Skip to main content

Norge, Oscarsborg - Trening med mening

Dato: 3.- 6.juni 2021

Variert treningsreise til Oscarsborg

En trenger ikke reise langt bort for å få nye impulser, inspirasjon eller treningsglede. Denne førsommer-reisen har vi lagt til Oscarsborg med vår treningsleder Marit.

Oscarsborg er
et festningsanlegg som fungerte som indre forsvarsring i Oslofjorden. Det er et historisk landemerke og mest kjent for senking av den tyske krysseren «Blücher» den 9. april 1940. I dag er den militære virksomheten lagt ned, og festningen er åpen for sivile. Med store utearealer, mye historie og herlig natur gleder vi oss til å sette fart på puls og bevegelser.

Variasjon og mestring

er viktig når vår leder Marit gjennomfører treningsreiser. Samtidig vet vi at det er utenfor komfortsonene magien skjer. Denne helgen blir det fokus på både styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighet og egentid!!

Reisen vil passe for deg som vil være fysisk aktiv og trene sammen med andre, samtidig som du vil ha egentid og oppleve Oscarsborg fantastisk historie og beliggenhet.

Ønsker du treningsinspirasjon er det bare å bli med! Her er ingen aldersgrense, men det forventes at du har noe erfaring med trening. Det vil uavhengig av alder og fysisk form legges til rette for at du skal oppleve mestring og treningsglede!

Du er velkommen å reise alene, med en venninne, søster, datter eller mor! Her blir vi raskt en herlig gjeng som blir godt kjent og har mye moro og svett trening sammen.

Trening og program

Vi gjennomfører trening både ute og inne, med egen kroppsvekt og småutstyr som minibands og strikk.
Det blir økter med fokus på styrke av hele kroppen, og det blir PULStrening til musikk. I tillegg blir det yogainspirerte økter med bevegelighet, balanse og avspenning. Variert og allsidig, og garantert noe som passer en hver.

Oscarsborg Festningshotell

Oscarsborg Hotell & Resort ligger på Oscarsborg Festning kun 30 minutter fra Oslo. Her blir vi innkvartert i delt twinrom eller enkeltrom. Frokost og velkomsmiddag første dag er inkludert i prisen. Med flott natur, mektige festningsbygg, undersjordiske ganger og strand skal vi virkelig ha en herlig treningshelg sammen.

Hvem er min treningsleder?

Marit digger kaffe og kanelboller, gode menneskemøter, skiturer, løpeturer, en ordentlig styrkeøkt, sofa med en god serie eller film.
Hun brenner for folkehelsa! Ingenting gleder henne mer enn å bidra med at du har en god helse ut fra dine behov og ønsker!
Les mer om Marit Endresen her


Hvilken resultat kan jeg forvente meg etter ei helg med trening på Oscarsborg?

 • Du får inspirasjon til å fortsette med gode treningsvaner
 • Du får lære hvordan du kan trene korte effektive økter, som du kan gjøre når som helst, og nesten hvor som helst.
 • Du får finpusset på teknikken din, på enkelte styrkeøvelser.
 • Du har med deg hjem ditt eget treningsprogram.
 • Du får kjenne på verdien av å trene variert.
 • Du drar hjem med overskudd og energi, og nye bekjentskap. Klar for å møte sommeren i storform!"Action is the power of the word " Marits motto.

Din leder: Marit Endresen

Marit Endresen er utdannet allmennlærer, personlig trener samt sertifisert coach (DNCF). Hun har vært i treningsbransjen siden 1997, som treningsveileder og gruppeinstuktør i SATS. Siden 2010 har hun jobbet 100 % med tre...

Pris: 5 690,-
Inkludert:
 • Innkvartering i delt twinrom/enkeltrom mot tillegg
 • 2 retters velkomstmiddag
 • Daglig frokost
 • 2 daglige treningsøkter med Marit
 • Sosialt felleskap med andre treningsglade jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Juni 2021

03/06Norge, Oscarsborg - Trening med mening
Leder: Marit Endresen
Mer enn 45 690,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo