Skip to main content

Norge, Vestlia - Kick off 2021 med trening og livstilweekend

Dato: 14.- 17.januar 2021

Kick start 2021 - Årets energi boost

Sammen med Christin Kalve inviterer vi til en herlig og aktiv langhelg med fokus på DEG og din livskvalitet.
For å trives i en aktiv hverdag er vi avhengig av gode prosesser i kroppen, som en god fordøyelse, et sterkt immunforsvar, et klart hode og en bevegelig kropp. Kanskje dette er noe som har stått på DIN ønskeliste, og har blitt stående der?

Realiser nyttårfortsettene en gang for alle! Bli med Christin Kalve på en skikkelig magisk jentehelg på Geilo, med trening & livsstil, fellesskap og mye morro.

Nå skal vi komme i gang med årets trening og fokuset er; Helårsformen!

Denne helgen får du støtte til å skape hverdagslykke med gode vaner og rutiner du vil digge! Christin er meget flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av turen både fysisk og mentalt . Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.

Mye mer enn bare trening!

En reise med Christin er det mye mer enn bare effektive og inspirerende treningsøkter. Mestring, livsglede, selvtillitt og overraskelser er stikkord som alltid er med når vår Persolige Trener og motivator Christin leder treningsreisene sine.
Gled deg til ulike tema og et variert og motiverende program bestående av både -styrke, bevegelighet, rytmer, yoga /stretching og kondisjon. WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1 kg lettere og med masse ny og positiv energi.Iløpet av jentehelgen får du lære om og bli inspirert til hvordan

 • ta ansvar for din egen helse og hverdag
 • du kan aktivere og optimalisere din livskvalitet
 • bedre din fordøyelse og forstå at en sunnere tarm gir mer livskvalitet
 • styrke - strekke på kroppen
 • bli kjent med hormonbalanserende og effektive hverdags øvelser
 • kjenne på det å få opp pulsen og hva det gjør i kroppen din

En investering i god helse

Denne trening og livstilsweekenden passer for alle typer kvinner som har lyst til å bli motivert til å enten komme i gang med trening eller få inspirasjon til å fortsette å trene regelmessig. Det er også en perfekt helg for alle som ønsker å få et avbrekk i hverdagen, lade batteriene, nyte og berike sansene med trening, inspirasjon, god mat, fantastisk natur og litt «luksus» på et flott hotell.

Høydepunkt

 • 2 -4 daglige varierte og inspirerende treningsøkter med Christin
 • En av norges mest erfarne og beste gruppetreningsinstruktør
 • ABC alfabet trening - ditt eget treningsprogram
 • Flower power rytmer og middag
 • Trening - spa & utvikling
 • En magisk god start på det nye året
 • Lukket FB gruppe med bilder & film fra hele helgen


Hva om jeg ikke er sprek nok?

Null stress, ikke bekymre deg, vedder på at halvparten av de påmeldte tenker det samme ;) Noen er kanskje redd de ikke er i god nok form til å delta på en en slik weekend, men fakta er at det er ingen som er i for dårlig form. Det er overhode ingen krav til fysisk god form for å delta denne helgen. Christin tilrettelegger individuelt og legger opp alle aktiviteter i ulik vanskelighetsgrad. Det som er viktig er at du kjenner på utfordring og mestring der du er akkurat nå, det er der du kan vokse. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta og hvor mye du ønsker å ta deg ut.

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag. Nesten alle øvelser går på tid, slik at man gjør så mange repetisjoner man orker på hver stasjon. Noen vil ta 25 push ups, og andre fem. Og det er helt i opp til hver og en. I tillegg kommer Christin med mange fine tips til motivasjon og trening hele helgen. Christins største mål er å inspirere deg til å komme i gang med å trene, og gi ny inspirasjon og indre styrke til å opprettholde treningen for de som allerede trener regelmessig, samt å gjennomføre gode rutiner i hverdagen.

Programmet:

Du vil oppleve en reise med et variert og motiverende opplegg bestående av ulike livstils temaer, styrke, kondisjon trening, bevegelighet og pust, rytmer, og deilig
stretching hvor Christin gjerne gir deg en unik og magisk «aromatisk stretching & touch» med trykkpunkt massage.

Christin vil engasjere, informere og dele av sin kunnskap- erfaring og energi.
Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer med inspirerende samtaler og hyggelig nytt bekjentskap.

Denne helgen passer for deg som...

 • Vil starte 2021 med ny giv
 • Liker å være i fysisk aktivitet, eller ønsker å bli glad i fysisk aktivitet
 • Ønsker å bli kjent med nye mennesker
 • Trenger en vennlig puff i... for å komme i gang med trening
 • Ønsker å lære mer om fysisk og mental trening, kosthold, og hvordan du kan bruke dette i en hektisk hverdag
 • Ønsker å lære hvordan du kan gjøre styrketrening tilpasset din kropp og dine behov


Det handler ikke om alt du MÅ KUTTE, men hva du kan tilføre i hverdagen og på Christins reiser motiveres du til å tilføre hverdagen med gode opplevelser - vaner og rutiner!

«Getting you exited to create a healthy and happy life you love» Christin

Vår instruktør - Christin Kalve


Vår motivator, PT og treningsekspert på denne reisen er Christin Kalve; en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Hun er kjent for sin gode energi og evne til å motivere andre med sin kunnskap og enorme livs-og treningsglede. Christin gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter som passe like godt for helt utrente til godt trente.

 • Hun er utdannet gjennom AFPT - iSAFE -instruktør i aerobic, step, sykkel, styrke, dans & stretcing.
 • I tillegg er hun spa-terapeut og en personlig trener som er lidenskapelig opptatt av at du skal ha en kropp i balanse og at du skal få mer hverdagslykke gjennom effektive treninger for kropp og sjel.
 • På hennes treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje litt stølhet også? Hun er til daglig å finne på Sport-Treff helse og spa Club på Stord som eier og drifter.

Hverdagsmagi

Christin brenner for hverdagsmagi og det å gjøre trening og kosthold så inspirerende og lett som mulig. Hun setter spesielt fokus på hvor mye både fysisk og mental trening betyr for et bedre liv.

Du får gjerne oppgaver og råd knyttet til livskvalitet, vaner, rutiner , gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man SELV velger å ta.

Det er nå du har mulighet til å aktiver og optimaliser din livskvalitet ved å lære å ta ansvar for din egen helse og hverdag!

Din leder: Christin Kalve

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren & fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet i 30 år som instruktør så hun er en me...

Pris: 6 990,-
Inkludert:
 • 3 netter i delt rom eller enkeltrom mot tillegg.
 • Daglig frokost
 • Middag hver dag
 • Alle treningstimer og workshop
 • Flower Power kveld med Christin
 • Fri inngang til Eventyrbassenget
 • Fri tilgang til Vestlia Resort fitness avdeling
 • Langweekend med herlig fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet.
TransportType:Ingen transport
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Dag for dag program

Torsdag
Innsjekk fra 15.00
kl. 17.00 - Mobilitet - pust og de 5 Tibetanske ritene(yoga)
kl. 17.30 - Endorfin fest med effektive TABATA intervaller
kl. 18.00 - Core attack - kjernemuskulaturen skal kjennes
Kl 19.30 - Middag og Gathering i baren

Fredag - Program kommer

Lørdag
07.30 - 10.00 Frokost
Tid å bruke bassenget eller booke time til spabehandling
07.30 Pust -Mobilitet - aromatisk stretch
10.00 Rytmer & mobilitet
10.30 20 stk effektive HIIT intervaller (styrke-kondisjon)
11.30 WORKSHOP : RESTART «Aktiver og optimaliser din livskvalitet & få mer hverdagsmagi«
1300  og utover - mulighet å kjøpe lunsj på hotellet eller hva med SPA?
16.00 LIVE BURPEECHALLENGE- du klarer mer enn du tror
17.30 Flower Power RYTMER & photo shoot
18.00 VINSMAKINGKURS (mot ekstra kostnad)
19.30: Middag & sosialt

Søndag
07.30 Pust -Mobilitet - aromatisk stretch & relax
8.00 Morgen mix & ABC ditt eget treningsprogram til å ta med hjem
09-11: Frokost
12.00 Sjekk ut og vel hjem

Endringer kan forekomme

Timebeskrivelser

Mobilitet - pust og  de 5 Tibetanske ritene

Har du hørt om UNGSOMSKILDEN? Jeg er INGEN YOGA EKSPERT men jeg kom over disse 5 enkle og gode yogaøvelsene for mange år siden og fikk lyst å dele dem med dere. Jeg praktiserte dem selv nå i over 10 år og er overrasket over resultatet fysisk og psykisk!

Rytmer & Mobiltet 

– Alle er født med en rytme og med bevegelser. Vi må tørre å bruke de gjennom livet. Det å danse skaper deltakelse og glede. Alle kan danse og alle er uttrykkende kropper, helt fra vi tar vårt første åndedrag. Kroppen er den viktigste kontaktflaten mellom dere og andre. Derfor må vi tørre å danse oss mer levende

Våg å bruk rytmen din og dans deg mer levende, kjenn at hele kroppen beveger seg og smilet blir bredere og bredere før vi avslutter med deilig  mobilitet ene dagen og andre dagen blir det Ryttmer og puls:) 

Helkroppstrening i Pyramide (inspirerende høyrepitisjon styrke)

Se for deg en flott pyramide som vi skal klatre oss oppover i felleskap og god energi:) Vi starter med feks 100 rep tåhev - 90 rep knebøy- 80 rep mage - 70 rep utfall- 60 rep rygg- 50 rep bryst - etc….

DITT NAVN = DIN TRENINGSØKT 

Er DU klar for en real utfordring?? Finn dine bokstaver, og sett sammen din treningsøkt! Du får utlevert alfabetet med en øvelse for hver bokstav, så da er det bare å sette sammen økta di etter navnet ditt. Og du...Ikke glem å ta med etternavnet også! Skulle du være en av de heldige som har to fornavn og to etternavn, så kan du dele opp økta i to.

Core attack - Styrk kjernen din

En sterk kjernemuskulatur handler ikke om six pack! Visste du at kjernemusku­la­turen er selve kraftsenteret ditt? Musklene rekrutteres i forskjellig rekkefølge i en ganske så sammensatt «symfoni», der de innerste musk­lene fyrer av først, tett etterfulgt av muskler i lag lengre ute. Jo bedre trent du er i kjernen, jo bedre jobber disse musklene sammen. Jo sterkere kjerne, desto større kraft kan du produsere.

- Ikke minst kan det å ha en sterk kjerne være med på å forhindre at du utvikler slitasjer, leddproblemer, ryggproblemer og andre skader 

Hva er Tabata-trening?

Tabata-trening er en form for effektiv intervalltrening som består av åtte arbeidsperioder på 20 sekunder hver, adskilt av 10 sekunder pause. En full Tabata-sekvens har dermed en varighet på bare 4 minutter.

HIIT trening

Høy intensitets intervall trening (HIIT) er en treningsmetode hvor du brenner maksimalt med kalorier på minimalt med tid. Du veksler mellom korte intervaller og aktiv hvile som gjør at du klarer å yte hardere enn ved vanlig kondisjons- og styrketrening. Intervallene i en HIIT treningsøkt kan vare fra noen sekunder opp til flere minutter.

Pust- mobilitet & aromatisk relax

Å bruke pusten mer bevist -trene mobilitet vil gi deg en kropp som tåler hverdagslige bevegelser bedre og du minsker faren for skader. Mobilitetstrening vil også hjelpe deg med å oppnå bedre teknikk i styrkeøvelser.  Alltid litt ekstra på trening med  Christin , Når vi puster inn eterisk olje ved f.eks. pust -massasje eller aromatiske bad, transporteres partiklene ned via luftrøret og videre ned til lungene. . Du kan feks fordampe lavendel for å redusere stress, og peppermynte når du trenger å styrke konsentrasjon og mental klarhet.

Flower Power Rytmer & PhotoShoot

Her tar vi på oss vårt FLOWER POWER antrekk og møtes for herlige rytmer og skaper god stemning. Blir som et «vorspiel» til vinsmaking og middag 

Pippi trening (ta på ditt Pippi «outfit» ) Slipp løs din indre Pippi

Helt siden Pippi løftet hesten sin, har menn som vil skryte av sin overlegne fysiske styrke, følt at kvinnene puster dem i nakken:) Selvsagt har vi vent oss til at kvinner fint klarer all verdens fysiske styrkeprøver – uten at de nødvendigvis skryter av det til høyre og venstre eller viser det på sirkus.

Husk du klarer mer enn du TROR STERKE KVINNE:) 

 

LIVE  BURPEECHALLENGE- du klarer mer enn du tror

Om du aldri har testet ut  så bli med på årets første BURPEECHALLENGE dirkete fra Vestlia resort :) 

Christin garanterer at du klarer mer enn du tror og forer hjernen med:)  

Hva er den ene tingen du skal gjøre helt frem til du forlater dette livet? Jo du skal legge deg ned og du skal reise deg opp:) Burpees er noe christin vet veldig mange har et elsk-hat-forhold til: elsk fordi det virkelig gir følelsen av at du har trent hardt, pulsen øker fort og du svetter enda fortere. Hat fordi det kan bli skikkelig tungt etter hvert og det er så altfor fristende å gi seg. IKKE GI DEG! – håper du tar utfordringen

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Januar 2021

14/01Norge, Vestlia - Kick off 2021 med trening og livstilsweekend
Leder: Christin Kalve
Mer enn 46 990,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo