Norge, Valdres - Yoga og gourmetmat i fjellheimen

Dato: 3 - 5 november 2017
Pris: 3 900,-

• Vinyasa og Yin Yoga
• Tilpasset alle nivåer
• Norsk yogalærer
• Gourmet mat
• Vegetarmat
• Frisk fjelluft
• Godt merkede turstier i naturskjønne omgivelser
• Hyttekos
• Mulighet for kulturopplevelser

 

Last ned program

Yoga og gourmet i Valdres

Flere datoer: 22.-24. september og 03.-05. november 2017

Finn balanse og ro i kroppen ved å koble ut med en helg på fjellet. Finn styrken i kjernemuskulatur, rygg og overkropp gjennom myk og velgjørende vinyasa. Yogaen passer absolutt alle uansett erfaring. Unn deg en opplevelse utenom det vanlige, der du blir i ett med moder jord og kjenner på innsikt og tilstedeværelse.  Vi bor på Nythun fjellstuer, og blir servert de nydeligste gourmetretter med ferske råvarer.

Yogaprogrammet i september

Heidi har jobbet mange år innenfor næringslivet før hun virkelig klarte kjenne at hun ikke var på rett plass i livet og hverken fikk brukt sitt potensial eller formidlet det hun egentlig er her for. Men hun måtte selv gjøre en indre reise for å få kontakt med det unike hun har inni seg. Hun ønsker nå å hjelpe deg å finne tilbake til både det som gjør deg unik og ditt potensial. Hun er utdannet som psykomotorisk fysioterapeut, yoga-instruktør og terapeut. Hun har også tilleggsutdanning som livsstyrketrener og coach samt flere kurs innenfor forskjellige massasjeteknikker, TFT (tankefeltterapi) m.m. I tillegg til dette er hun også innviet i nytids-Reiki. Hun har jobbet som terapeut og kursholder i mange år, samt undervist i yoga og mindfulness på helhetsterapi utdanning på Solstadakademiet.

Hva er MediYoga?

Denne yogaformen er spesielt utviklet for medisinske formål, og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Øvelsene er myke og rolige og kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Hvis du er helt frisk kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.  MediYogas rolige og meditative form skjuler dype og omfattende påvirkninger i kropp og sinn. MediYoga er en terapeutisk yogaform, basert på den gamle yogaformen Kundalini vevet sammen med aspekter fra tradisjonell kinesisk medisin (TKM) og moderne medisin. Du trenger ikke være syk for å gjøre MediYoga, og vil ha like stor glede av den uansett hvor du er i livet eller hvilken forfatning helsen din er.  Jeg vil instruere deg i Medisinsk yoga, en terapeutisk yoga med enkle fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon som har en positiv helseeffekt på kropp og sjel. Daglige yogaøkter vil gi økt flyt av prana (livsenergi), løse spenninger i kroppen og gjøre deg mer feksibel og bevegelig både i kropp og sinn.  Nivået passer både for deg som har praktisert yoga tidligere, men også for deg som prøver yoga for første gang. Yoga står på programmet 1-2 ganger pr dag.

Yogaprogrammet i november

Inga Maria holder workshops, kurs og yogaretreats i inn og utland og er kjent for sin varme og humor, lekne tilnærming til sin praksis samt hands-on justeringer. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk og terapeutisk yoga med yogafilosofi og biomekanikk sentralt som er overførbart til hverdagen. Inga underviser denne helgen i Vinyasa, yin og restorativ yoga med innspill av pranayama og meditasjon.

«Målet mitt er å inspirere & spre bevegelsesglede – så vel som innsikt og frihet i egen kropp og sinn for alle, uansett forutsetninger. Varmt velkommen!»

Inga reiser 03.-05. november 2017

Nythun Fjellstuer


Nythun er en personlig høyfjellsstue og mest kjent for stedet der du spiser godt. Fjellstuene er rangert som distrikt-Norges tredje beste spisested! Vertskapet har erfaring fra gourmetkjøkken i inn- og utland. Deres kunnskap og lidenskap for mat i kombinasjon med gode, norske råvarer er unik – bare gled deg! Maten lages med kjærlighet til mat og gjest, friske råvarer og masse entusiasme. 

Les mer om Nythun her: http://www.nythun.com/

Pris:
3 900,-
Dager:3
Inkludert i reisen
• Overnatting i 2 netter
• Frokost daglig
• 1x3 retters vegetar middag
• 1x4 retters vegetar middag
• Daglig forfriskninger med frukt og kake
• Yoga med norsk leder
• 4 yogaøkter
Bestill reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
03/11Norge, Valdres - yoga og gourmetmat på fjellheimen83 900,-Bestill