Skip to main content

Norge, Engø Gård - Avslappende yogapåske på Tjøme

Dato: 28.- 31.mars 2021

Annerledes og nydelig yogapåske på Engø gård

Påske betyr ikke nødvendigvis lange skiturer, appelsin og kikk lunsj, av og til er et varmt bad i bassenget, nydelig yoga og meditasjon å foretrekke. Dette kan du oppleve på Engø gård med vår yogaleder Renèe i påsken.

Om Engø Gård

Engø gård er en eksklusiv og fredfull idyll langt borte fra hverdagens krav, stress og mas. Stedet ligger på Tjøme, ca 20 km utenfor Tønsberg. Sjarmerende omgivelser rett i naturen, kombinert med kulinariske nytelser og velvære. Engø Gård var tidligere et ekte sommerpensjonat, men har av driftige og ivrige hender blitt ivaretatt slik at det er mulighet å holde det åpent på flere årstider.

Hotellet er også medlem av de De Historiske Hotel & Spisesteder. En unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Selve gården består av 15 bygg og 9 av disse er med hotellrom. Her er det god plass i naturen og nærhet til havet med egne badebrygger. Det finnes også et herlig badehus som er bygget i engelsk "Conservatory Style" med oppvarmet basseng og boblebad.

På Engø Gård bor du i

... dobbeltrom hvis dere kommer to sammen. Reiser du uten selskap må du bo i eget rom (grunnet korona regler). Alle rom er forskjellige, stilig innredet og med gode senger. Her vil du føle deg velkommen og som "hjemme". En liten kuriositet er at rommene ikke har nummer, men er oppkalt etter naturen rundt, øyene utenfor og fugleriket.


Yoga på Engø Gård

Det er aldri for sent å begynne med Yoga, og om du noen gang har lurt på hva Yoga er, bør du bli med på denne turen. Her får du grundig innføring i Yogaens mange muligheter og aspekter. Forskjellige retninger innen Yoga og kunnskap om Chakra, mantra og mye annet du kanskje har hørt eller lest litt om. Vår Instruktør Renée gleder seg til å ta deg med til denne nydelige perlen.

Vi skal utføre MediYoga, Hatha Yoga og Chi ball, alt i sin autentiske form. Du kommer garantert til å være glad for at du tillot deg selv denne fristunden fra alle gjøremål i hverdagen.
Et perfekt sted for inspirasjon og utøvelse av Yoga, med nydelig mat og fantastiske muligheter for aktive eller late dager både ute og inne.

Aktiviteter

I tillegg til to daglige yoga økter med Renée er det mange andre aktiviteter å la seg friste over. Tjøme har mye å by på for den som er glad i å tusle og det legendariske Verdens Ende ligge ikke så langt fra hotellet; en solnedgang her er aldri å forakte. Kart over øya deles velvillig ut i resepsjon.

Din yogaleder – Renée Ramsey

Renée Ramsey er en svært inspirerende og dyktig Yoga instruktør, men mer enn 25 års erfaring med Yoga, pust og meditasjon. Hun er utdannet MediYoga instruktør, Coach i stress og utbrenthet, massør og Yoga instruktør fra Wat Pho tempelet i Bangkok.

For Renée er det viktig at Yoga er gøy, lett forståelig og utviklende. At du får kontakt med deg selv, og kan få kjenne på livsgleden, nysgjerrigheten og kreativiteten som bor i deg.
Hun har gjennom lang erfaring utarbeidet spennende, effektive og gøyale serier med øvelser som du skal få lære og erfare på denne turen. Når du kommer hjem, har du Yoga program og pusteteknikker for energi og avslapning i tillegg til meditasjonsteknikker du kan utføre uten Renée tilstede.

Smittetiltak ved Engø Gård

• Alle boende gjester bes benytte toaletter på sitt hotellrom gjennom oppholdet. Vi tilrettelegger for tidlig innsjekk så langt det lar seg gjøre slik at gjestene får tilgang på sin egen sone så fort som mulig.
• Vi stenger ned restaurantlokalene mellom måltider for vask og desinfeksjon.
• Buffetservering erstattes med alternative "butikk" løsninger og a la carte frokost
• Vi praktserer hyppig desinfisering og vask av alle kontaktflater som håndtak, betalingsterminaler osv.
Det settes frem desinfeksjonsstasjoner ved alle innganger.

Hvordan kommer jeg meg til Engø?

Engø Gård ligger ca 10 minutter med bil fra Tjøme og har adresse Gamle Engøvei 25, 3145 Tjøme. Skal man kjøre til Engø Gård kjører man først til Tønsberg for så å ta av mot Tjøme. Det er ca 30 minutter med bil fra Tønsberg
Kommer man med offentlig transport kan man ta tog eller buss til Tønsberg - herfra går det lokalbuss mot Engø. Bussen stopper ca 1 kilometer fra hotellet. Velger man taxi fra Tønsberg tar det ca 30 minutter.
Velkommen til påsken på Engø gård!

Din leder: Renèe Ramsey

Renée Ramsey er en svært inspirerende og dyktig Yogainstruktør, med mer enn 25 års erfaring med Yoga, pust og meditasjon. Hun er utdannet MediYoga instruktør, Coach i stress og utbrenthet, massør og Yoga instruktør fra W...

Pris: 7 990,-
Inkludert:
  • Innkvartering i delt rom/enkeltrom (mot tillegg)
  • Daglig frokost
  • 3 retters middag med gårdsmeny hver dag
  • 2 retters lunsj hver dag
  • Yoga 2 ganger om dagen
  • Sosialt fellesskap med andre jenter
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 4
Bestill reise

Søk reise

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Mars 2021

28/03Norge, Engø Gård - Avslappende yogapåske på Tjøme
Leder: Renèe Ramsey
Mer enn 47 990,-Bestill
  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo
  • IATA Logo