Skip to main content

Norge, Oslo - Turopplevelser og storbyliv

Dato: 2 - 7 august 2020

Turopplevelser og storbyliv

Hovedstaden vår har mer å by på enn bare storbyliv, den gir også uendelige muligheter for friluftsliv og turopplevelser. På denne turen får du oppleve det beste av Oslo når det gjelder natur, mat og severdigheter. Du blir kjent med storbyen Oslo både til lands, til vanns og ovenfra, og skal få se et variert utvalg av byens perler, landskap og utsiktspunkter. Vi skal vandre langs vann og stier, gjennom parker og inn på serveringssteder og utforske noen av byens fineste gåturer.

Denne reisen inviterer til sosialt felleskap, vandringsturer og en topp stemning med likesinnende fra hele Norge.
Bor du i området kan du velge en pakke uten innkvartering.

Innkvartering på Thon Hotel Astoria

Dette hotellet er et helt nyoppusset hotell med beliggenhet sentralt i Oslo, rett ved hovedgaten Karl Johan og Oslo Sentralstasjon. Det er kort vei fra hotellet til Oslos shoppinggater, turistattraksjoner, restauranter og byens yrende folkeliv. Vi blir innkvartert i enkeltrom og har inkludert frokost ved hotellet.

Dag for dag program

Dag 1: Søndag: Ankomst Oslo, byvandring og velkomstmiddag
Vi møtes på hotellet kl 15 og legger ut på byvandring for å stifte det første bekjentskap med byen. Vi skal gå en tur på ca. tre timer, der du får oppleve noen av byens vakreste grønne lunger og flere flotte utsiktspunkter. Turen ender ved en av byens mest ikoniske restauranter, Ekebergrestauranten, der vi skal spise felles velkomstmiddag med gruppa (inlkudert, drikke kommer utenom).

Dag 2 Mandag: Akerselva
Vi vandrer langs Akerselva, Oslos kanskje mest kjente spasertur. Turen tar deg fra Maridalsvannet i nord og helt ned til Oslo sentrum ved fjorden. På veien får du mange smakebiter av Oslos historie og dagligliv. En flott, variert og populær tur.

På veien går vi innom Mathallen på Grünerløkka der du finner et rikt utvalg av spisesteder og delikatesseforretninger. Her har du muligheten til å kjøpe deg en deilig matbit.

Distanse: 8km

Vandringstid: 4 timer

Grad: Enkel

Fri kveld

Dag 3 Tirsdag: Nesodden
Oslofjorden er omkranset av flotte kyststier, og bare 20 minutters fergetur fra Aker Brygge finner du noen av dem. Vi skal vandre på noen av Nesoddens fineste kyststier, gjennom bukter og strender, strekninger med skog og idyllliske boligområder. På veien har vi nydelig utsikt over fjorden til Oslo, og flere anledninger til å stoppe for et bad.

Distanse: 8km

Vandringstid: 4 timer

Grad: Enkel

Kveld: Felles middag (ikke inkludert)

Dag 4 Onsdag: Kolsåstoppen
Vi tar buss ut av byen til Kolsås, der vi skal på topptur. Kolsåstoppen ligger 380 moh og fra toppen har du vidstrakt utsikt over Oslo, Bærum, Nesodden og Oslofjorden. Deler av turen er bratt, så her må du ha godt fottøy.

Distanse: 10km

Vandringstid: 4 timer

Grad: Middels

Kveld: Om flere ønsker bestiller vi plass på rekebåt - dette koster 485,- pr. person og noteres ved bestilling.

Dag 5 Torsdag: Øyhopping
Vi tar ferge ut til de små øyene i Oslofjorden hvor et lite eventyr venter!

Bare 5 minutter ut fra Aker Brygge er verden plutselig en helt annen. Her er du omgitt av havet og bylivet føles langt unna. Her finner du Oslos sommerparadis, med badeplasser, rekreasjonsområder, serveringssteder og hytteliv. Vi stopper først på den ubebodde Gressholmen, deretter tar vi turen til sjarmerende Lindøya, som huser rundt 300 fargerike sommerhytter. Til slutt går vi i land på Hovedøya, der vi går en liten runde på øya før vi finner et sted for å nyte en felles piknik (inkludert). det finnes også en kafé på øya, og det er gode bademuligheter.

Piknik (inkludert)

(Forbehold om transport og smitteregler).

Dag 6: Fredag: AvreiseDin leder: Ragnhild Birkelund

Ragnhild er veldig glad i å gå på tur og er alltid på utkikk etter nye steder å utforske. Naturen gir henne energi, inspirasjon, ro og glede. Hun er veldig opptatt av å bevare naturen og tror dette best kan oppnås gjenno...

Pris: 7 690,-
Inkludert:
 • 5 netter i enkeltrom på nyoppusset hotell i Oslo
 • Frokost hver dag
 • Flotte vandreturer rundt i Oslo og omegn
 • All transport med kollektiv, ferjer, busser, trikk og tog
 • Middag på Ekeberg restaurant
 • Piknik siste dagen
 • Sosial fellesskap med andre jenter
 • Reisen uten innkvartering NOK 4690,- Informer ved påmelding
  TransportType:Ingen transport
  Reisedager: 6
  Bestill reise

  Søk reise

  Kart

  Avreisedato og pris

  AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

  August 2020

  02/08Norge, Oslo - Turopplevelser og storbyliv
  Leder: Ragnhild Birkelund
  Mer enn 47 690,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo