Mont Blanc - Fottur i Frankrike, Italia og Sveits

Dato: 26 juni - 3 juli 2018
Pris: 15 950,-
Dato: 4 - 11 september 2018
Pris: 0,-

Høydepunkter

• Fottur i 3 land
• Vandring i spennende terreng
• Velkomstmiddag i Chamonix
• Kabeltur opp til Bellevue
• Avslutter med Liten «tomanns» cabelcartur ned fra 1910 moh
• Siste dag/natt på SPA Hotel-
• Jaccuzi med panoramautsikt til Mont Blanc

Last ned program

Tour de Mont Blanc

Fotturen «Tour de Mont Blanc» starter i Chamonix i Frankrike, krysser grensen over til Italia, videre grensen til Sveits og tilbake til Frankrike. Fotturen byr på en unik reise mellom 3 land, høye mektige fjellkjeder og isbreer, ulik flora underveis med uttalige vakre blomster, fossefall og sjarmerende fjellhytter med servering. Nede i dalen møter vi Sør-Europeiske småbyer med butikker og resturanter. Mont Blanc, ofte kalt hvitfjellet, er Europas høyeste fjell og ligger i de franske alpene. Mont Blanc topper 4810 moh og fjellkjeden er fordelt på tre land.

Vandringsnivå

En ukes vandring i spennende terreng. 6 vandringsdager med daglig opp/nedstigning mellom 700 og 1300 høydemeter. Vandringen er klassifisert som krevende.  Turen egner seg for deltakere som er i god form og som er vant med å gå i fjellterreng. Bagasjen blir fraktet mellom overnattingstedene og vi går kun med dagstursekk. Overnattingen varierer fra hotel med høy standard til små sjarmerende vertshus  i delt dobbeltrom. De dagene vi overnatter på vertshus/fjellseter kan vi ikke garantere eget dobbeltrom men vi vil max bo 3 damer sammen på et rom.

Vi spiser franske, italienske og Sveitsiske delikatesser underveis. Frokost er inkluderet alle dager, samt at det er mulig å kjøpe med picnic kurv til lunch fra de fleste overnattingstedene.

Kaisa Hafredal

Kaisa har selv gått opp denne turen på sin testreise i sommer 2017, og gleder seg til å ta deg med på magiske fjellopplevelser på Tour de Mont Blanc. Kaisa Hafredal er utdannet kostholdsveilder og coach. Hun er ­lidenskapelig opptatt av ren næringsrik mat og frisk luft. Hun er også turleder i DNT og driver helsebloggen www.balanseihverdagen.no

Pris: kr 15.950,-per person i delt dobbeltrom. Enkeltrom er ikke mulig.

Kart

Avreisedato og pris

AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
26/06OsloMont Blanc - Fottur i Frankrike, Italia og SveitsFullbooket, venteliste15 950,-Book på venteliste
AvreisedatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris
04/09Oslo Mont Blanc - Fottur i Frankrike, Italia og SveitsMer enn 8Bestill