Skip to main content

Litauen, Palanga - Høstens kickstart, påfyll og motivasjonsboost

Dato: 14 - 19 oktober 2020

Få energi, inspirasjon og en sunnere livstil

Lag deg selv en skikkelig sunn og god start på høsten 2020! Bli med på en inspirerende jentetur til vårt nydelige spahotell i Palanga. Her vil du få en kickstart på en sunnere livsstil med variert trening, motiverende foredrag, kostholdstips, nydelig mat og drikke, spa og shopping. Reisen passer for damer i alle aldre, uansett utgangspunkt og treningserfaring. Vi skal kose oss maks disse dagene slik at du får hentet inn ny motivasjon og positiv energi til å ta med deg hjem i hverdagen.

Om Palanga

Palanga er mest kjent som en sommerby som ligger langs kysten av Litauen, men er også et vakkert sted selv på vinterstid. Langs hovedgaten av byen ligger det flere restauranter, cafeer, og puber og den er et sentrum for uteliv og underholdning. For enden av hovedgaten ligger en pir som stekker seg ut i Østersjøen, og hit kommer mange for å få med seg solnedgangen. I Palanga finner du også Tiškevičiai-palasset, som huser et verdenskjent Rav museum hvor du finner verdens største samling av smykker og dekorasjoner av Rav som Litauen ellers er kjent for. Her er også flotte turmuligheter langs kysten, med duften av furuskog og sjø for de som ligger å vandre rundt litt og ta inn over seg den flotte naturen, selv på vinterstid.

Om hotellet vi bor på

Agostogu Parkas er det største rekreasjons og velværekomplekset i den vestlige delen av Litauen og byr på blant annet 15 basseng både innendørs og utendørs av forskjellige størrelser og formål, og hotellet var det første til å tilby mineral geotermisk vann til helsemessige formål. Her kan du nyte flere vannaktiviteter, unike badstueprogram og spa- og velvære behandlinger.
Hotellet har to restauranter, og dere vil få servert 3 retters middag hver kveld. Vi har standard twin rom med frokost. Alle rommene har flatskjerm-TV, vannkoker, tøfler, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Du får også kostnadsfri tilgang til bassengene og dampbadene i 3 timer.

Litt om treningen

I løpet av disse dagene vil du få oppleve varierte treningsøkter med to erfarne instruktører. Vi vil motivere hverandre og sammen oppleve at kroppen blir sprekere og sterkere. Her er det fokus på å ha det gøy samtidig som du trener effektivt. Du vil garantert komme hjem med ny motivasjon og masse overskudd!

Booty Camp
Vi trener effektiv styrketrening for å stramme opp kroppen med fokus på rumpe og lår.

Mobilitet
Kjenn at du blir mykere og senk stressnivået i kroppen med enkle mobilitetsøvelser og bevegelighetstrening

Effektiv kroppsvekttrening
Bli med på en supereffektiv og kjapp ekspressøkt med fokus på kroppsvektøvelser. Bli inspirert til å fortsette med enkle og raske treningsøkter når du kommer hjem - dette er øvelser som ikke krever noe ekstra utstyr, og som du derfor kan utføre hjemme i din egen stue eller på hytta.

Form kroppen med sirkeltrening
Her blir det garantert god stemning med god, gammeldags stasjonstrening med ulike øvelser som gjør at du trener både styrke, kondisjon og utholdenhet.

Minibands
En effektiv fullkroppsøkt med små treningsstrikker - perfekt for damer som ønsker å styrke og stramme opp kroppen.

Tabata-intervaller
Bli med på tabata-trening hvor det blir supereffektive øvelseskombinasjoner med høyt tempo, treningsglede og masse mestringsfølelse.

Foredrag
Trening i tidsklemma
Silje har rådene for deg som “ikke har tid til å trene”. Du MÅ ikke trene i timesvis på et treningssenter for å få en sprekere og smidigere kropp. Her får du tipsene for hvordan du kan bake inn treningsøkter i en travel hverdag uten at du tenker over det!

Helse og ernæring: 10 gode tips til deg og din kropp
Silje og Sandra gir deg rådene for hvordan du enkelt kan komme i gang med å få en bedre helse og et sunnere kosthold. Dette er supre tips som du kan ta i bruk i din egen hverdag som vil ha stor, positiv effekt på din livsstil. Dette foredraget vil du ikke vil gå glipp av!

Kort om Silje og Sandra

Silje og Sandra brenner for å hjelpe andre til å oppnå en bedre helse gjennom et sunt kosthold og variert trening. Begge to er utdannet personlige trenere og har mange års erfaring innen temaene helse, trening og kosthold. Sammen med Silje og Sandra vil du oppleve treningsglede og mestringsfølelse - uansett nivå og utgangspunkt. Her er det fokus på at trening skal være både gøy og effektivt, og at et sunt kosthold og en helsefremmende livsstil ikke er så komplisert som det ofte kan fremstå som.

silje og sandra

Din leder: Sandra Johansson & Silje Bjørnstad
Pris: 8 850,-
Inkludert:
 • Direktefly t/r Oslo - Palanga
 • Transporter mellom flyplass og hotell
 • 4 netter i delt rom inkludert frokost
 • Daglig middag
 • Treningsøkter 2 ganger daglig
 • 2 erfarne norske treningsinstruktører
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 6
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
14/10Oslo GardermoenLitauen, Palanga - Høstens kickstart, påfyll og motivasjonsboost
Leder: Sandra Johansson & Silje Bjørnstad
Mer enn 48 850,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo