Skip to main content

Norge, Asker - Sommerlig velvære i Oslo fjorden

En aktiv helg med velvære og sommervibber.

Innerst i Oslofjorden, skal vi nyte et lite avbrekk med pust, velværeritualer og hemningsløs treningsglede. Vakkert beliggende i strandkanten ligger Holmen Fjordhotell. Denne helgen fyller vi på med alt som gir deg en god feriefølelse, og et energiløft. Morgenyoga etterfulgt av en dupp i sjøen og privat badstue på brygga, rolig kystvandring og slaraffenliv på stranda. Det blir svett moro til fengende rytmer, helgen kommer med stølhetsgaranti og en hel del endorfiner.

Helgens program:

  • 2 x Morgenyoga etterfulgt av dupp i sjøen og badstue på brygga
  • Bli kjent trening med litt styrke, litt puls og litt strekk til musikk
  • En danseklasse (svett og uhøytidelig). Enkel koreografi til afrobeats og latinske rytmer
  • Vandring langs kyststien

Velvære morgen:

Vi har fått en privat plass på brygga om morgenen, her skal vi gjøre yoga og puste inn den deilige sjøluften. Du får lære noen mykgjørende sekvenser som løsner opp i nakke, rygg, hofter og skuldre, og som sier til kroppen "nå kan du få lov til å slappe av litt". Du får lære noen pusteteknikker som kan bidra til å slippe tak i stress, og roe nervesystemet. Etter en økt på ca 60 min, tar vi en dupp i sjøen og hopper rett inn i en varm badstue kun for oss. Her inne kan du benytte deg av litt oppløftende og velduftende oljer.

*Du trenger ingen forkunnskaper om yoga fra før, klassen tilpasses etter behov.
*Vi deler badstuerunden i 2 puljer pga smittevern slik at alle kan holde nødvendig avstand.

Bryggefest med reker

De beste kveldene er når man kan sitte å skravle og spise og le i godt selskap. Derfor dekker vi på lørdag opp med hvite duker til fest på bryggekanten. Litt godt i glasset, fersk loff og reker, det er virkelig sommer. Her kan vi spise sakte og lenge mens bølgene skvulper i bakgrunnen.

Egentiden kan fylles med...

  • Soling på Holmenskjæret badeplass: 5 min gangavstand fra hotellet ligger det en fin strand. På utsiden av skjæret ser man rett ut i selve Oslofjorden mellom Konglungen og Langåra, dette gjør at stedet antageligvis har Vestfjordens beste badevann. Sandstranda er ganske fin også, med litt småsteiner her og der.
  • Spatid og behandling: Slapp av og få ny energi i spa og treningsavdelingen. Her finner du et basseng, badstue, steambad, boblebad og kaldkulp. Ønsker du en behandling anbefaler vi at du booker på forhånd: https://www.holmenfjordhotell.no/behandlinger
  • Gå langs kyststien: forslag til rute på egenhånd her https://www.budstikka.no/friluftsliv/kystnaer-rundtur-ved-holmen/563506!/ Rebecca går en tur med de som vil ta bena fatt på lørdag etter frokost. Det finnes også små vann og flere strender i området hvis du ønsker å gå litt lenger.
  • Kafebesøk: Hvis du ønsker litt variasjon til lunsj kan vi sjekke ut litt kafeer i nærområdet.

Overnatting på Holmen Fjordhotell

Alle får enkeltrom inkludert i prisen, med mindre dere er er fra samme kohort og ønsker å bo sammen. Hotellrommene er enkle, og pga situasjonen er de litt mindre dekorative enn vanlig, pynteputer og overflødige tekstiler er fjernet. Vannkokere er tilgjengelig hvis du ønsker å ha en på rommet under oppholdet.

Tradisjon i veggene: På Grønlia har det vært gjester siden 1924, da var det Holmen Sommerhotell, som senere ble døpt Holmen Bad. Hotellet hadde plass til 25 gjester, med en pensjonspris på mellom 9 og 11 kroner i henhold til gamle menyer. Den dag i dag søker gjester for ro og fred innerst i fjorden.

Status:
Fullt

Søk reise

Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo