Skip to main content

Norge, Kragerø - Glede i sjelen med yoga og meditasjonskurs

Ro i sjelen og glede i hjerte, i herlige Kragerø

Denne helgen er DIN! Bli med å ta del i denne flotte reisen til Kragerø Resort Spa beliggende som en perle blant skog, svaberg og sjø. Sammen med Mette Slinning skal du lade batteriene dine og nyte en nydelig reise i det indre og ytre blandet med felleskap, glede og ro.

Helgens høydepunkter:

  • Deilige SPA -hotell beliggende i vakre omgivelser.

Husk å booke spabad direkte med hotellet, da det blir fort fullt i helgene pga coronabegrensinger.

  • Morgenyoga alle dager
  • Mindfulness/meditasjons øvelser
  • Inspirasjon og revitaliserende energi
  • Reboot av sjelen med en "nær-livet" opplevelse
  • Forskningsbasert kunnskap som garantert vil gi deg ”aha opplevelser"
  • Lær effektive teknikker som du lett kan bruke i hverdagen

Hvorfor?

Når kropp og sinn finner ro, åpnes det opp for kreativitet, glede, klarhet, klokskap, hormonell balanse og revitalisering. På denne helgen vil du lære enkle og dokumenterte mindfulle teknikker og meditasjoner som vil gi deg mer energi, glede, ro og livskraft.

Hvordan?

Du vil i lære enkel ny kunnskap som gjør at du skjønner hvor kraftfull du egentlig er og som kan gi deg mot til å ta dine valg.

Resultat:

Den største bivirkningen av mindfulness/meditasjon, er MASSE GLEDE!

Kragerø Resort - en perle ved kysten

Hotellet ligger i Stabbestad som er ca 15 minutter med ferge fra Kragerø sentrum. Du kan også kjøre rundt slik at du kommer med bil direkte til hotellet. Hotellet ligger oppe på en liten topp og har dermed magisk utsikt mot Kragerø. I umiddelbar nærhet til Kragerø Resort finner du både fine turstier i skog, kyststi, strender, svaberg og opparbeidede sykkelstier. Hotellet er romslig, har egen strandavdeling med restaurant nede ved vannet, stort treningsrom, golfbane, bar og restaurant. Spa avdelingen er unik og her tilbys et variert og stort antall spa behandlinger.

Rommene er delikate designerrom med eget bad. Alle dobbeltrom har balkong, hvor de aller fleste rommene har utsikt til golfbane og spa.

Hotellet tar alle forhåndsregler om Covid-19 og informerer om dette ved ankomst.

Vår leder Mette Slinning

Mette Slinning er genuint opptatt av å hente ut et større potensial hos mennesker og ikke minst med mer GLEDE OG INSPIRASJON i prosessen. Med ny forskning og innsikt i hvordan hjernen vår egentlig fungerer, blir vi mer bevisste på hva som faktisk er mulig og hva som hittil har stoppet oss i hverdagen. Hun har reist internasjonalt de siste årene, for å lære den nye forskningen. Hun har jobbet med coaching- og endringsprosesser og mindfulness i over 20 år.

”Når hjernen din virker, virker du!" Mette

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo