Skip to main content

Norge, Vestlia - Jenteweekend med skikurs

Dato: 4.- 7.februar 2021

Bli med på vinterens gøyeste skiweekend!

Opplevelser som å fyke nedover alpinbakken, eller gå en lang deilig langrennstur i skogen er dobbelt så gøy om man gjør det sammen med andre. Og det er nettopp dette man får på denne skiweekenend på Vestlia - på de beste og nydeligeste vinterdagene i februar.

Ikke bare får man nyte herlige dager på ski med mange andre "jomfruer", man får også mulighet til å lære skiteknikk eller friske opp teknikkene for de som er noe mer dreven på ski - både på langrenn og alpint med Marthe Kristiansen som instruktør. Dette er rett og slett en reise for de som vil være ute i deilig kald luft, nyte herlige forhold i bakken eller i langrennsporet og få et skikkelig avbrekk i hverdagen.


På Geilo er det fantastiske skiforhold med velpreparerte løyper og lysløyper i magisk natur. Alt ligger til rette for en herlig, nyttig og hyggelig skiweekend, hvor man får slappet av, roet ned og aktivisert seg - alt i ditt eget tempo og på ditt nivå.

Alle fortjener vi en hverdagspause og det å bli litt bortskjemt en gang i blant. Her kan du gi deg selv tid til berikelse med skikunnskaper, motivasjon, mestringsfølelse og godt påfyll.

Overnatting på Vestlia Resort på Geilo

Vestlia Resort er et av Norges fremste ski- og sparesort. Resortet er et lunt og koselig resorthotell med nydelig innredning og avslappet atmosfære. Hotellet byr på mange ulike typer rom, så er man en liten gjeng som kommer kan man bli innkvartert sammen om ønskelig.

Frokost og middag er inkludert i halvpensjon og hotellet bruker norske råvarer, gjerne lokale og kortreiste. Hotellet følger tradisjoner om foredling, men lar kokkene få bruke fantasi og kreativitet til å få frem de beste smakene.

Etter noen herlige timer i langrennsporet eller bakken er det superdigg å ta seg en tur i Eventyrbadet:
Eventyrbadet på Vestlia Resort har hele 750 kvadratmeter og man kan fort føle seg som et lite barn igjen med aktivitetbasseng, og en 82-meter lang vannsklie som går helt fra fjerde etasje og inn i første. Ønsker man å roe helt ned anbefales en tur til Spa avdelingen (mot avgift) hvor man finner et innbydende basseng, et hvilkerom, en jacuzzi, en kaldkulp og to typer sauna. Man kan også bestille spabehandlinger av deres profesjonelle spaterapeuter.

Vestlia Resort

Hotellet har 2 innendørs bassenger, deilig spa avdeling, treningsrom, bowling, flere lounger, stor bar og et engasjert personale. Velkommen!

Vinsmaking Vestlia

Transport er ikke inkludert i reisen, kollektivmulighetene til Geilo er buss eller tog. Kjører du bil er det gratis parkering på hotellet.

Langrenn

Langrenn er stort på Geilo – her finner man mer enn 550 km med langrennsløyper som venter deg. Løypene holder høy kvalitet og her finner man løyper til enhver smak. Blant flotte høyfjellsløyper og koselige løyper i skjermet skogsterreseng finner man garantert sin favoritt.

Alpint

Geilo kan friste med varierte bakker med hele 39 nedfarter, alt fra svarte løyper til barnebakker (9 grønne, 10 blå, 15 røde og 5 svarte). Skibakkene på Geilo er fordelt på to sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. Det finnes 4 stolheiser, 4 T-heier og 9 tallerkenheiser.

Nybegynner: Vi gjør oss kjent med ski og utstyr. Målet er at plog går som en lek, vi jobber oss mot parallelle svinger og blå bakker suser vi ned.

Lett øvet: På dette nivået leger vi plogen bak oss, og jobber mot paraellelle svinger. Det å suse ned de røde bakkene og teste litt "carving" er målet.

Øvet: Vi finpusser parallelle svinger, koser oss på skjær og ser på individuelle utviklingspotensial.

Denne reisen passer for:

 • alle skiglade, uansett nivå og ferdighet, da all hensikt er å få mer glede ut av skikjøringen/-gåingen.
 • deg som ønsker en hverdagspause
 • deg som ønsker å bli skjemt bort på herlig hotell med nydelig mat
 • deg som ønsker å få mer skikunnskap
 • deg som vil ha bedre skiteknikk og mer mestringsfølelse
 • deg som trives i et sosialt fellesskap


Din skiinstruktør Marthe Kristiansen

Marthe brenner for fysisk aktivitet både ute og inne, sommer som vinter. Hun er utdannet sports og aktivitetsleder, bachlor innen reiseliv ved BI og skiinstruktør fra Norges Skiforbund. Hun har jobbet flere vintre som skiinstruktør i alle skigrener. Hennes lidenskap er å vekke gleden med fysisk aktivitet utendørs, spesielt når en kan nyte det hvite gullet på vinterstid.

Din leder: Marthe Kristiansen

Marthe brenner for fysisk aktivitet både ute og inne, sommer som vinter. Hun er utdannet sports-og aktivitetsleder, bachlor innen reiseliv ved BI og skiinstruktør fra Norges Skiforbund. Hun har jobbet flere vintre som sk...

Pris: 4 990,-
Inkludert:
 • Innkvartering i delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
 • Velkomstdrink
 • Daglig frokost
 • Daglig felles middag
 • 3 timers langrennskurs
 • 3 timers alpinkurs
 • Tilgang til basseng og badstue
 • Sosialt fellesskap med andre ski-jomfruer
 • Heiskort/skipass kan kjøpes for de som ønsker å stå mer på ski enn på kurset.
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
TransportType:Ingen transport
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Dag til dag program

Torsdag

etter 15:00     Innsjekk ved hotellet 
18.00               Velkomst drink og gatering
19.30                Velkomstmiddag

Fredag

08.00 - 09.00   Frokost ved hotellet
09.00 - 12.00     Langrennskurs
12.00 - 13.00      Egentid
13.00 - 16.00      Alpinkurs
19.30                   Felles middag

Lørdag

08.00 - 10.00    Frokost ved hotellet
10.00 - 15.00      Tid på egenhånd. Vi anbefaler at man spenner på seg ski og tar seg utfor i bakken eller en langrennstur innover vidda.
16.00                   Afterski på hotellet i baren
19.30                   Felles middag

Søndag

08.00 - 10.00    Frokost ved hotellet
10.00 - 12.00      Egentid - vi anbefaler et besøk i bakken, i løypa, i badstua eller i bassenget.

Det er mulig å melde seg på privat kurs hos Marthe om man ønsker ekstra påfyll. 
 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Februar 2021

04/02Norge, Vestlia - Jenteweekend med ski kurs
Leder: Marthe Kristiansen
Mer enn 44 990,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo