Skip to main content

Norge, Geilo - Hverdagspause med yoga og skimulighet

Dato: 1 - 3 november 2019
Pris: 4 900,-
Inkludert:
  • 2 netter i delt dobbeltrom på Bardøla Høyfjellshotell
  • Frokost og middag daglig
  • Flere daglige yogaøkter/mindfulness øvelser og påfyll med Linn Murphy (i flg program)
  • Fritid til andre aktiviteter som frister på Geilo
  • Fellesskap med andre damer
  • Forsikring i Reisegarantifondet
Reisedager: 3
Bestill reise

Velkommen til hverdagspause med yoga, fellesskap og skimulighet - på Bardøla Høyfjellshotell.

På Bardøla Høyfjellshotell setter de vertskapsrollen i forsetet. Vår yogaleder Linn Murphy veileder deg til ny kunnskap, med fokus på helhetelig helse med bevegelse, tilstedeværelse og nytelse. Terrenget rundt hotellet innbyr til turer enten til fots eller på ski. La oss dele 3 drømmedager sammen!

Om yogaopplevelsen:

Yogatimene ledes av Linn Murphy som veileder deg i yogaøvelsene, avspenning, meditasjon og pusteteknikker. Hun vektlegger tydelig veiledning og tilpasning til hver enkelt. Sentralt i yogapraksisen står flyt, pust, kroppslig og mental opplevelse. Alle kan delta på sitt nivå.

Vår yogaleder Linn Murhpy:

Brenner for: "Lytt til deg selv og vær den du er»

Linn bor i Kongsberg og er yogainstruktør og helsecoach. Hun jobber til daglig med markedsføring, men har over 20 års erfaring med trening og helseaktiviteter. Yogaen er sammensatt av klassisk yoga, asthanga yoga og Yin yoga – hun har lang erfaring med å veilede ut ifra ulike behov. Tilstedeværelse og pust står sentralt i praksisen. Koblet sammen med temaer som stresshåndtering og hverdagslykke. Hun brenner for den helhetlige helsen for et godt liv; med bevegelse, mental tilstedeværelse og matglede i skjønn forening. Reis gjerne alene, vi sørger alltid for et fint samvær!

Bardøla Høyfjellshotell - kjent for herlig mat og god service.

På Bardøla bruker de mye ressurser på å lage god, hjemmelaget mat. Hovedkjøkkenet har alltid ivaretatt norsk – og særlig lokal kokekunst. Bardølas egen importerte viner er hovedsaklig biodynamiske eller økologiske. De er håndplukket for å harmonere best mulig med kjøkkenet. De har ferske råvarer – ofte fra lokale leverandører, fokus på kvalitet, og dyktige, engasjerte medarbeidere. Alt bidrar til en vellykket mat- og weekendopplevelse på Bardøla. Glem ikke å sette av plass til desserten, dessertbuffeten er verdt et besøk i seg selv! Det er inkludert med frokost og middag daglig.

På Bardøla kan du velge mellom å bo på koselige hotellerom eller dele hytte med andre vennninger. I hyttegrenda finner du stillheten uten å si farvel til bekvemmelighetene som du finner på hotellet. De flotte tømmerhyttene er tilrettelagt for gode opplevelser. Våre store dobbeltrom har ekstra god plass og er alle utstyrt med telefon, arbeidsbord, sofa, lenestol, TV og gratis WiFi. Her finnes det 1 dobbeltseng (twin senger). Velger du/dere å bo i våre hytter så tilbyr vi dem til 8 personer (10 sengeplasser totalt) fordelt på 4 soverom og det er 2 bad i hver hytte. Kun 2 minutter å gå til resepsjonen og alle våre felles aktiviteter. Vårt badebasseng er 14 meter langt. I trimrommet finner du et godt utvalg av apparater. Benytt også anledningen til en stille stund i badstua. Alle basseng- og treningsfasiliteter er gratis for våre boende gjester.

Aktiviteter på Geilo

Vi har daglig felles program ( se lengre ned for detealjert info) men i tillegg til det er det mange ting man kan foreta seg på Geilo. Velkommen til langrennsparadiset Geilo – mer enn 550 km med langrennsløyper venter på deg. Her frister man også med varierte alpinbakker - for de som er glad i det - de strekker seg helt ned i sentrum. Med 39 nedfarter og fire terrengparker vil alle finne sin favoritt. Det er også flere butikker og kafeer i gangavstand ti hotellet.

Hvem passer weekend'en for?

Damer - alle fortjener vi en hverdagspause og å bli skjemmet bort og gi oss selv tid til berikelse med yoga kunnskaper, motivasjon og god påfyll. Vi tilbyr også herlig fellesskap og du får gjerne melde deg på "singel". Det gjør de aller fleste av våre reisende, vi blir raskt en fin gjeng. Du kan også velge eget rom mot et tillegg i prisen. Men du blir uansett aldri alene - om du ikke absolutt ønsker det! Dine yogakunnskaper på forhånd er ikke så viktige - yoga kan tilpasse deg selv. Kan man litt så holder man øvelsen litt lengre og går litt dypere men stillingene er helt like. Så bli med på en herlig november weekend med fokus på DEG!

Reisen til Geilo:

Reise er ikke inkludert. Det går tog både fra Oslo og Bergen (omtrent like langt fra begge steder). Kommer du med toget vil hotellet hente deg på stasjon. Det er fine veier om man ønsker å kjøre dit med egen bil. Så her er det bare muligheter - vi har begrenset antall deltagere så er du interessert så ikke vent med din påmelding. Det er godt å ha noe å se frem til i mørke november - velkommen!

Søk reise

Program

Dag / tid 

Aktivitet

Fredag

1500-1600

 

Yin yoga

Rolig og myk dypt tøyende yoga med fokus på mindfullnes

1615-1815

Foredrag om Hverdagspause

Stresshåndtering og egen hverdag i fokus

2000

Felles middag 

 

 

Lørdag

0700-0800

 

 

Morgenflyt

Dynamisk yogaøkt med fokus på energi til dagen

Frokost

 

1000-1130

Pust og avspenning

Foredrag og praksis

Fritid

Gå tur, skitur, slappe av, hygge seg sammen.

1600-1715

(tidspunktet kan tilpasses gruppa ift ønsker om bruk av dagen)

Yin yoga

Felles middag

 

 

 

Søndag

0700-0830

 

Morgenflyt

Dynamisk yogaøkt med fokus på energi til dagen

Meditasjon 30 minutter

Frokost

 

1000-1130

Foredrag om Hverdagspause

Vi lager oss en liten, enkel formel for hverdagen

 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
01/11Norge, Geilo - Hverdagspause med yoga og skimulighet
Leder: Linn Murphy
Mer enn 84 900,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo
  • Gouda Logo