Skip to main content

Norge, Voss - Yogaretreat på nydelige Voss

Bli med Anne Siv Aasen på høstreise til nydelige Voss med yoga, meditasjon og pusteteknikk både morgen og kveld.

Med Vangsvatnet som utsikt blir vi innkvartert på det koselige og familiedrevne Voss vandrerhjem.

Her vil det bli yoga hver morgen og kveld (75 min morgen, 60 min kveld), hvor vi starter dagen med en deilig morgenøkt. Det blir gode øvelser for hele kroppen, pusteøvelser og meditasjon. Enkle øvelser og enkle flytsekvenser for å vekke opp kroppen, løse eventuelle spenninger og lade opp energi til en ny dag. Kveldens timer har første del med aktive, oppvarmende øvelser, til siste del som roer ned med restorative øvelser og god avspenning.

Passer denne reisen for meg?

Langhelgen på Voss passer for nybegynnere eller for deg som har praktisert yoga over tid. Det er yoga for deg og bare deg, med det utgangspunktet du har. Yogaøktene vil foregå utenfor Voss Vandrerhjem med utsikt til Vangsvatnet og fjellene (værforbehold) og inne i et av rommene som er til disposisjon der.

Vakre, morsomme og fine Voss

Voss er kjent for nydelig natur og varierte, morsomme og utfordrende aktiviteter for alle alderstrinn. Vandring, terrengsykling, fallskjermhopping og alpint. Området har flotte slalombakker og langrennsløyper. Om sommeren er området populært for fotturer, ridning og fiske. Dersom du er av den vågale typen, kan du prøve fallskjermhopping, rafting eller vindtunnel. Kanskje spise lunsj på toppen av gondolbanen, med flott utsikt fra Hangurstoppen? Det er mulig å leie seg kano, kajakk, SUP og sykkel i nærheten. På ein kveld eller regnværsdag kanskje Voss Vind med innendørsflyging eller svømming og badstu på Vossabadet frister mest (www.vosshostel.com).

Om Voss Vandrerhjem:
Voss Vandrerhjem ligger med egen strand ved Vangsvannet, kun 800 meter fra tog- og busstasjon og Voss Gondol. De har fellesareal med bordtennis og biljardbord og en hyggelig peisestue.

Voss Vandrerhjem ligger i et rolig område hvor vi passerer det flotte kulturhuset på veien til sentrum. Butikker, apotek, restauranter, cafeer og treningsenter ligger på rekke rad. Kort vei til Voss Aktivitetspark for utendørstrening og Vossabadet.


Frokost er inkludert i prisen, samt middag. Frokostbuffeen består av lokalbakt brød, økologiske egg og økologisk frukt og grønt fra Finnegarden, rett over vegen. Lunsj må du stå for selv siden flere kanskje vil ta ut på aktiviteter eller turer og spiser der det måtte passe.

Middag: Vi har fokus på sunn og god mat, med mye grønt og vil ha ulike vegetarretter (med tilbehør/ alternativ for kjøttspisere). Har du allergier/ intoleranser, vennligst oppgi det ved påmelding.

Anne Siv vil lage en meldingsgruppe når vi kommer fram, slik at vi enkelt kan kontakte hverandre om noen har forslag til frivillige fellesaktiviteter. Det er utrolig mye gøy å finne på eller bare slappe av i peisstuen, ha egentid, alt etter hva en føler for og har lyst å ha ut av langhelgen.

Status:
Fullt

Søk reise

Dag til dag program

PROGRAM FOR DAGENE


Torsdag
Innsjekk etter kl. 16.00

Kl. 18.00 Vi møtes på terrassen utenfor resepsjonen (utsikt mot Vangsvatnet).
Velkommen og praktisk informasjon (møt gjerne i yogaklærne)

Kl. 18.30 – 19.30 Yoga 

20.00 Felles middag
 
Fredag og Lørdag
07.45 – 09.00 Morgen Yoga

09.00 Frokost

Friperiode

18.30 – 19.30 Yoga 

20.15 Felles Middag

Søndag
07.45 – 09.00 Morgen Yoga

09.00 Frokost

Oppsummering, takk for nå og vel hjem 
Utsjekk 11.00 

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo