Skip to main content

Frankrike, Nice - Ekte luksus, kultur, Mindfulness og Qi gong

Det gode liv med ekte luksus, kultur, mindfulness og qi gong i Nice

Den franske riviera har behagelig klima langt utover høsten og kan by på strandtemperatur i november. Bli med til Nice – et elegant badested og internasjonalt kultursenter i ett. På denne turen skal vi koble av og bli inspirert av vakre omgivelser, kulturelle skatter og nyte den uforglemmelige solnedgangen sett fra Promenade des Anglais. Vi skal også nyte deilig fransk mat og vin.

Høydepunkter

 • Velvære og overskudd
 • Bo på et av verdens vakreste 5-stjerners hotell
 • Luksuriøse og historiske omgivelser
 • Behagelig middelhavsklima
 • Morgentrening i Mindfulness med Qi Gong på privat strand
 • Kulturopplevelser
 • Utflukter til Provence, middelalderbyer, palasser og museer
 • Deilig fransk mat og vin
 • Muligheter for shopping og sightseeing på egen hånd
 • Sosial hygge med andre jenter

Hotel Le Negresco

Vi skal bo et av verdens flotteste 5-stjerners hotell, Le Negresco, og oppleve ekte luksus på fransk vis. Hotellet ligger majestetisk til langs den berømte stranpromenaden, Promenade des Anglais, og utstråler en aura av sofistikert eleganse.
Dette familiedrevne hotellet gir en unik kulturell opplevelse og er en stolt hyllest til fransk kultur med flere hundre år gammel kusnt som dekorerer vegger i salonger og korridorer. Hotellets eier, madame Augier, har selv valgt nesten samtlige av hotellets samling av 6000 kunstverk.
Midtpunktet i dette vakre hotellet er en fantastisk lysekrone i salongen Versailles som består av 16800krystaller.

Dagen starter med Mindfulness og Qi Gong på Neptun, hotellets private strand. Etter en deilig frokost kan du velge om vil være med på utflukter og kulturelle opplevelser, eller om du vil koble av på stranden, sole deg og bade (det er ca 17 grader i vannet). Du kan også utforske gamle Nice med sine trange gater og det duftrike blomstermarkedet.

Mindfulness med Qi Gong

Mindfulness er en enkel og effektiv metode for blant annet mestring av stress og åpner opp for økt livsglede, viatlitet og bevissthet til oss selv.
Qi Gong består av rolig, dynamiske bevegelser som blant annet forbedrer kroppsholdning, pusten, evnene til avspenning og styrker immunsystemet.

Sophia Lea

Vår treningsekspert på denne reisen er Sophia Lea, til daglig sertifisert helse, livsstil og mindfulnesscoach. Hun er opptatt av at vi må lære å være tilstede med alle sansene, tankene, følelsene, pusten og kroppen. Med mer tilstedeværelse i eget liv vil vi kunne beholde ro og balanse i alle situasjoner og oftere være i kontakt med den naturlige livsgleden. Ved hjelp av Qi gong og Mindfulness lærer vi å finstemme sansene og kroppen.

Gleden er alltid tilgjengelig - du må bare lære å koble deg til den, mener Sophia, og lover en sanselig og lærerik uke med unike opplevelser, mye glede, latter, god mat og hyggelig felleskap.

Mange bruker en slik ferie som et avbrekk for å ta (enda) bedre vare på seg selv. Ikke vær redd for å melde deg på alene – det er det mange som gjør! Jentene som melder seg på er single, gifte, skilt eller sambo – men felles for alle er å ha lyst på en ferie som gir noe mer. Velkommen!

Denne reisen passer for alle som elsker fransk mat og kultur.

Status:
Fullt

Søk reise

Utflukter

Utflukter:

* Halv dagstur til Grasse, verdens parfymehovedstad. Vi får omvisning i parfymefabrikken og blir guidet gjennom alle trinnene i parfymeproduksjonen, fra innsamling av blomster til at duften endelig havner på flasker. Du kan få hjelp fra en ekspert til å velge parfymenoter fra et bredt utvalg av essenser og designe din egen personlige duft.

* Halvdagstur til Saint-Paul de Vence, en perle i Provence. Saint Paul de Vence er ansett for å være en av de vakreste landsbyene i Frankrike. Det flotte lyset i området har i løpet av årene tiltrukket seg mange forskjellige kunstnere som bl.a. Matisse, Chagall, Renoir, og Modigliani. Vi besøker kunstgallerier og spiser lunsj i et av de mange rustikke vertshus.

* Halv dagstur til renessanse palasset Villa Ephrussi de Rothschild i Saint-Jean-Cap-Ferrat. Denne prakteiendommen er inspirert av venetiansk renessanse og er et museum over 1700-tallet og et monument over en sterk og eksentrisk kvinne, baronesse Beatrice Ephrussi de Rothschild.

Kart

 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo