Norge, Vestlia - Jentehelg med skikurs og avslapping

Dato: 3.- 6.februar 2022

Frisk og aktiv på ski - Varm velvære på Vestlia resort

En berikende langhelg med nye skikunnskaper, motivasjon, og velvære. Det blir kurs i både langrenn og alpint ute i Geilos fantastiske vinterparadis. På kveldene venter afterski, kos og egentid på hotellet! På Geilo er det fantastiske skiforhold med velpreparerte løyper og lysløyper i magisk natur. Vi har kurs for både nybegynnere og mer erfarne skientusiaster. Vår alpininstruktør Marthe og langrennsinstruktør Nina sørger for at du får maks utbytte ut fra ditt eget tempo og på ditt nivå.

Skiopplevelser med både alpint og langrenn på Geilo

Langrenn er stort på Geilo – det er over 550 km med langrennsløyper som venter deg. Løypene holder høy kvalitet og her finner man løyper til enhver smak. Blant flotte høyfjellsløyper og koselige løyper i skjermet skogsterreseng finner man garantert sin favoritt.
Alpint Geilo kan friste med varierte bakker med hele 39 nedfarter, alt fra svarte løyper til barnebakker (9 grønne, 10 blå, 15 røde og 5 svarte). Skibakkene på Geilo er fordelt på to sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. Det finnes 4 stolheiser, 4 T-heier og 9 tallerkenheiser.

Kursets innhold

Opplevelser som å fyke nedover alpinbakken, eller spenne på seg langrennsskiene og nyte en lang deilig tur i skogen er dobbelt så gøy om man gjør det sammen med andre og under god veiledning.

Langrenn: Vi deler inn gruppen etter nivå, slik at du får oppleve både mestring og utfordring der du er!

 • Nybegynner: Her får vi innføring i grunnleggenede langrennsteknikk, og dette passer for de som har gått lite på ski. Vi skal lære å gå på ski på en god måte, stå i nedoverbakker (ikke bratte eller lange) og rette og slett finne gleden på langrennsski.
 • Lett øvet: Dette er kurset for de som har gått litt på langrenn og som vil lære mer om riktig teknikk. Du må kunne beherske å stå i nedoverbakker fra før. Her vil vi fokusere på korrekt diagonalgang, dobbelttak og staking.


  Alpint: Vi deler inn gruppen etter nivå, slik at du får oppleve både mestring og utfordring der du er!
 • Nybegynner: Vi gjør oss kjent med ski og utstyr. Målet er at ploging går som en lek, vi jobber oss mot parallelle svinger og blå bakker (enkle bakker) suser vi ned.
 • Lett øvet: På dette nivået legger vi plogen bak oss, og jobber mot paraellelle svinger. Det å suse ned de røde bakkene og teste litt "carving" er målet.
 • Øvet: Vi finpusser parallelle svinger, koser oss på skjær og ser på individuelle utviklingspotensial.

Vestlia Resort

Overnatting på Vestlia Resort på Geilo

Vestlia Resort er et av Norges fremste ski- og sparesort. Resortet er et lunt og koselig resorthotell med nydelig innredning og avslappet atmosfære. Hotellet byr på mange ulike typer rom, så er man en liten gjeng som kommer kan man bli innkvartert sammen om ønskelig. Hotellet har 2 innendørs bassenger, deilig spa avdeling, treningsrom, bowling, flere lounger, stor bar og et engasjert personale.

Frokost og middag er inkludert i halvpensjon, hotellet bruker norske råvarer, gjerne lokale og kortreiste. Hotellet følger tradisjoner om foredling, men lar kokkene få bruke fantasi og kreativitet til å få frem de beste smakene.

Vinsmaking Vestlia

Det blir afterski og kanskje en paraplydrink eller flere i baren ;)

Etter noen herlige timer i langrennsporet eller bakken er det superdigg å ta seg en tur i Eventyrbadet:
Eventyrbadet på Vestlia Resort har hele 750 kvadratmeter og man kan fort føle seg som et lite barn igjen med aktivitetbasseng, og en 82-meter lang vannsklie som går helt fra fjerde etasje og inn i første. Ønsker man å roe helt ned anbefales en tur til Spa avdelingen (mot avgift) hvor man finner et innbydende basseng, et hvilkerom, en jacuzzi, en kaldkulp og to typer sauna. Man kan også bestille spabehandlinger av deres profesjonelle spaterapeuter.

Transport er ikke inkludert i reisen, kollektivmulighetene til Geilo er buss eller tog. Kjører du bil er det gratis parkering på hotellet.

Denne reisen passer for deg som:

 • er skiglad, uansett nivå og ferdighet, da all hensikt er å få mer glede ut av skikjøringen/-gåingen.
 • liker å stå på ski, men synes det er kjedelig å dra i bakken alene
 • trenger å bli skjemt bort på herlig hotell med nydelig mat
 • ønsker å få mer skikunnskap
 • vil ha bedre skiteknikk og mer mestringsfølelse
 • ønsker en hverdagspause
 • trenger positivt påfyll og litt nye bekjentskaper

skiferie

Helgens ledere er Marthe, Nina og Jeanette

Marthe, Nina og Jeanette er venninner, de har barn på samme alder og i samme klasse. Alle tre elsker ski, og kunne tenke seg en jentehelg med barnefri! Marthe og Jeanette har vært reiseledere og savner å være ute i felt og møte folk. Derfor laget de rett og slett sin drømmehelg på Geilo og inviterer flere med.

Marthe har jobbet som skiinstruktør på Geilo i mange år, hun kjenner løypene og bakkene ut og inn! Hun er lidenskapelig opptatt av å møte deg på ditt nivå og vil løfte deg som person og utøver. Hun møtte faktisk mannen sin her i skibakken under et skikurs ;) Hennes lidenskap er å vekke gleden med fysisk aktivitet utendørs, spesielt når en kan nyte det hvite gullet på vinterstid.

Nina elsker vinteren, og spesielt når hun kan spenne på seg langrennsskiene og bare fyke av gårde innover i vinterland.
Hun har treningsledelse i bunn, og trener barn i langrenn, året rundt.
Hennes mål er å få flere folk til å bli glad i å gå på langrenn, uansett nivå, alder og lengde på turen.

Jeanette er livsglad og energisk person som sitter og styrer Jomfrukontoret. Hun elsker uteaktiviteter og å farte ned alpinbakkene er noe av det hun elsker mest med vinteren. Jeanette kommer fra Loen i Stryn og med skimuligheter både vinter og sommer er ski noe som alltid har vært i hennes hjerte. Etter noen år uten ski på beina, gleder hun seg nå til kurs og teknikk i Geilos bakker.

Din leder: Marthe, Nina og Jeanette

Marthe Marthe brenner for fysisk aktivitet både ute og inne, sommer som vinter. Hun er utdannet sports-og aktivitetsleder, bachlor innen reiseliv ved BI og skiinstruktør fra Norges Skiforbund. Hun har jobbet flere vintre...

Pris: 5 890,-
Inkludert:
 • Innkvartering i delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
 • Velkomstdrink
 • Daglig frokost
 • Daglig felles middag
 • 1 dags heiskort
 • 3 timers langrennskurs
 • 3 timers alpinkurs
 • Tilgang til basseng og badstue
 • Sosialt fellesskap med andre ski-jomfruer
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Dag til dag program

Torsdag

etter 15:00     Innsjekk ved hotellet 
18.00               Velkomst drink og gatering
19.30                Velkomstmiddag

Fredag

08.00 - 09.00   Frokost ved hotellet
09.00 - 12.00     Langrennskurs, delt i to nivåer
12.00 - 13.00      Egentid
13.00 - 16.00      Alpinkurs, delt i tre nivåer
19.30                   Felles middag

Lørdag

08.00 - 10.00    Frokost ved hotellet
10.00 - 15.00      Tid på egenhånd. Vi anbefaler at man spenner på seg ski og tar seg utfor i bakken eller en langrennstur innover vidda.
16.00                   Afterski på hotellet i baren
19.30                   Felles middag

Søndag

08.00 - 10.00    Frokost ved hotellet
10.00 - 12.00      Egentid - vi anbefaler et besøk i bakken, i løypa, i badstua eller i bassenget.

Det er mulig å melde seg på privat kurs hos Marthe om man ønsker ekstra påfyll. Dette koster 490,- pr. time.
 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Februar 2022

03/02Norge, Vestlia - Jenteweekend med ski kurs
Leder: Marthe, Nina og Jeanette
Mer enn 45 890,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo