Skip to main content

Nord Kypros, Aphrodite Beach - Yin yoga retreat

Yin yoga retreat på nord Kypros

Velkommen til i snitt 320 soldager i året og ikke minst er snitttemperaturen på 25 grader på dagen i mai. Kort vei til stranden og fine gåturer i området. Eget spa, restaurant og bar. Alt er lagt til rette for en magisk mai uke med daglige yogaøkter og påfyll for kropp og sjel:) Blir DU med oss?

Høydepunkter

 • 2 daglige klasser med yoga.
 • Roe ned nervesystemet og koble hodet og kropp sammen
 • Våken HVILE av kropp og sinn som gir energipåfyll
 • Lettere massasje under praksis
 • Pusteøvelser
 • Gode samtaler og vi diskuterer viktige temaer og kvinnehelse
 • Nytt hotell
 • Sol og varme

Vi bor på dette nybygde hotellet Aphrodite Beachfront Resort

Aphrodite Beachfront Resort som ligger ca 50 minutter sør for Kyrenia. En perle av et sted, nydelig plassert med egen strandlinje. Du får eget soverom i leilighet med to soverom og ett bad som dere to som bor i leiligheten deler. Du kan betale ekstra for helt privat leilighet som da blir med eget soverom og eget bad. Eget SPA, med innendørs oppvarmet basseng, utebasseng, restauranter, yogastudio, treningssenter, badstu og beach bar.
Her på er det tilrettelagt for at vi skal kunne praktisere denne terapeutiske yogaformen Yin Yoga. Her kan du lese mer om hotellet https://www.aphroditebeachfront.com/

Hva er yin yoga?

Yin Yoga er en terapeutisk rolig og myk yogaform hvor det ikke kreves noen forkunnskaper. Her blir alt lagt til rette for hva din kropp trenger med riktig propps/utstyr ifa bolstere, pledd, klosser. Yin Yoga roer ned kroppen og vi holder stillingene over tid for å gi systemet tid til å lande i stillingen.

Vi påvirker kroppens bindevev, ledd, muskler og nervesystem. Vi inviterer kroppen til å bli smidigere, mykere, styrke leddene og til å slappe av.

Yin yoga er en fin treningsform for de med kroniske smerter så vel som de som er friske.

  Om programmet

  Det blir daglig 2 klasser med rolig yoga. En 60-75 min Yin Restorative på morgenen/formiddag og en 75-90 min Yin Yoga på ettermiddag/kveld (med unntak når vi er på dagstur).
  Så når vi sammen skal praktisere her på skal vi logge av støyen utenfra og logge på hodet og kroppen. Vi har fokus på HER og NÅ, roe ned, stresse ned og bare være i NUET. Skikkelig ME-TIME, egenpleie og egenkjærlighet. Vi skal nyte fine deilige, aktive, late dager ved bassenget, gå turer til stranden og fjellåsen og bare tillate oss å henge litt og puste med magen.

  Om du vil være mer aktiv er det mulighet å leie sykkel, kano og SUP brett på hotellet. Valget er ditt - hver dag!

  Om Kypros

  Kypros ligger veldig strategisk til lengst øst i Middelhavet og har alltid vært ettertraktet av stormakter og handelspartnere gjennom sine 10.000 år lange historie. Kypros er den tredje største øya i Middelhavet etter Sicilia og Sardinia. Her er det grønt og det blomstrer året rundt.

  Jeg gleder meg til å ta deg i mot og ser fram til å nyte ferie- og yoga dager sammen med deg på Aphrodite Beachfront Resort i mai.
  Hilsen og velkommen - Greta Schølberg-Gamnes

  Status:
  Fullt

  Søk reise

  Dag for dag program

  Program 7-14 mai 2022

  Lørdag 7/5 sjekker vi sammen inn på Aphrodite Beachfront Resort etter fly og busstur. Etter innsjekk møtes vi for en liten kveldssnack i restauranten og blir litt kjent før vi får oss en god natts søvn.

  Søndag 8/5 starter vi med felles frokost etterfulgt av en rolig Yin Restorative yoga. Så en tur rundt resortet for å bli kjent med hotellet og området. Møtes til lunsj igjen og slapper av ved bassenget. Sjekker om det er noe spa du vil på og koser deg i solen. Møtes til middag senere på dagen og avsluttet søndagen med en avslappende Yin Yoga session.

  Mandag 9/5 starter vi med felles frokost før vi tar oss en busstur til Kyrenia og Bellepais som har en fantastisk utsikt hvor vi spiser lunsj med drikke på egen regning og besøker lokale butikker i gamle steinhus og trange gater. Vi reiser hjem sammen og slapper av før middag og en ny avslappende Yin Yoga.

  Tirsdag 10/5 starter vi med felles frokost etterfulgt av en rolig Yin Restorative yoga så en frivillig tur, slappe av ved bassenget, ta spa, sove og lunsjer sammen og møtes senere til middag hvorpå vi avslutter med rolig Yin Restorative yoga som får deg til å slappe av.

  Onsdag 11/5 starter vi med frokost og tar en Yin Yoga før lunsj. Vi har ellers avslapping og hvile før vi møtes til en litt lengre middag og hyggelig aften.

  Torsdag 12/5 starter vi med frokost etterfulgt av en Yin Yoga. Koser oss på resort til vi skal spise middag og avslutter med en Yin Yoga.

  Fredag 13/5 starter vi med felles frokost, frivillig tur, lunsj,  en lengre Yin Yoga session og gjør oss klar for avsluttningsmiddag og en hyggelig kveld sammen.

  Lørdag 14/5 starter vi med frokost og en siste Yin Yoga før vi slapper av i solen og  nyter lunsj. Pakker sammen før reisen tilbake til flyplassen starter.

  Med forbehold om endringer

  Kart

  • NRF Logo
  • Reisegarantifondet Logo