Skip to main content

Om Jomfrureiser

Mye spennende har skjedd siden 1992 - les mer på våre nye hjemmesider - Viljareiser.no - klikk her!

Jomfrureise = temareiser for kvinner.
Charlotte startet i 1992 med en reise, den gikk til Tyrkia med 20 nysgjerrige jenter. På flyet hjem sa en av deltagerne; "Vet du Charlotte, dette er den beste ferie jeg har hatt. Jeg har ledd mer enn jeg gjort på mange år, jeg har trent, jeg har spist og drukket godt, jeg har fått nye venninner, jeg har opplevd den flotte kulturen i dette frermmede land og jeg har bodd på et stilig hotell. Dette må du bare fortsett med! "

Ser du nå for deg leketøyet som man skrur på så den går og går - den gir seg aldri?? Slik ble jeg og er fortsatt på, vi er nå inne i vårt 24 driftsår. Jeg gleder meg med hver ny jente som blir med på våre varierte reiser, takknemlig for at dere alle hjelper meg å spre budskapet om en meningsfylt hverdag. For egentlig er det hverdagen din jeg vil forgylle, jeg vil fryde - for fortsatt er det flest hverdager i livet vårt. Men har vi noen hverdager som er litt bedre enn andre så gir det oss masse påfyll, og det trenger vi kvinner som står på slik for alle andre. Det er viktig at du tar et pusterom og også tenker på deg selv. For at du, kun du, skal få denne oppmerksomhet som du fortjener så må jeg lokke deg bort fra hjemmets fire vegger. For hjemme er det fullt av unnskyldninger; heller vaske enn å trene, heller kjøre barn enn å gå på kurs selv, og hvor ofte går du på kafe/fortausrestaurant og ser og bli sett hjemme?? Så nå er valget ditt, vi har lagt alt til rette for at du skal få en opplevelsesrik ferie med aktiviteter og fellesskap.

Hjertelig velkommen til Jomfrureiser. Charlotte Ehde-Eliassen, Sjefsjomfru og gründer.

Hva er Jomfrureiser?

⇒ Reiser kun for jenter/kvinner
⇒Alder varierer - men fra 25 + (det er alltid yngre og eldre jenter med på alle reiser) Alder er ikke det viktigste, men innstillingen.
⇒Fellesskap og aktivitet er våre to bærebjelker. Her har du milighet å møte noen med felles interesse;sykling, trening, vandring, mat & vin, spa, shopping
⇒De fleste melder seg på alene uten å kjenne noen andre på forhånd
⇒Sosialt opplegg på alle reiser som felles middag og aktiviteter / se detaljert program for hver reise
⇒Veileder/instruktør er oftest med fra Norge
⇒På reisemålet enten lokal engelsktalende reiseleder eller norsk/svensktalende
⇒Passer for alle som vil oppleve mere og dele gleden med andre jenter med felles interesser = ny vennskap !
⇒Det meste er inkludert
⇒Vi tilbyr reiser over hele verden
⇒Enkeltrom kan kjøpes mot et tillegg (anbefales ikke, men valget er ditt!)
⇒ Kan også skreddersy opplegg for venninner som allerede kjenner hverandre og ønsker å reise sammen.

Du kan melde deg på nyhetsbrev hos oss og legger du igjen adresse vil du også motta katalog en gang i året. All kundedata beholdes hos oss og blir ikke delt eller solgt til en tredje part og data oppbevares ifølge norsk lov. Når du melder deg på en reise kan du betale med kredittkort eller via bankoverføring. Jomfruresier er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden,og kredittkortopplysninger blir skrevet inn på en sikker, kryptert side.Søk reise

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo