Portugal, Algarve med naturlig trening, sol og velvære

Dato: 20 - 27 oktober 2018
Pris: 11 950,-

Høydepunkter

- Algarvekysten med ca 25 grader og sommer
- Varierte berikende treningstimer
- To norske fagutdannede ledere
- Helpensjon
- Glede og fellesskap

Sunn sjel, sunn kropp

Velkommen til en reise til vakre Algarvekysten med fokus på kvinnehelse, kunnskap, bevissthet og naturligvis - trening. Dette er en reise for deg som ønsker å lære mer om hvordan ting henger sammen i kroppen din, og som vil nyte en herlig ferie i Sør-Portugal. Velkommen til en pause fra hverdagen med sol, ca 25 grader og total velvære.

Her skal vi bo:

Vårt hotell ligger i Albufeira og her skal vi kose oss med trening, bading, soling og kunnskapsutveksling. Rett og slett nyte livet. I Albufeira by finner du restauranter, uteliv og shopping for den som har det på ferieplanen. Gamlebyen er pittoresk og sjarmerende, og her samles både turister og lokalbefolkningen blant historiske hvitkalkede hus. Vi får servert deilig helpensjon inkludert mineralvann til alle måltider (ikke inkludert alkohol). Det blir felles trening, samlinger og måltider hver dag, da dette er en sosial reise, men det blir også lagt opp til egentid, med mulighet for blant annet spabehandlinger av fantastiske massører og gåturer langs stranden! Hotellet heter Vila Gale Alagoa. Link til hotellets hjemmeside: vilagale.com

Litt om treningsreisen

Bli med på en variert og morsom trening hvor du skal få testet ut treningsformer som bodyART®, Mensendieck, Natural Movement, Stretching, FeminineFlow og Playful Yoga. Og ja – du tenker sikkert nå: «Disse treningsformene har jeg aldri hørt om!» Det er du ikke alene om, men vi lover at i løpet av denne uken skal du ved hjelp av disse gruppetimene og flere foredrag om blant annet pust, kropp og kvinnehelse, få flere aha-opplevelser og lære kroppen din å kjenne på en helt ny måte. Gled deg også til god mat, lokale kaker og vin, og mulighet for morsomme utflukter. Og ikke minst – i tillegg til trening hver dag, får du gode muligheter til både soling og bading. Det du lærer på denne reisen kan du ta med deg hjem i hverdagen, og ha glede av resten av livet. Vi gleder oss masse til å utforske denne perlen sammen med deg!

Hvem er vi?

Isabelle Aguilera Myrvold og Ingvild Kaupang Stallemo er begge terapeuter, personlige trenere, instruktører og treningsledere. Begge ivrer virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen! De er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt. Her får du en uke med flere daglige treningsøkter - som passer for alle uansett om du trener idag eller ikke - som vil vise raske og gode resultater, og som kanskje vil gi deg mer innsikt i egen kropp og det livet du har levd. Denne fellesuken vil gjøre det mye enklere for deg å fortsette med treningen vel hjemme igjen. Du kommer hjem vel rustet for vinteren! Hvem ønsker seg ikke det i slutten av oktober måned?

Hjertelig velkommen!

Pris:
11 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise t/r Oslo-Faro
• Transport tur/retur flyplass i Faro
• 7 netter i delt dobbeltrom på Vila Galé Cerro Alagoa
• Hel pensjon med drikkevarer til måltider (ikke alkohol)
• Alle treningstimer med Ingvild og Isabelle
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
20/10Oslo GardermoenPortugal, Algarve med naturlig trening, sol og velværMer enn 811 950,-Bestill