Skip to main content

Hellas, Naxos - Treningsferie i hjertet av de greske øyer

Dato: 7 - 16 juni 2020
Pris: 14 900,-
Inkludert:
 • Direktefly Oslo-Athen t/r
 • Transporter mellom flyplass og fergeleie og hotell
 • Ferge t/r Naxos
 • 9 netter delt i enkle studioleiligheter med frokost
 • Daglig middag
 • Daglige, varierte treningsøkter med Elizabeth
 • Rundturer på øya
 • Sosialt fellesskap med andre jenter
 • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet
Reisedager: 10
Bestill reise

Bli med oss på en skikkelig fin treningsreise til hjertet av de greske øyer

Naxos ligger midt i Kykladene, og er i tillegg den største og grønneste av disse vakre, greske øyene.
Her skal vi bo et steinkast fra den fantastiske Plakastranden, som strekker seg flere kilometer med finkornet sand. Øya tiltrekker de sporty, for her er det ro og skjønnhet. Partyfaktoren er lav. Folk koser seg med gode måltider under stjernehimmelen, en god bok, meditasjon og yoga i soloppgang og –nedgang.
Øya er den mest fruktbare i Kykladene. Den har god tilgang på vann i en region hvor ferskvann ofte er mangelvare. Fjellet Zevs (1003 meter) er det høyeste fjellet i øygruppen og er rik på jordbruk og ferskvann.

GRESK KULTUR OG MIDDELHAVSKOST

Vår reiseleder har bodd mange år i Hellas, og kjenner derfor godt til den greske kulturen. Fellesmåltidene vil bestå av et vell med sunne retter, som alle deler på. Du vil sannsynligvis få smake på en rekke råvarer du ikke visste av grekerne selv foretrekker.
Under oppholdet vil vi i tillegg til trening gå vandreturer gjennom øyas indre, der vi lærer om gresk kultur og ville vekster, med hyggelige måltider i superkoselige greske landsbyer med rik historie og kultur.

Vår overnatting på Naxos

Vi skal bo på et enkelt, sjarmerende og typisk gresk hotell som heter 3Brothers. Det ligger omgitt av en flott hage nær landsbyen Agia Anna, langs Plakastranden. Du bor 50 meter fra vannkanten og leilighetshotellet har tilgang til et stort utendørsbasseng med søster hotellet Aegean Palace et steinkast unnda. Her finnes også restaurant, mulighet for å leie seg utstyr til forskjellige vannsportsaktiviteter eller booker med undervisning i windsurfing eller SUP (Stand Up Paddle).

Alle rommene/leilighetene har kjøleskap, aircondiotion, wifi og balkong eller terrasse med utsikt mot havet.
Hotellet ligger ca 1 kilometer fra sentrum, og det finnes mange trivelige tavernaer og cafeer i nærheten.

Viktig informasjon; I Hellas er det de aller fleste steder innført en turistskatt, og denne betales lokalt direkte til hotellet.
Denne kan variere noe, men som regel 1,5-3 Euro pr dag/pr person.

TOPPTUR

For de spreke vil det bli tilbud om topptur til Mt Zevs, men alle kan være med et stykke. Toppen byr på en fantastisk 360 graders utsikt til en rekke kjente omkringliggende øyer.

VANNSPORT OG STRANDLIV

Vi bor rett ved et flott vannsportsenter, der det blir mulighet for å lære SUP, windsurfing og vannski. Gutta på vannsporten driver også en kul strandkafé, der vi kan kose oss i skyggen med nydelige ferskpressede smoothies og småretter i herlig atmosfære.

DAGLIG YOGA, JOGGING OG SVØMMING

Hver morgen starter vi dagen med en liten yogaøkt på stranden, før en rask joggetur som ender med et herlig bad i det krystallklare Middelhavet. Bedre blir det ikke!

VÅR LOKALKJENTE REISELEDER OG INSTRUKTØR

Elizabeth S. Lingjærde er utdannet PT og kostholdsveileder ved henholdsvis AFPT og Norges Idrettshøgskole. Til daglig jobber hun som personlig trener og gruppeinstruktør, med et stort og mangfoldig repertoir av ekspertise. Hun er også kjent som forfatter av flere ernæringsbøker og en rekke artikler om helse og trening i media. Dessuten er hun Norges sprekeste influenser over 50 år i sosiale medier, under navnet #SUPERMYGG1 / supermygg.no

Hun kaller seg anti-ageing ekspert, noe hun selv er et levende bevis på i en alder av 58 år. Hun øser av sin kunnskap og erfaring med hvordan du holder deg slank, sterk og sunn med riktig trening og kosthold.
Hun har bodd mange år i Hellas, både som student og reiseleder på 80-tallet, og snakker derfor også gresk. Hun kjenner Naxos godt etter mange års aktive ferier på øya.

PASSER FOR DEG SOM

 • Vil få mer kunnskap om Middelhavskosten, kåret til verdens beste kosthold for god helse
 • Trene daglig
 • Gå turer i fjell og ulendt terreng
 • Er interessert i gresk kultur og livsstil
 • Vil oppleve en aktiv og sunn ferie som gir masse overskudd
 • Er sosial, sporty og leken
 • Vil kombinere avslappende strandliv med fysisk aktivitet

TRENINGEN

Tibetansk yoga

Styrketrening med strikker og kroppsvekt – Spesiell fokus på mage, lår, rumpe og overarmer

HIIT økter for kondisen

Rolige joggeturer/raske gåturer i sand og ulendt terreng

Stand-Up paddle

Svømmeøkter i sjø

Søk reise

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
07/06Oslo GardermoenHellas, Naxos - Treningsferie på hjertet av de greske øyer
Leder: Elizabeth Lingjærde
Mer enn 414 900,-Bestill
 • NRF Logo
 • Reisegarantifondet Logo
 • IATA Logo