Skip to main content

Velkommen til Bardøla og Jomfrumarsjen - NYHET

Status:
Fullt

Bli med på høstens vakreste fjelltur

Jomfrumarsjen avholdes akkurat når høstfjellet er på det fineste. Man kan nyte den fine naturen og gå marsjen i sitt eget tempo. Etter en herlig tur i fjellet er det bare å se fram til nye høydepunkter! Damenes og "jomfruenes" aften byr på god mat, heftig musikk og underholdning!

Start fredagen og helgen med avslappende yoga med vår yogainstruktør Rebecca van Eck. Nyt deretter Bardølas gode velkomstbuffet, før morsom quiz og sosialisering på kvelden. På lørdagen etter en deilig hotellfrokost, bærer det av sted med buss til selve Jomfrumarsjen. Hvis du leverer inn termosen din kvelden før, vil du få ferdig varm drikke til turen dagen etter sammen med nistepakke som du smører selv (inkl). Etter Jomfrumarsjen blir det aperitif, før det blir en herlig 3 retters middag. På kvelden danser vi natten inn med musikk fra fjellets beste DJ.

Jomfrumarsjen

Selve Jomfrumarsjen er på ca 13 kilometer. Her er det bare å forberede seg på herlig norsk natur. Vi starter i Budalen, og går oppover Vedalen hvor høstfargene kan nytes og vi vandrer videre mot toppen - Odnak. Her nyter vi medbragt nistepakke og kanskje noen overraskelser? Deretter starter vi på nedturen mot Kvisla. Det blir busstransport tilbake til hotellet. Jomfrumarsjen er åpen for damer i alle aldre. Vi bruker den tid vi trenger og opplevelsen er det viktigste.

Les hele programmet her: http://www.jomfrumarsjen.no/home/#program

Å bo godt er viktig når venninnegjengen skal på tur.På Jomfrumarsjen bor vi godt på Bardøla Høyfjellshotell hvor du kan velge blant blant romslige hytter eller deilig hotell-komfort.

Inkludert: 2 netter i delt dobbeltrom på Bardøla Høyfjellshotell, frokost og delikat middag under oppholdet, fellesskap med oss fra Jomfrureiser, yogaøkt med vår leder Rebecca, dans og moro lørdag kveld, quiz fredag kveld, busstransport til og fra startstedet for Jomfrumarsjen, nistepakke (lager selv) og varm drikke til vandringen (husk dagstursekk).

Pris: NOK 2990 pr person i delt dobbetlrom. Enkeltrom er muig mot et lite tillegg

Transport er ikke inkludert i reisen, kollektivmulighetene til Geilo er buss eller tog.

For påmelding: https://vestlia.pameldingssystem.no/jomfrureiser-3
Påmeldingen må skje på linken over eller via Bardøla Høyfjellshotell per telefon 32 09 41 00.

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo