Skip to main content

Portugal, Algarve - Naturlig styrketrening for voksne kvinner

Dato: 25 mai - 1 juni 2019
Pris: 12 900,-
Inkludert:
 • Fly Oslo – Faro t/r
 • Transfer flyplassen t/r
 • 7 netter på havutsikts rom
 • Fullpensjon med alkoholfritt drikke til maten
 • 2 daglige treningsøkter
 • Jasmin Haraldsen som instruktør og turleder
 • MEDLEM AV RGF
  Ikke inkludert:
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlig forbruk
 • Andre måltider og alle drikkevarer
  BESTILLINGSFRIST: 14.FEBRUAR 2019
Reisedagar: 8
Bestill reise

Portugal, Algarve - Naturlig styrketrening for voksne kvinner

Vi skal til en av Europas vakreste strender på Algarvekysten, blant dramatiske klipper, sanddyner og fiskelandsbyer. Vår reise er i fellesferien (juli) da klimaet er varmt både på land og i vann, og er stedet er ypperlig med sin svale og avkjølende bris som kan sveipe over oss etter en treningsøkt. Vårt hotell ligger rett ved den gylne stranden i Albufeira. Her skal vi kose oss og trene, bade og nyte livet. Det blir felles trening, samlinger og måltider hver dag så vi får en sosial og hyggelig reise. Det blir også lagt opp til egentid.

Hotellet - Vila Galé Lagos

Vi skal bo på et veldig stilig hotell Vila Galé Lagos som ligger rett over sanden på Meia Praia-stranden i Algarve, med en vakker utsikt over havet.
Dedikert til mote, dette hotellet i Lagos kunne ikke være mer stilig. Innredningen hater deltakelse av anerkjente portugisiske designeren Som Ana Salazar, José António Tenente, Miguel Vieira og Katty Xiomara, SOM tilbudt originale design stykker og bilder av sina rullebanen viser til "kle opp" Vila Gale Lagos.
Dette hotellet i Lagos tilbyr gratis Wi-Fi på alle områder, og tilbyr romslige og komfortable rom. Videre er det 1.200 m2 stort basseng som gjør det populært også.
Vila Gale Lagos har også en Satsanga spa med innendørspanoramabasseng, tre restauranter med en typisk regional mat, en utstyrt konferansesenter med en 550 personer kapasitet, barneklubb, tennisbaner, multi-idrettsplass og en putting green.
Nærheten til stranden er ideell for å praktisere nautisk sport og dykking.

Trening og aktiviteter med Jasmin Haraldsen

Jasmin Haraldsen er livsstil-og treningsterapeaut/PT og blir med deg til Marokko. «BE HEALTHY, FIT AND HAPPY» er personlig trener Jasmin Haraldsens fokus. Hun har også fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Det blir trening med balanse, bevegelse, styrketrening – alt med egen kroppsvekt. Vi bruker ingen apparater eller manualer. På ettermiddagen blir det bøy, tøy og strekk, litt yoga, kjærlighetsmeditasjon og eventuelt en liten tur i område med rask gange og styrketrening. Bli sterk, stram, bevegelig og GLAD!

Hvem passer reisen for?

Like viktig er fokus på sunn livsstil gjennom trening, kosthold og positiv innstilling til alder og livet. Vi deler gode livserfaringer med hverandre, og koser oss med alt som gir mye glede og latter, som rett og slett gjør deg happy! Denne treningen passer for alle. Det blir styrketrening på morgenen og ettermiddagstrening med yoga som er spesielt tilpasset damer og hormoner + meditasjon. Du får gjerne reise singel, det gjør de aller fleste av våre gjester. Hele 8 av 10 reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en herlig gjeng som deler livets erfaringer.

Bli inspirert og motivert av Jasmin! Her er noe av hva reisen bringer:

- Herlig felles middag med glade damer.
- Felleskap med mye latter og glede.
- Samtale om sunn livsstil.
- Ro, hvile og egentid.
- Sol, varme og palmer!

Den gode magefølelsen :)
Jasmin har morsomme og gode core øvelser (øvelser for kjernemuskulatur i rygg/mage). Det fortelles at etter bare 3 dager kan forskjellen være merkbar? Bli med og test det ut!

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
25/05Oslo GardermoenPortugal, Algarve- Enkel og naturlig styrketrening med Jasmin Haraldsen
Leder: Jasmin Haraldsen
Mer enn 812 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo
 • Gouda Logo