Skip to main content

Norge, Nord-Norge - Langhelg på Sommarøy med yoga og mindfulness

Dato: 14.- 18.oktober 2021

Stressfri langhelg på Sommarøy, med turer i vakkert landskap

Bli med på en stressfri langhelg med yoga, mindfulness, turer i vakker natur, latter og egenpleie. Høsten er utrolig vakker på Sommarøy, og kommer i alle slags farger. Er du glad i naturopplevelser og liker kombinasjonen av fjell, kritthvite sandstrender og krystallklart vann så er Sommarøy stedet for deg. Bare navnet vekker gode følelser! Noen sammenligner Sommarøy med Karibien, mens andre sier det er Lofoten i miniatyr. Dine ledere Bente og Ann-Christin veileder deg trygt inn i deilige yogaposisjoner. Det blir foredrag om spennende temaer, og du får en god innføring i mindfulness.

Mindfulness i Tromsø

På denne lille perlen av en øy ligger alt til rette for å fjerne seg fra stress og prestasjonspress, ved å bare være! Vi skal legge til rette for at du kan ha fokus på deg selv og få tid til å praktisere yoga og mindfulness samt å balansere mellom aktivitet og å være i ro. Etter fire dager får du med deg verktøy som vil hjelpe deg til mindre stress og bedre balanse for en sunnere hverdag!

Dette levende fiskeværet ligger helt ute i havgapet og er enden av veien i Tromsø kommune. Neste øy er Grønland! Det tar under en time å kjøre til Sommarøy fra flyplassen i Tromsø. Reisen er en naturskjønn kjøretur på 50-60 minutter gjennom fjord og fjell.

Denne turen passer for deg som:

 • Er glad i vakre naturopplevelser
 • Ønsker å oppleve nordlyset ute på kanten av landet (hvis vi er heldig)
 • Har en hektisk hverdag, men ønsker mer ro
 • Ønsker gode verktøy for stressmestring og bedre selvledelse
 • Trenger motivasjon til å gjøre endringer
 • Ønsker å få en sunnere livsstil
 • Vil lære mer om yoga og mindfulness
 • Liker å gå tur

Dine ledere på reisen Ann-Christin Hansen og Bente Kristiansen elsker å reise, de brenner begge for å dele gode verktøy for stressmestring og det å lede seg selv. Du kan lese mer om bakgrunnen til de flotte jomfruene her. Disse jentene har bred erfaring med å motivere til å gjøre positive endringer for seg selv.

Her skal vi bo på Sommarøy

Vi bor på Sommarøy Arctic hotell i fire netter. Her finnes restaurant og det er gratis tilgang til sauna og treningsrom. Fra saunaen kan en nyte utsikten mot lagunen utenfor, hvor det også er mulig å ta seg en svømmetur. For en ekstra kostnad kan en benytte seg av et badenaust ved lagunen og utendørs jacuzzi. Det er også nydelige turområder rett utenfor hotellet.

Sommarøy er like vakkert året rundt. Fra tidlig september til sen mars er nordlyset rett utenfor dørstokken. Det er lite lysforurensning på den lille øya og når nordlyset viser seg kan du bare gå rett ut fra hotellet og nyte den fargerike dansen på himmelen.

Sommaroy Arctic hotell

Yoga, mindfulness og mental trening

Bente og Ann-Christin inviterer hver dag til turer i vakre omgivelser, og i tillegg blir det morgenyoga med Ann-Christin og MediYoga med Bente på ettermiddagen. Yogatimene passer både for nybegynnere og de mer erfarne.

Sommaroy Yoga

Morgenyoga er inspirert av Ashtanga systemet, men er satt sammen til en mer flytende Vinyasa yoga slik at den passer for alle som er helt nye og for mer erfarne Yogiser. Denne formen for yoga gir styrke og fleksibilitet både fysisk og mentalt.

Mediyoga består av enkle og rolige øvelser, og det blir fokus på øvelser som er spesielt gode for nakke, skuldre, rygg og stressreduksjon. De fleste øvelsene gjøres sittende eller liggende. Meditasjon er også en del av Mediyoga.

Det vil blant annet bli gitt en god innføring i mindfulness. Se program for mer utfyllende informasjon om de ulike temaene på foredragene.

Din leder: Ann-Christin Hansen og Bente Kristensen

Ann-Christin Hansen og Bente Kristensen - På denne reisen har vi to fabelaktige ledere som jobber tett og godt sammen for supre resultater for oss som deltar. Ann-Christin Hansen er utdannet innen ernæring, coaching, k...

Pris: 7 690
Inkludert:
 • Innkvartering i delt rom eventuelt enkeltrom mot tillegg
 • Frokost hver dag
 • Velkomstmiddag
 • Morgenyoga hver morgen med Ann Christin
 • Forskjellige foredrag med Bente og Ann Christin (se dag til dag program)
 • Mediyoga hver ettermiddag med Bente
 • Felles turer i vakker natur med Bente og Ann Christin
 • Fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
 • Fly tur/retur Tromsø er ikke inkludert
 • Det går buss mellom flyplassen i Tromsø og Sommarøy (koster 36,-), men de går ikke så ofte, så det er lurt å samkjøre fly og buss. Eventuelt kan vi sette opp minibuss om det er flere som ønsker dette - da mot tillegg
Reisedager: 5
Bestill reise

Søk reise

Dag for dag program

Dag for dag program
 

Dag 1  
Vi ankommer Sommarøya og innlosjeres i våre rom.
1900 Velkomstmiddag   

Utsikt over havet fra Sommarøy
Dag 2
08:00 Morgenyoga med Ann-Christin
09:15 Frokost 
10:15 Bli med oss på tur i vakre omgivelser! Du har tid til lunsj og egentid etterpå.
15:00 Foredrag med Ann-Christin 
*Foredraget «Et helhetlig forhold til helse» handler om sammenhengen mellom mat, mentalt, aktivitet og hvile og hvordan klare å skape en god balanse mellom disse elementene for å få en sunnere livsstil totalt sett. Hvis du sliter med å finne en god balanse, får du kanskje verktøyene du trenger her! 1730 Mediyoga med Bente
19:00 Middag (mot tillegg)

Dag 3
08:00 Morgenyoga med Ann-Christin
09:15 Frokost 
10:15 Bli med oss på tur i vakre omgivelser! Du har tid til lunsj og egentid etterpå.
15:00 Foredrag med Bente
* «Del 1: Lev bedre med stress - med verktøy fra mindfulness» Hva er stress og hvordan påvirker det oss? Hva er mindfulness og hvordan kan det hjelpe oss i en stressende hverdag? 
17:30 Mediyoga med Bente
19:00 Middag (mot tillegg)

Dag 4
0800 Morgenyoga med Ann-Christin
0915 Frokost 
1030 Foredrag med Ann-Christin 
-    Motivasjonen kommer og går, så hvis du er en av dem som venter på motivasjonen kan du her få lære noen triks på hvordan hente den fram når du trenger den. Det handler en god del om selvledelse, om tilstandsregulering og om å fjerne den berømte «dørstokkmila» 
1200 Foredrag med Bente
* «Del 2: «Lev bedre med stress - med verktøy fra mindfulness». 
15:00 Bli med oss på tur i vakre omgivelser! 
17:30 Mediyoga med Bente
19:00 Middag (mot tillegg)

Dag 5
08:00 Morgenyoga 
Utsjekk og avreise
 

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris

Oktober 2021

14/10Oslo GardermoenNorge, Sommarøy - Ro ned under nordlyset med yoga, mindfulness og turer i vakker natur
Leder: Ann-Christin Hansen og Bente Kristensen
Mer enn 47 690Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo