Skip to main content

Norge, Hafjell - Aktiv vinterhelg på Ilsetra

Dato: 10.- 13.februar 2022

Bli med på en aktiv helg til Hafjell og nydelige vinter-Norge!

Nå har du mulighet til å bli med på en aktiv langhelg med allsidig treningsmuligheter og opplevelser i vakre Hafjell og Ilsetra Hotel. Sammen med Linda Rønold har vi lagt opp en herlig helg med flere forskjellige aktiviteter.

I løpet av denne langhelgen får du oppleve både langrennstur i fellesskap, teste ut trugetur i snøen og anledning til å boltre deg i utebassenget med vanngymnastikk. Ikke minst er du inviterert til gode samtaler etter en herlig middag med nydelig mat og vin sammen med andre hyggelige damer. Denne aktivitetshelgen med Linda vil du ikke gå glipp av!

Hva er det gode, aktive liv for deg?

Det gode aktive livet for deg er noe av det vi skal utforske litt i løpet av langhelgen. Det finnes nemlig ikke ett riktig svar på dette - alle må finne sin egen fasit. Men det som er sikkert er at det beste tidspunktet å begynne, det er NÅ!
«Bare jeg blir slank nok, har spart nok, treffer den rette, eller det passer litt bedre - DA skal jeg reise, bytte jobb, begynne å trene og gjøre de spennende tingene jeg alltid har hatt lyst til!»
Kanske du kjenner deg igjen? Vi mennesker har en tendens til å tro at alt må være på stell og en rekke krav oppfylt før vi kan gjøre det vi ønsker oss. Sånn er det ikke! Livet skjer her og nå, sies det i klisjéen, og det er sant. Du trenger ikke vente – du kan begynne med å prioritere deg selv akkurat nå! Endringer kan være vanskelig, men med de rette verktøyene for å finne ut både hva du ønsker deg og hvordan du kan nå dine mål, blir det lettere å gjøre det. Nå, ikke senere!


Ilsetra Hotel på Hafjell

På toppen av Hafjell, nesten 1000 meter over havet finner vi Ilsetra. Ilsetra danner et fjelltun med 4 leilighetsbygg. I hovedhuset finner du restaurant, bar, peisestue og velværeavdeling med utendørs oppvarmet basseng og forskjellige badstuer. Bassenget holder deilige 28 grader og Linda legger opp til noen herlige bassengøvelser.

Bo annerledes
I steden for tradisjonelle rom, tilbyr dette unike stedet leiligheter. Leiligheter som kan deles med en venninne eller et reiseføle eller du kan velge å ha en leilighet helt for deg selv. Alle får hver sitt soverom. Alle leilighetene omkranser hovedbygget.

Vi skal spise frokost og middag ved hotellet og har en lunsj inkludert når vi er på trugetur. De dyktige kokkene sørger for hjemmelaget og velsmakende måltider. Menyen er i all hovedsak basert på økologisk, kortreist og tradisjonell mat.

Om programmet:

På denne turen treffer du Linda, som ønsker å dele en vinterhelg på vakre Hafjell med deg. Vi tester ut ulike aktiviteter og kanskje finner du noe nytt du liker eller gjenopplever gleden ved snø og vinter de fleste av oss kjente som barn? Hun tar deg med på både langrennstur og trugetur, i nydelige omgivelser og på en nivå som passer de fleste. Hafjell er et vinterparadis og byr på mil etter mil med snø, skiløyper og vakker natur. Du kan delta på bassengtrening også og det blir vinsmaking for de som ønsker. Helgen byr også på samtaler om tankemønstre, endringer og balanse i livet – hva er det gode livet for deg?

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for alle som har lyst til å prøve noen nye aktiviteter og å utvide din bekjentskapskrets med nye, hyggelige damer. Du kan gjerne reise alene, vanligvis er det 8 av 10 som reiser "singel" på våre reiser. Det eneste du risikerer er å få nye venner!
Alle aktiviteter er selvfølgelig frivillige, og man kan delta enten man er nybegynner eller erfaren. Vi tilpasser tempo til gruppen. Lysten til en langhelg i vinterskrud er det eneste kriteriet for å være med.

Din leder Linda Rønold

Din leder på denne reisen heter Linda Rønold. Å kunne leve et aktivt liv er ikke bestandig en selvfølge, det har Linda fått kjenne på kroppen. Gjennom livsstilsendringer, kosthold og trening har Linda gjort seg mange erfaringer om tankesett, mål og endringer, som hun ønsker å gi videre til andre. Nå ønsker hun å vise, motivere og dele gleden ved aktivitet med deg. Her kan du lese mer om Linda Rønold.

Din leder: Linda Rønold

Linda Rønold, er 47 år og kommer fra Oslo. Hun har tidligere jobbet blant annet med rehabilitering og hennes største utfordring fikk hun da hun selv ble alvorlig syk for om lag tolv år siden. Hennes unike historie om hvo...

Pris: 7 850,-
Inkludert:
  • Innkvartering ved Ilsetra (enkeltrom mot tillegg på 1100,-)
  • Halvpensjon under hele oppholdet
  • Deilig bad i oppvarmet basseng før frokost
  • Trugetur med lunsj
  • Langrennstur
  • Gode samtaler og herlig fellesskap
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
TransportType:Ingen transport
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Februar 2022

10/02Norge, Hafjell - Aktiv vinterhelg på Ilsetra
Leder: Linda Rønold
Mer enn 47 850,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo