Montenegro, Kolasin og Budva

deilig måltider på gruppereise

Høydepunkter 
- Spektakulær natur
- Topptur til 2139 meter 
- Strandferie på Adriaterhavskysten
- Hotell rett ved gamlebyen i Budva

Last ned program

Ferie i Montenegro med fjellturer og strandliv

Bli med til det nyeste adriaterhavets nyeste riviera. Montenegro har både høye fjell som byr på noen av europas vakreste toppturer, og krystallklart vann til badeferien. Vi sier JA TAKK BEGGE DELER! Dette er en unik kombinasjonsreise med toppturer i ville vakre fjell etterfulgt av slaraffenliv, luksushotell og sjarme i Budva. Det er mulighet for å besøke små øyer eller UNESCO merkede Kotor som ligger en liten time unna. 

Toppturer som passer for alle – Crna Glava på 2139


Vi skal ikke klatre, men velger ruter i naturskjønne omgivelser og i lett til middels terreng. Vi skal ha to topp-turer hvorav den ene til Crna Glava på hele 2139 meter, sikkert høyderekord for de fleste. Vi tar oss god tid på begge vandringene, stopper ofte og nyter utsikten og tar et bad i et vann eller i en av de mange små bekkene som krysser området, hvis det passer.

Strandferie ved Adriaterhavet


Resten av uken skal vi tilbringe ved kysten av Adriaterhavet. Turen går til den lille middelalderbyen Budva. I sommerhalvåret blomstrer byen opp med et yrende folkeliv i de idylliske gatene og byen blir nesten som en teaterbakgrunn for konserter og opptredener. Her skal vi nyte oppholdet på hotellet, stranden og ferielivet. En trapp ned så er du på hotellets avgrensede strand, her serveres avkjølende drikke, og du får låne badehåndkle og strandstoler uten kostnad. Går du ut av hotellresepsjonen står du ved inngangen til gamlebyen. Hotellet har byens beste beliggenhet!

Turleder og helseekspert Nora Slinning


Nora Slinning er vår turleder og helseekspert. Hun er til stede hele tiden og sørger for at alt går etter programmet. Som helseekspert vil hun tilby helse og kostholds-veiledning som gir betydelig helsegevinst, slik at vi kan nyte livet!

 

Status:
Fullt