Skip to main content

Norge, Kragerø - Båtkurs for damer - Klart du kan på sjø og land!

Dato: 20.- 22.mai 2022
Dato: 2.- 4.september 2022

Klart du kan-på sjø og land!

Har du lyst til å ta styring på båten, men føler deg litt usikker? Da kan du bli med oss på todagers båtkurs for jenter i Kragerøs vakre Skjærgård. I løpet av kurset vil våre erfarende instruktører, Thore Johnny Thoresen og Tommy Kiil, gi deg grunnleggende kunnskap om regler på sjøen, navigasjon, knuter og fortøyning. Det blir også en praktisk del hvor du kjører båt og navigerer etter sjømerker og legger til kai. Med praksis og kunnskap – følger trygghet, som igjen skaper båtglede. Så ta roret, damer - og bli med oss til naturskjønne Kragerø!

Høydepunkter

 • Kurs i båtmestring i trygge omgivelser
 • Mestringsfølelse og glede
 • Sosialt samvær og deilig boblebad
 • Dyktige instruktører med mye båterfaring
 • Deilig spa-hotell med vakker utsikt
 • Flotte naturopplevelser i skjærgården

Båtkurset

«Klart du kan – på sjø og land» er et praktisk kurs som legger til rette for øving under trygge rammer, sammen med våre båtkyndige ledere. Kurset krever ingen forkunnskaper og passer for de med litt eller ingen erfaring på sjøen. Det vil ikke være en eksamen i enden av kurset, men spennende lærdom og informasjon underveis. Målet etter endt kurs er at alle føler seg tryggere for å selv kunne ta ansvar på båtturen, og ha mer glede av båtlivet.

Nydelige Kragerø Resort

Når vi ikke er ute på vannet vil vi ha tilhold på Kragerø Resort – med all den luksus som hører resortlivet til; gode måltider, myke senger og et spa-anlegg med vakker utsikt. Hotellet befinner seg utenfor byens støy, og danner det perfekte utgangspunktet for ro – og velvære, etter en aktiv dag på sjøen.

Hotellrommene er delikat innredet med behagelige senger og flott balkong. Hotellet er romslig, har egen strandavdeling med restaurant nede ved vannet, stort treningsrom, golfbane, tennisbaner, bar og restaurant. Du finner både fine turstier i skog, kyststi, strender, svaberg og opparbeidede sykkelstier i umiddelbar nærhet til hotellet. Hotellets spa-avdeling er unik og har utsikt over Norges vakreste skjærgård. Her tilbys et variert antall spabehandlinger.


Kragerø Resort ligger i Stabbestad som er ca 15 minutter med ferge fra Kragerø sentrum. Du kan også kjøre rundt slik at du kommer med bil direkte til hotellet.

Hotellet tar alle forhåndsregler om Covid-19 og informerer om dette ved ankomst.

Våre ledere Tommy Kiil og Thore Johnny Thoresen:

Tommy Kiil står «fjellstøtt på sjøbein», og har 7 års erfaring som bestmann på frivillig redningsskøyte. Han har kystskippersertifikat og er godkjent som testsenter for båtførerprøven og for opplæring av håndtering av båt. Han har også holdt ulike kurs og hatt undervisning i forbindelse med båtkjøring og sikkerhet på sjøen.

Thore Johnny Thoresen kan saktens beskrives som «kongen på havet», og har hele 8 års erfaring som båtfører på frivillig redningsskøyte. Thore har også kystskippersertifikat, og har holdt flere kurs og opplæring om båtkjøring og sikkerhet på sjøen.

Sikkerhet på sjøen er en lidenskap gutta deler, og de jobber begge for å spre kunnskap og erfaring, for å skape gode båtopplevelser og et trygt båtliv. I dagens båtkultur er det oftest menn som står bak roret. Dette ønsker Kiil og Thoresen å endre! Ved å skape mestringsfølelse rundt båten, vil de overlate roret til kvinnene – og gi de mulighet til å bli skipper på egen båt!

Din leder: Jeanette Drageset Andersen

Jeanette har det daglige ansvaret for Jomfrureiser. På kontoret jobber hun med konseptutviking, planlegging og holder en tråd i det meste. Hun er sprudlende glad og utadvendt jente som har jobbet med reiseliv i hele sin...

Pris: 5 990,-
Inkludert:
 • Innkvartering i delt dobbeltrom (dobbeltseng)
 • Enkeltrom for kun 650,- ekstra for hele helgen
 • Nydelig frokostbuffet hver dag
 • Felles middag hver dag
 • Båtkurs 7 - 8 timer teori og praksis
 • Tilgang til spa med basseng, boblebad og badstue
 • Herlig og sosialt fellesskap
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
TransportType:Ingen transport
Reisedager: 3
Bestill reise

Søk reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Mai 2022

20/05Norge, Kragerø - Klart du kan på sjø og land!
Leder: Jeanette Drageset Andersen
Mer enn 45 990,-Bestill

September 2022

02/09Norge, Kragerø - Båtkurs for damer - Klart du kan på sjø og land!
Leder: Jeanette Drageset Andersen
Mer enn 45 990,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo