solen og strandliv, reise på shopping etc.

17:00 - 18:00 Boot camp med ulike øvelser som trener hele kroppen. Vi jobber i team slik at vi får
best mulig motivasjon av hverandre!
19:30 - 20:30 Felles middag
07:30-09:30 Felles frokost
10:00-10:45 Mobilitet og core - en treningstime med rolig tempo hvor vi fokuserer på stretching og
kjerne.
Egentid hvor du kan slappe av, nyte solen og strandliv, reise på shopping etc.
11:00-17:00
17:00 - 18:00 Styrke og kondisjon med kroppsvektøvelser på stranden
19:30 - 20:30 Felles middag

Instruktøren vår på denne reisen

Silje Bjørnstad jobber til daglig som personlig trener, ernæringsrådgiver og helsejournalist. Hun er fast treningsekspert i VG Vektklubb, og har både PT-timer og gruppetimer på treningssenteret STERK i Oslo. Timene til Silje kjennetegnes av god stemning, høy energi og masse endorfiner! Silje brenner for at alle skal kunne oppleve treningsglede og mestringsfølelse - uansett nivå og utgangspunkt. På Siljes turer er det stort fokus på at trening skal være både gøy og effektivt, og at en sunn og aktiv livsstil ikke er så komplisert som det ofte kan fremstå som.

Din leder: Silje Bjørnstad

Silje Bjørnstad jobber til daglig som personlig trener, ernæringsrådgiver og helsejournalist. Hun er fast treningsekspert i VG Vektklubb, og har både PT-timer og gruppetimer på treningssenteret STERK i Oslo. Sammen med S...

Pris: 14 690,-
Inkludert:
 • Direkte fly t/r Oslo-Faro
 • Alle transporter mellom flyplass og hotell
 • 7 netter i delt rom med frokost
 • Daglig lunsj
 • Daglig middag
 • 2 treningsøkter daglig med Silje
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 8
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
11/08Oslo GardermoenPortugal, Algarve - Treningsglede på nydelige strender
Leder: Silje Bjørnstad
Mer enn 414 690,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo