Skip to main content

Norge, Geilo - Aktiv helg på Bardøla

Dato: 25.- 28.november 2021

Bli med på en aktiv helg til Geilo i vakre vinter-Norge!

Nå har du mulighet til å bli med på en aktiv langhelg med allsidig treningsmuligheter og opplevelser i vakre Geilo og Bardøla Hotel. Sammen med Linda Rønold har vi lagt opp en herlig helg med flere forskjellige aktiviteter.

I løpet av denne langhelgen får du oppleve både langrennstur i fellesskap, teste ut trugetur i snøen og anledning til å boltre deg i bassenget med vanngymnastikk. Ikke minst inviterer vi til gode samtaler ved peisen etter en herlig middag med nydelig mat og vin sammen med andre hyggelige damer. Denne aktivitetshelgen med Linda vil du ikke gå glipp av!

Hva er det gode, aktive liv for deg?

Det gode aktive livet for deg er noe av det vi skal utforske litt i løpet av langhelgen. Det finnes nemlig ikke ett riktig svar på dette - alle må finne sin egen fasit. Men det som er sikkert er at det beste tidspunktet å begynne, det er NÅ!
«Bare jeg blir slank nok, har spart nok, treffer den rette, eller det passer litt bedre - DA skal jeg reise, bytte jobb, begynne å trene og gjøre de spennende tingene jeg alltid har hatt lyst til!»
Kanske du kjenner deg igjen? Vi mennesker har en tendens til å tro at alt må være på stell og en rekke krav oppfylt før vi kan gjøre det vi ønsker oss. Sånn er det ikke! Livet skjer her og nå, sies det i klisjéen, og det er sant. Du trenger ikke vente – du kan begynne med å prioritere deg selv akkurat nå! Endringer kan være vanskelig, men med de rette verktøyene for å finne ut både hva du ønsker deg og hvordan du kan nå dine mål, blir det lettere å gjøre det. Nå, ikke senere!


Bardøla Høyfjellshotell på Geilo

Bardøla er et ærverdig hotell med historie i veggene. Her finner du roen med en gang du tråkker innfor dørene, for denne herlige, lune og koselige atmosfære skal man lete lenger etter. Med fyr i peisen, kaffi eller kakao i koppen kan man nyte de enorme historiske inntrykkene dette hotellet gir. Hotellrommene er av god størrelse og nyoppusset i duse og harmoniske farger.

Bardola Hoyfjellshotell Geilo Ski

På Bardøla brukes mye ressurser på god, hjemmelaget mat. Hovedkjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokekunst. Bardølas egen importerte viner er hovedsaklig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet. De har ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører, fokus på kvalitet, og dyktige, engasjerte medarbeidere. Alt bidrar til en vellykket matopplevelse på Bardøla.

På hotellet finner man også et badebasseng hvor vi legger opp til noen vanngymnastikk i løpet av helgen. I tillegg finner vi et trimrom med et godt utvalg av apparater og en varm og god badstue. Alle basseng- og treningsfasiliteter er gratis for boende gjester.

Om programmet:

På denne turen treffer du Linda, som ønsker å dele en vinterhelg i vakre Geilo med deg. Vi tester ut ulike aktiviteter og kanskje finner du noe nytt du liker eller gjenopplever gleden ved snø og vinter de fleste av oss kjente som barn? Hun tar deg med på både langrennstur og trugetur, i nydelige omgivelser og på en nivå som passer de fleste. Før vi legger ut på skitur, får vi et lite kurs av en lokal skilærer, det er sikkert flere av oss som har godt av litt oppfriskning i skiteknikk. Geilo er et vinterparadis og byr på mil etter mil med snø, skiløyper og vakker natur. Mye av helgen foregår dermed utendørs, men det blir også aktiviteter inne. Du kan delta på bassengtrening også og det blir vinsmaking for de som ønsker og selvsagt gode måltider i fellesskap. Helgen byr også på samtaler om tankemønstre, endringer og balanse i livet – hva er det gode livet for deg?

Hvem passer reisen for?

Denne turen passer for alle som har lyst til å prøve noen nye aktiviteter og å utvide din bekjentskapskrets med nye, hyggelige damer. Du kan gjerne reise alene, vanligvis er det 8 av 10 som reiser "singel" på våre reiser. Det eneste du risikerer er å få nye venner!
Alle aktiviteter er selvfølgelig frivillige, og man kan delta enten man er nybegynner eller erfaren. Vi tilpasser tempo til gruppen. Lysten til en langhelg i vinterskrud er det eneste kriteriet for å være med.

Din leder Linda Rønold

Din leder på denne reisen heter Linda Rønold. Å kunne leve et aktivt liv er ikke bestandig en selvfølge, det har Linda fått kjenne på kroppen. Gjennom livsstilsendringer, kosthold og trening har Linda gjort seg mange erfaringer om tankesett, mål og endringer, som hun ønsker å gi videre til andre. Nå ønsker hun å vise, motivere og dele gleden ved aktivitet med deg. Her kan du lese mer om Linda Rønold.

Din leder: Linda Rønold

Linda Rønold, er 47 år og kommer fra Oslo. Hun har tidligere jobbet blant annet med rehabilitering og hennes største utfordring fikk hun da hun selv ble alvorlig syk for om lag tolv år siden. Hennes unike historie om hvo...

Pris: 5 400
Inkludert:
  • Innkvartering i valgt romtype delt twin rom eller enkeltrom (mot tillegg)
  • Frokost hver dag
  • Felles middag hver dag
  • Trugetur på fjellet
  • Vanngymnastikk
  • Trening med Linda Rønold
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
TransportType:Ingen transport
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

November 2021

25/11Norge, Geilo - Aktivitetshelg på Bardøla
Leder: Linda Rønold
Mer enn 45 400Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo