Skip to main content

Hellas, Parga - Trening i greske omgivelser

Parga - trening i greske paradis

Bli med på en ukes treningsreise til Parga i Hellas! Et pittoresk og billedskjønt sted med ekte gresk småbyidyll. I sommer tar vi turen hit, med Jasmin Haraldsen som instruktør. Hun guider oss igjennom en uke med enkel, morsom og variert trening, velvære og flotte opplevelser.

Trening Jasmin

Parga - Et lite paradis i Hellas

Parga er et av Hellas mest romantiske steder beliggende på fastlandet vest i Hellas. I den lille byen finner man sjarmerende butikker, små trange gater, grønne åser og nydelige strender. Dette er et vakkert sted med flott liten havn som virkelig kommer til liv på kveldene med de mange koselige tavernaene. Fra hotellet vårt kan vi velge å ta beina fatt eller å ta en liten småbåt rundt neset til sentrum av Parga.

Parga Beach Resort

Parga Beach Resort

Når du bor på Parga Beach Resort i Parga, befinner du deg på stranden Valtos. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Parga's Castle og Venetian Castle.
Hotellet har 106 gjesterommene, som har minibar og flatskjerm-TV.
Rommene har:

  • Privat møblerte balkonger eller terrasser.
  • Gratis wi-fi
  • Tv med parabol-programmer
  • Privat bad med badekar eller dusj og hårføner.

På hotellet finner du også et spa-anlegg hvor du kan tilbringe noen timer med massasjer og ansiktsbehandlinger. Her har du også tilgang til blant annet tre utendørs svømmebasseng og et treningssenter. Spis på hotellets restaurant, som ligger ved stranden, eller slapp av på rommet og dra nytte av stedets romservice (på fastsatte tidspunkter). Parga Beach Resort har en strandbar, hvor man kan nyte et glass vin eller kanskje en herlig frappe (iskaffe).

Jasmin Haraldsen

Vår instruktør Jasmin Haraldsen

Jasmin Haraldsen er personlig trener, Love, Life og Health Coach og spinning- og kettlebellinstruktør. Hun har jobbet med trening i 25 år og driver sitt eget treningsstudio Mind&Body på Fornebu med BodyShaping (styrketrening, pilates), yogastrekker og meditasjon. Hennes lidenskap er trening med bruk av egen kroppsvekt man kan gjøre ute/ hjemme og uten apparater, sammen med balanse, styrke, strekk og bevegelighet. På hennes reiser blir man invitert med i hennes verden med samhold, treninger, gåturer, ro/hvile, dans og masse kjærlighet i Jasmins Power of Love, pust og kjærlighetsmeditasjon. Jasmin reiser på mange reiser for oss hvert år - og nå er også Hellas på programmet.

Inni er VI alltid unge! DU vil bli inspirert av Jasmin på treningsreisene hennes til å ha en ung, sterk, bevegelig kropp og glad mental helse. DU vil ha glede i aldringsprosessen med frihet, verdi og en ny blomstring i voksen alder!

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo