Skip to main content
Status:
Fullt

Yoga med Anne Siv i september

Anne-Siv Aasen er vår leder på reisen til Nythun i september. Hun underviser i yoga i alt fra barselyoga, yoga for rygg, restorative/rolig yoga, vinyasa, klassisk yoga til senior yoga 60 +.Anne Siv har sin utdannelse i Pantanjali Yoga, en yogastil som er linket opp mot lyengar Yoga. Fokus på tekninkk og linjering i kroppen. Yoga i kombinasjon med reiser er mitt paradis forteller Anne Siv, og gleder seg til å dele en uforglemmelig yoga- og opplevelsesreise med deg i herlig norsk natur.

Nythun Fjellstuer

Nythun er en personlig høyfjellsstue og mest kjent for stedet der du spiser godt. Fjellstuene er rangert som distrikt-Norges tredje beste spisested! Vertskapet har erfaring fra gourmetkjøkken i inn- og utland. Deres kunnskap og lidenskap for mat i kombinasjon med gode, norske råvarer er unik – bare gled deg! Maten lages med kjærlighet til mat og gjest, friske råvarer og masse entusiasme. Vi har reservert stedets hytter, og hver deltager får rom for seg selv men man deler bad. Hyttene ligger rett over gårdstunet så det er kort vei å gå til den fristende yogaen og frokosten .... I septemer går vi ut på en felles tur i fjellet, og akkurat denne helgen pleier høstfargene være som best!

Les mer om Nythun her: http://www.nythun.com/

Yogareisen passer for deg som

  • Ønsker en avkobling i helgen
  • Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget god mat
  • Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
  • Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
  • Er nybegynner i yoga eller ønsker å fordype din praksis
  • Liker kombinasjonsferie med yoga & tur

Program

Fredag – Velkomstyoga og middag:
Kl. 16.00 Velkomst med frukt og kake for de som ønsker.
Kl. 17.00 Velkommen og praktisk informasjon (møt opp i yogaklær).
- 75 minutter ettermiddags yoga med hovedfokus på nakke, skuldre og øvre del rygg.
Kl. 20.00 venter en nydelig treretters middag på oss.

Lørdag – Morgen yoga, turmuligheter og Yoga
Kl. 08.00 Morgen Yoga. 60 min morgen yoga for å vekke opp kroppen, friløse spenninger og øke energi. Klar til en ny dag.

Kl. 09.15 Deilig frokost med grøt, frukt, brød og deilig pålegg.
Friperiode. Mulighet til turer i flott natur, lese en god bok, spille kort, kanskje egen yoga praksis

Ca. kl. 16.00 får vi litt forfriskninger.
Kl. 17.00 Ettermiddagsyoga med fokus på rygg, hofter og lår.

Søndag – Yoga og fjell
Kl 08.00 Starter vi dagen med morgen Yoga.
-60 min morgen yoga for å vekke opp kroppen, friløse spenninger og øke energi. Klar til en ny dag.
Kl.09.15 Deilig frokost med grøt, frukt, brød og pålegg.
Friperiode, pakking og utsjekk
Kl. 13.30 får vi litt forfriskninger og sier farvel.
Du kan gjerne ta en tur i fjellet med flere, for de som ikke ønsker å dra hjem med engang.

Om du ønsker å spise noe før morgen yoga anbefales det en lett smootie, frukt, nøtter eller annet lett da en anbefaler å ikke gjøre yoga på full mage.

Kommentar fra tidligere deltager med Anne Siv

"Hele reisen ble en minnerik opplevelse. Anne Siv er gjennomført profesjonell og var hele tiden tilgjengelig både under reise og oppholdet. Samtidig sørget hun for uforglemmelige yogaøkter tilpasset den enkelte. Med sin ekte tilstedeværelse støttet og justerte hun hver enkelt deltaker med gode råd og veiledning. Jeg tror at Anne Siv rørte samtlige med sitt engasjement for yoga og for den enkelte deltaker. Anne Siv har personlige og profesjonelle egenskaper langt utover det en kan forvente. Ta godt vare på henne :) "

Transport: Det er lagt opp til transport på egenhånd på denne reisen og våre deltagere kommer fra hele landet 😊 Men om noen kommer fra samme sted så oppfordrer vi folk til å kontakte hverandre for felles skyss. Vi sender ut deltagerliste ca 2 uker føre avresie. Det er også mulighet til å benytte Valdresekspressen til Fagernes Skysstasjon: https://www.nor-way.no/nb-NO Bussen går flere ganger daglig fra Oslo. Da kan man bli hentet på Fagernes med videre transport til Nythun fjellstue, eller man deler en taxi. Det er ca 20 minutter å kjøre.

Vi gleder oss til å møte DEG på Nythun Fjellstuer til vår yogahelg. Det er mindre grupper, så vær rask med din påmelding.

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo