Høydepunkter

  • Markedsplassen i Marakech
  • Overnatting i ørken camp
  • Lær om arganoljen
  • Zen energy trening i Sahara
  • Ri på dromedar i ørkenen
  • Nyttårsfeiring i Marokko(på desember reisen)
Last ned program

Bli med på et Marokkansk eventyr og nyttårsferiring under stjernene

Denne reisen kombinerer kultur, velvære og opplevelser du sent kommer til å glemme. Marrakech byr yrende liv og mystikk, og selve rundreisen er en opplevelse i seg selv med fascinerende landskap med fjell, daler, oaser og ørken. En 1001-natt reise og opplevelse for livet!

Kort dag-for-dag program:

Dag 1 - Ankomst Marrakech Overnatte på hotell
Dag 2 - Atlasfjellene, Ouarzazate, Ait Ben haddou, Dadas. Overnatte på hotel 
Dag 3 - Dades - Erg Chebbi i Sahara - overnatte i ørkencamp
Dag 4 - Erg chebbi i sahara - overnatte på ørkenhotell  
Dag 5 - Erg chebbi i Sahara - overnatte på ørkenhotell
Dag 6 - Reiser til Marrakech og overnatter i Riad 
Dag 7 - Marrakech
Dag 8 - Marrakech / hjemreise

Mer om reisens program

Vi flyr med Norwegian til Marrakech, og sjekker inn på 4 stjerners hotell. Etter en magisk kveld på markedsplassen i Marrakech, starter vi vår rundreise tidlig neste morgen. Fra Marrakech kjører vi over Atlasfjellene via Tizi’n Tichka-passasjen på 2260 m. Her er det mektige fjell, frodige daler og kamuflerte berberlandsbyer så langt øyet kan se. Vi stopper i et arganolje cooperativ og blir introdusert til arganoljen, "Marokkos flytende gull". Deretter ankommer vi ørkenbyen Ouarzazate, Marokkos svar på Hollywood der filmer som Troja, Prince of Persia og Game of Thrones har blitt spilt inn. Her blir det besøk i den Unesco fredede borgen Kasbah Ait Ben Haddou.
Vi fortsetter turen gjennom den fascinerende Dades Valley, og etter en lang dag med flotte opplevelser ovnernatter vi på vårt lekre hotell i Boumalen Dades. Neste dag kjører vi videre mot Merzouga. Ved Erg Chebbi sanddynene står dromedarene og venter på oss, og vi rir innover i sahara i solnedgang. Her tester vi ut Glamping, og bor vi 1 natt i luksus camp, før vi sjekker in på ørkenhotellet.
I Sahara har vi morgentrening med zen energy yoga, og på ettermiddagene trener vi magedans og yin yoga avspenning. Det blir også muligheter for gåturer, ekstra kameltur og ATV på sanddynene. Soloppgangen, solnedgangen, stjernehimmelen og leirbålet gjør turen unik, og vi vet det er en reise som byr på flotte opplevelser og minner for livet!

Pris nyttårsreise: Kr 17 300,-   Enkeltrom tillegg for 3 netter i Marrakech + 1 natt på vei til ørkenen: kr 950,- (de resterende netter i ørkenen er det kun mulig med delt rom)

Ikke inkludert:
- Guidet tur i Marrakech
- Inngangsbilletter til severdigheter
- Drikke
- 1 lunsj og 1 middag i Marrakech
- Tips 
- Sandboard, ekstra kameltur, ATV

 

Detaljert pakkeliste her
Innreiseinfo Marokko her

Dette sier de som har vært på reise:

"Tusen takk for en "uber alles" superflott uke i Sahara og Marakech. Magedansen ga virkelig mersmak og det samme med ritene. 

Du er virkelig en inspirerende person Iris, og håper at jeg får være med på tur med deg en annen gang også :) Lililililililil !!! :) Renate"

"Dette er en spennende og variert tur, med mange fine opplevelser.Jeg har vært med på denne turen to ganger og jeg blir gjerne med igjen og det er spesielt dagene i Sahara ørkenen som frister.Det er så annerledes og helt spesielt med sanddynene så langt øyet rekker og det er helt stille der ute.
Det er som ett eventyr og på kveldene er det tett i tett med stjerner som lyser opp der vi sitter rundt bålet med trommer og sang.

Du kan virkelig slappe helt av og glemme omverdenen litt.(mulighet for å lade opp mobilen også om du må følge med på hva som skjer i verden utenfor)
Nydelig mat får vi og god oppvartning av de som jobber i campen og Iris Sofia er med som turleder og hun er alltid blid og hyggelig.Hun er jo magedanser og hun lærer oss litt magedans i ørkenen og en tur med dromedar er også noe som må oppleves.

Turen over Atlasfjellene er også en opplevelse i seg selv med flott natur og majestetiske fjell og vi har flere stopp underveis og det er mulighet for å kjøpe fine tepper som du kan prute på.Turen avsluttes med ett par dager i Marrakech med shopping og spa behandlinger.
Kontrasten er stor fra fredelige og stille Sahara til det pulserende livet i Marrakech.
En av de flotteste turene jeg har vært med på, og som jeg vil anbefale. Hilsen fra Anne Berit Aunevik​
"

 
 
Status:
Fullt

Kart