Skip to main content

Norge, Krøderen - Yoga, Breathwork og Biodanza på Nordretret

Dato: 22 - 25 oktober 2020

Bli med oss på holistiske opplevelser langs Krøderfjorden

For mange mennesker er livet er en konstant søken etter noe uten å vite nøyaktig hva. Osho sier at livet er som en pilgrimsferd til kjærlighet; hvis vi ikke oppnår en indre følelse av kjærlighet, forblir livet vårt en evig pilgrimsferd. Dette vil vi forsøke å gi deg svaret på med 4 herlige dager sammen på Nordretret. Nærhet til naturen, sjøen, deg selv og andre du måtte ønske å dele opplevelser med. Vi inviterer til yoga, breathwork og sjamanistiske ur-ritualer i norsk natur.

Yoga, pust og dans

deg selv til økad livsglede i dette høsteventyret med Christina Nordstjärne og Marthe Alva på denne reisen til Nordretreat, ca 1,5 time vest for Oslo. Breathwork = pustearbeid og en New Age-betegnelse for forskjellige pustepraksiser der den bevisste kontrollen av pusten sies å påvirke en persons mentale, emosjonelle eller fysiske tilstand, med en terapeutisk effekt.

Om Nordretreat:

Dagens eiere er Live og Kristoffer Svalastog Skinnes. De forteller: - Vi har laget oss et "big hairy goal" om å bli beste gård i verden på klima, dyrevelferd og sosiale medier...! Vi har lagt om hele gården med sine 310 mål innmark til økologisk drift på regenerative og biodynamiske prinsipper. Skogen er på ca 7000 mål. Vi har soyafritt økologisk forede frittgående gris og sauer som lever deilige liv på beite og avlives fullstendig stressfritt på beitet sitt. Vi bygget eget slakteri på gården i 2018 for å få til dette. Vi leier ut hytter både til rekreasjon og jakt. Ekslusiv krepsing i Krøderfjorden er en av våre speisaliteter, både for vennegjenger/familie og bedrifter.S iste nytt er en Lavvo Yogashala, tretopphytte og utebadstue på en av strendene til gården! Vi driver stadig med nye prosjekter og utvikling så følg med - og se menyen for de eksisterende produktene :)
Vi har som mål å drive gården som heter Nedre Skinnes Gård så godt at begge kan leve av å jobbe her. Vil du følge hverdagen her kan du sjekke bloggen gardsfruene.no.

Dette kurset passer for deg som

Vil vite mer om sammenhengen mellom kropp, følelse, tanke, sjel
Vil føle en dypere mening med din personlige reise i mysteriet vi kaller livet
Lengter etter å kunne åpne deg for en følelse av frihet, nærhet og kraft uten noen ytre årsak

Aktiviteter

Under retreaten tar vi deg gjennom en indre og ytre reise til nærvær i nåtiden. Det blir mye glede, kraft, avslapning og undring med en blanding av:
- Yoga
- Breathwork
- Dansereiser
- Seremoniell kakao seremoni
- Sjamanistisk trommereise
- Hypnose
- Meditasjon
- Sjamanistiske ritualer
- Naturopplevelser i nærområdet

Hvor ligger Nordretreat?

I bygda under Norefjell, idyllisk langs Krøderfjordens grønne bredd, ligger Nedre Skinnes Gård som drifter Nordretreat. Midt mellom Krøderen og Noresund, på vestsiden av fjorden. Det er ca 1,5 times kjøretur fra Oslo området.

Hva du kan forvente av dagene:

En trygg sirkel der du kan hvile inn i ditt autentiske selv uten masker og krav. Denne retreaten er designet for å gi deg en pilgrimsferd inn i en dypere følelse av selvkjærlighet og selvinnsikt. Fra ditt innerste vesen, ditt sanne jeg,kan du blomstre i livet ditt og manifistere drømmene dine i samklang med din sjels unike gave og visdom.

Våre ledere:

Christina Nordstjärna er utdannet spesialsykepleier, breathwork instruktør, yoga- og mindfulness-lærer, hypnoterapeut og akupunktør. Tilbrakte 10 år i India med Masters. Har studert effekten kropp sinn og sjel har ved å praktisere yoga, breathwork og hypnose i over 10 år. Christina er født i Sverige men bor og arbeider i Norge - og på reiser for oss i Jomfrureiser.

Marthe Alva hadde sin første oppvåkning i en alder av 21 år. Dette var det store skiftet. Fra det øyeblikket dedikerte hun livet sitt til å studere sjamanisme og healing. Hun har bodd i Amazonas-jungelen, i Himalaya og i Andes fjellene, lært av mestere fra mange forskjellige tradisjoner og vever sammen visdom på sin unike måte. Hun har vært lærling i sjamanisme siden 2007.

Alva er utdannet i Biodanza Heart In Motion, Womb Awakening, Theta Healing, Munay-Ki Rites og Naturmedisinsk aromaterapi. Hun har holdt forskjellige workshops og retreater over hele verden siden 2012. Alva er en visjonær, en vill og varm kvinne med et sterkt engasjement for helbredelse og autentisk tilstedeværelse. www.marthealva.com

Med andre ord en fantastisk varm kvinne duo som vil gjøre sitt ytterste for veilede deg i din indre reise. Velkommen til en dyp og kraftfull retreat hvor vi utforsker vårt indre mysterie med glede, mykhet og respekt.

Din leder: Christina Nordstjärna

Christina Nordstjärna, er utdannet spesialsykepleier, akupunktør, hypnoterapaut, yoga og mediasjonslærer samt Osho Breathwork terapeut. Tidligere har hun bodd i India med visdomslærere i over 10 år. Siden 2010 har Christ...

Pris: 7 900,-
Inkludert:
 • 3 netter i delt rom på holistisk landhotell
 • Alle måltider alle dager -
 • fra middag dag 1 til og med lunsj dag 4
 • Vegetar og sunn hjemmelaget kost laget av egen kokk
 • Sengetøy og laken er inkludert
 • Daglige kurser og aktiviteter med våre to ledere
 • Program fra tidlig morgen til kveld
 • Reisen er omfattet av Reisegrantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Program

Torsdag

17.00 Ankomst og registrering - kom gjerne før. Det er mulig å sjekke inn etter kl 15.

18.00 Åpningssirkel

19.00  Middag

20.00 Yin Yoga, parøving, badstue + isbad (vi kaller det isbad også om det ikke er is på sjøen)

 

Fredag 

07-08.30 Yoga, badstu + isbad

09-09.30 Frokost

10-11.30 Breathwork, dyp avspenning og meditasjon

11.30-12 Kaffe te snack

12-13.30 Biodanza Heart In Motion dansereise

13.30-15.30 Lunsj og fritid

15.30 – 18.30 Kakao seremoni 

18.30 Middag

19.30 Healing og avspenning, par øvninger mm

 

Lørdag

07-08.30 Yoga, badstu + isbad

09-09.30 Frokost

10-11.30 Breathwork, dyp avspenning og meditasjon

11.30-12 Kaffe te snack

12-13.30 Biodanza Heart In Motion dansereise

13.30-15.30 Lunsj og fritid

15.30 -18.30 Trommereise og bål seremoni 

18.30 Middag

19.30 Kveldssirkel med healing og avspenning, meditasjon, parøvelser mm

 

Søndag

07-08.30 Yoga, badstu + isbad (valgfritt)

09-09.30 Frokost

10-11 Breathwork, dyp avspenning og meditasjon

11-12 Kaffe te snacks

12-13.30 Biodanza Heart In Motion dansereise

Avslutningssirkel og deling

14.30-15.30 Lunsj - og takk for nå og vel hjem!

Du trenger ikke å reise med partner - vi har parøvelser mellom kvinner. 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Oktober 2020

22/10Norge, Krøderen - Yoga Breathwork og Biodanza på Nordretreat
Leder: Christina Nordstjärna
Mer enn 47 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo