Portugal, Algarve med naturlig trening, sol og velvære

Dato: 20 - 27 oktober 2018
Pris: 11 950,-

Høydepunkter

- Algarvekysten med ca 25 grader og sommer
- Varierte berikende treningstimer
- To norske fagutdannede ledere
- Helpensjon
- Glede og fellesskap

Sunn trening

Velkommen til en reise til vakre Algarvekysten med fokus på helse, kunnskap, bevissthet og naturligvis trening. Dette er en reise for deg som ønsker å lære mer om hvordan ting henger sammen i kroppen din, og som vil nyte en herlig ferie i Sør-Portugal. Velkommen til en pause fra hverdagen med sol, ca 25 grader og total velvære. 

Her skal vi bo:

Vårt hotell ligger i Albufeira og her skal vi kose oss og trene med trening, bade og nyte livet. I Albufeira by finner du restauranter, uteliv og shopping for den som har det på ferieplanen. Gamlebyen er pittoresk og sjarmerende, og her samles både turister og lokalbefolkningen blant historiske hvitkalkede hus. Vi får servert deilig helpensjon inkludert mineralvann til alle måltider (ikke inkludert alkohol). Det blir felles trening, samlinger og måltider hver dag da dette er en sosial reise, men det blir også lagt opp til egentid. Hotellet heter Vila Gale Alagoa. Link til hotellets hjemmeside 

Litt om treningsreisen

Bli med på en variert og morsomt trening hvor du skal få testet ut treningsformer som bodyART®, Mensendieck, Natural Movement, Stretching, FeminineFlow og Playful Yoga. Og ja – du tenker sikkert nå: «Disse treningsformene har jeg jo aldri hørt om!» Det er du ikke alene om, men vi lover at i løpet av denne uken skal du ved hjelp av disse gruppetimene og flere foredrag om blant annet pust, kosthold og kvinnehelse, få flere aha-opplevelser og lære kroppen din å kjenne på en helt ny måte. Gled deg også til god mat, lokale kaker og vin, og mulighet for morsomme utflukter. Og ikke minst – i tillegg til trening hver dag, får du gode muligheter til både soling og bading. Det du lærer på denne reisen kan du ta med deg hjem i hverdagen, og ha glede av resten av livet. Vi gleder oss masse til å utforske denne perlen sammen med deg!

Hvem er vi?

Isabelle Aguilera og Ingvild Kaupang Stallemo er begge terapeuter og treningsleder. Begge ivrer virkelig for at flest mulig skal lære mer om hvordan kroppen, sinnet og livet henger sammen! De er overbevist om at det du føler, tenker og har opplevd påvirker den fysiske kroppen din både positivt og negativt. Her får du en uke med flere daglige treningsøkter - som passer for alle uansett om du trener idag eller ikke - som vil vise raske og gode resultater. Denne fellesuken vil gjøre det mye enklere for deg å fortsette med treningen vel hjemme igjen. Du kommer hjem vel rustet for en god sommer - og med brune ben i tillegg. Hvem ønsker seg ikke det i slutten av mai måned? Hjertelig velkommen!

 

Pris:
11 950,-
Dager:8
Inkludert i reisen
• Flyreise t/r Oslo-Faro
• Transport tur/retur flyplass i Faro
• 7 netter i delt dobbeltrom på Vila Galé Cerro Alagoa
• Full pensjon med drikkevarer uten alkohol
• Alle treningstimer med Ingvild og Isabelle
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
20/10Oslo GardermoenPortugal, Algarve med naturlig trening, sol og velværMer enn 811 950,-Bestill